< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
|

Popüler Konular listesinde
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
|
TTNETden geçsek şu kampanya 1000 mbit 950 tl mi. İçinde bir çakallık var mı? 500 mbit 750-800 TL gibi bir kampanyası var mı? < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ShadowOfDarkness -- 2 Eylül 2026; 11:35:11 > |
Kullandığım Ekipmanlar: AMD Ryzen 5 7500F / Asus B650M-R / 32gb XPG 5200mhz RAM / Asus TUF Gaming rx7800xt / Adata Legend 512gb + Kingston 1tb nvme / FSP 750w / Thermalright Peerless Assassin 120 ARGB |
|
Müşteri hizmetlerini arayıp görüşme kayıtlarının dinlenmesini isteyin. |
|
|
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
100 mb hız < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
Turkcell’lilere 1 ay Ücretsiz Fiberde Upload Kampanyası 1000 Mbps Turkcell'lilere özel Turkcell Superonline ışık hızında fiber internet 100 Mbps fiyatına 1000 Mbps! Üstelik Upload 100 Mbps. *1 Ocak 2027 tarihine kadar geçerlidir. bu 1 ay ücretsiz 11 ay 950 tl. Online’a Özel Fiber Hızları Kampanyası 1000 Mbps Online'a özel Turkcell Superonline ışık hızında fiber internet 100 Mbps fiyatına 1000 Mbps! Üstelik Upload 100 Mbps. *1 Ocak 2027 tarihine kadar geçerlidir. bu aylık 950 tl. mevcut tarifesinde indirim alıp upload u da 100 mbite çıkarttıran var mı. bizdeki 50 yi kendiliğinden 100 e mi çıkaracaklar demekki sağlıyorlar bu hızı istediklerinde. benim tarife 40 gün sonra bitiyor tv plus 1000 mbit dl 50 ul 820 tl uygulama 850 tl idi tv olus premium lu olanı uygulamada 1000 tl ye çıkardılar. iptal etmeden superonline dan arıyorlar açıyorum ve tel kapanıyor bu 2 etti. fesih başvurusu sonrası da aradıklarında kapanır diye endişeliyim. bunun dışında babamlara da 1000 mbit tv plussız bağlatmış idim. onların da süre bitmek üzere. Turkcell’lilere 1 ay Ücretsiz Fiberde Upload Kampanyası 1000 Mbps Turkcell'lilere özel Turkcell Superonline ışık hızında fiber internet 100 Mbps fiyatına 1000 Mbps! Üstelik Upload 100 Mbps. *1 Ocak 2027 tarihine kadar geçerlidir. bu tarifeye mi geçirteyim fesih başvurusunda mı bulunayım sizce. |
|
Bahsettiğiniz kampanyadan yararlananlar için geçerlidir upload hızı önceki yenilemeler ve kampanyalar için yükselteceklerini sanmıyorum upload hızını. Upload hızı zaten altyapınız müsait ise eve kadar fiber kalbo geliyorsa 1000 mbit'e kadar upload sağlanabiliyor fakat türk telekom yüksek upload hızı vermediği için süperonline tarafının da upload vermesine taş koyuyor aslında hepsi varlık fonu şirketi ama kendi içlerinde de saçma sapan rekabet işlerine girip aboneleri mağdur ediyorlar. Bu arada kampanya yeni aboneler için geçerliymiş zaten. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi donanımcı123 -- 7 Eylül 2026; 14:17:26 > |
|
upload uzun yıllar 20 idi onu yüksek bağlantılarda otomatik 50 ye çıkardılar bu durumu kastettim. 1000 mbit bazı tarifelere 100 mbit up sağlayabiliyorlarsa mevcuttakileri de güncelleyebilirler diye düşündüm. olması gereken de bu zaten. bunun dışında indirim teklif ettikleri esnada ul u 100 istiyorum deyip bunu alabilen var mı diye sormaktayım. attığım kampanyalardan biri yeni biri mevcut müşteriler için. bu mevcut müşteriler; bu yeni müşterileri kapsıyor. ama ben mesela mevcut tarifemi yeni müşteri adı altında sunuyorlardı aradım geçen sene buna geçmek istiyorum dedim itiraz etmediler. benim tarifemin bitmesine 40 gün olmasına rağmen mesaj da atıp bir nevi bak yenilemezsen fazladan şu kadar ödersin diye bir nevi gözdağı vermekteler bu da komik. herkese indirim sağlıyorlar sonuçta.. |
|
|
Bir fark yok müşteri hizmetleri üzerinden de iptal talebi verdiğinizde aynı süreç geçerli, muhtemelen yarın arayıp daha uygun bir teklif yaparlar. |
|
|