Şimdi Ara

Superonline Fiber de kesintiler başladı...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
1.225
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 3 gün önce KANDIRILIP 24 ay taahhutlu 20Mbs 100GB AKK lı tarifeye abone oldum.
    Bu gün 4 kez bağlantı gitti,MH aradım,bölgenizde çalışma var denildi.Hangi bölgedeyim ben dedim.Cevap:
    -1 dakika kontrol ediyorum efendim oldu :)))) Sever misin ,sabaha mı bırakırsın.
    Yani kısacası Arabın elinden kaçtık,bunların eline düştük.
    Sloganlarından belliydi zaten İNTERNET KEYFİNİ KATLA..katla katla katla....eğil biraz...heh tamam kal öyle....

• bende de ayda 3 4 kere kesinti oluyor 4 5 saatlık :S
  • Ben taahhüt vermeden işyerime üyelik almayı düşünüyorum.Eğer 4-5 saat kesinti olacaksa iptal ederim biter gider.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Burak73

Ben taahhüt vermeden işyerime üyelik almayı düşünüyorum.Eğer 4-5 saat kesinti olacaksa iptal ederim biter gider.

taahhüt vermesen de pahalı olmuyor mu yaa bir de fiber teknolojinin modemlerinin fiyatları biraz pahalı diye bilyiorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: mcrew

quote:

Ben taahhüt vermeden işyerime üyelik almayı düşünüyorum.Eğer 4-5 saat kesinti olacaksa iptal ederim biter gider.

taahhüt vermesen de pahalı olmuyor mu yaa bir de fiber teknolojinin modemlerinin fiyatları biraz pahalı diye bilyiorum
     Superonline Fiber de kesintiler başladı...

taahhütsüz sadece bu resmi bunu bulabildim

150 lira koyar adama beeee

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mcrew -- 18 Ekim 2011; 1:12:40 >

• quote:

http://forum.donanimhaber.com/m_52635035/tm.htm
    TAAHHÜTSÜZ mevcut

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hawk-Claw -- 18 Ekim 2011; 11:19:15 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.