|
24 ay taahhütten 13 ayda çıkarsanız sağlam bir cayma ücreti çıkar dikkat edin. |
|

8 Mobil,
1 Android
|
24 ay taahhütten 13 ayda çıkarsanız sağlam bir cayma ücreti çıkar dikkat edin. |
|
Aşırı derken yani 300-500 fark olmaz tabiki de aylık olarak ancak 100-120-150tl civarı aylık bi fark yaşanabiliyor. Ben 1 sene önce e devlet üzerinden iptal başvurusu yaptım, hemen arıyorlar zaten haftaiçi iş saatlerindeyse. Bana çıkan 750tl den altına inmedi müşteri hizmetleri ancak iptal için arayan kadın aylık ortalama 630tl ye düşürdü. Hem bi tık düşük fiyat veriyorlar hem fatura indirimi vs yapıyorlar öyle böyle işte 630tl ortalamaya gelmişti. Hatta kadın fatura indirimini daha çok vermişti bana ilk ay 300-400tl mi ne fatura indirimi demişti ancak tüm faturamı düşürmüş 1tl ödemiştim ilk ay. Özellikle uzun süreli kullanıcıysanız 3-5 sene ve üzeri kesin olarak tutmaya çalışıyorlar. Ben öyle yapıyorum aradıklarında 3.senem bitecek mesela şuan uzun süreli müşteriyim hiç fatura ödememezlik vs yapmadım yeni gelenler daha uygun ücrete kullanıyor ne diye sizde kalayım uzun süreli müşterilerinizi takmıyorsanız diyordum. Yine aynı şeyi diyeceğim, alev alıyorlar hemen şöyle yapalım böyle yapalım fiyatı düşürelim vs tutana kadar konuşuyor |
|
Fark şu.. e-devlet den iptal talebinde bulunduğunuzda 5-10 dakika içinde arayıp teklif sunuyorlar. Ve normalden çok daha ucuz. Fiyat olarak buradaki arkadaşları referans alabilirsiniz. Aşağı yukarı aynı teklifler. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kıng365 -- 13 Eylül 2026; 0:8:39 > < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
|