Şimdi Ara

Superonline dolandırıcılık yöntemleri

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
1.897
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Benim başım yandı her haltlarını öğrendim sizin de yanmasın diye anlatacağım.

Dolandırma yöntemi 1: 1 ay bedava yalanı.
    Bu yöntemlerinde kapıya veya telefonla ağzı laf yapan resmiyete gelince sorumluluğunu bulunmayan kişiler tarafından ikna edilmeye çalışılırsınız.
    Size sunacakları yalan şu olacaktır:
    Apartmanınızda altyapımızı kurduk "hiçbir ücret ödemeden" bağlantımızı test edip beğenirseniz kullanıp veya ücretsiz olarak iptal edebilirsiniz.
    Bu durumda başınıza gelebilecekler:
    -1 ay dedikleri süreyi siz onlara ulaşmadınız geç ulaştınız gibi göstermeye çalışıp tüm ücretleri talep etmek.
    -Kotasız dedikleri ücretsiz kullanabileceğinizi düşündüğünüz bağlantıda kotayı geçip kota ücretlerinin talep edilmesi.

Dolandırma yöntemi 2: Yaz sıcaklarında cebinizi serinleten teklif (inanılmaz serinleyeceksiniz çünkü cebinizde kuruş kalmayacak rahat rahat hava girer içeri)

Size sunacakları yalan: Hiçbir ücret ödemeden 3 ay boyunca internetin keyfini çıkartın. 3 ay sonunda seçtiğiniz tarifeden kullanıma başlayın.
    Bu durumda başınıza gelecekler:
    ilk 3 ay kullandığınız bağlantı da kotayı ne kadar aşarsanız bu ücretleri 3. ayın sonunda ayrı olarak sizden alacaklar. kdv ve hizmet vergileri de dahil. 3. aydan sonra devam edeceğiniz tarifeye gelince. şuan gördüğünüz tarifelere kesinlikle aldanmayın. 3 ayın sonunda yürürlüğe girecek tarifeler üzerinden başlayacak üyeliğiniz. ve o tarifeleri de istedikleri gibi değiştirme hakkına sahipsiniz.

Dolandırma yöntemi 3. Farklı tarife kaydı (en sinsi olanı bu)

Bu yöntemleri ise benim de başıma gelendir. Bilmiyorum sonucu nereye varacak.

Telefonla yalvarıp saatlerde görüşmeler yapıp 5mb upload cazip geldiği için başvuru yaptım bende. Bu adamların digiturkten ne kadar dolandırıcı cingene pazarlığı yapan tipler olduğunu unuttum gibi davrandım.
    Neyse görüşme sonucunda özellikle şunu belirttim. 20mb aylık 69lira ücretli sınırsız bağlantınıza başvuruyorum diye.
    Eve geldiler kurulum yapildı. çocukla da konuşuyoruz kurarken 100gb kota var yeter inş diyorum felan. eleman hiç sesini çıkartmadı.
    Bağlantı yapıldı gittiler doğal olarak 2 gün kullandık bağlantıyı download yaptık nedir nasıldır diye.
    Bugün kapıma adam geldi elinde sözleşme 20mb 8gb kotalı yazıyor sözleşmede.
    aradım müşteri hizmetlerini bi kadın çıktı olaydan tamamen haberdar aslında ama bilmemezlik numarası yapıyor. siz diyor 8gb kotalı bağlatmışsınız ben dedim benim görüşme kayıtlarımda açıkça görülüyor ben 20mb sınırsız 69 lira aylık ücretli bağlantıya başvurdum.
    kadın dedi kaydınızı alıyorum felan şikayetinizin. yahu sen müşteri hizmetleri yetkilisi değil misin halletsene. yok diyor isterseniz "tarifenizi değiştireyim ama" burdada ikinci kazık hamlesi geliyor tabi. ben desemki tarifeyi değiştirin. o 2 günlük kullanımın ücretini + tarife değişikliği ücreti vs dünyaları isterler yine.
    48gb download yapmışımdır 8 idüş 40gb kota geçim var yani. allah bilir ne kadar isteyecekler. gözü doymadı şerefsizin inş ailesinden sevdiklerinden çıkar bu paralar.

Ne yapsam ne etsem bilemedim resmen şuan söktüm superonline i ttnet i iptal etmemiştim henuz onu bagladım.
    Geri dönerler artık ne zamana dönerlerse 48 saat diyorlar kesin bu şerefsizler 48 saat bekler ki ben kotayı geçeyim az daha diye. Elimi bile sürmeyeceğim ama arayana kadar.

bu adamların yöntemleri hep böyle idi belki dedim bu sefer yapmazlar internette.

olabildiğince kişiye haber verin bu durumları sizin de çevrenizdekilerin başı yanmasın

• tt'den şaşmayın derim.
    ne kadar kızsakta, bağırsakta tt bir numaradır..
    ötekilerin hepsi aynı, yok 1 ay bedava, yok 3 ay bedava.. hepsi yalan, hepsi aldatmaca..
  • arkadaşım hakkaten bunlar böyle adi bir şirket. bende 2 hafta oldu başvuru yapalı kaç kere aramama rağmen her defansında bugün gelicekler kuruluma demelerine rağmen kimse gelmedi
  • ben dün bağlattım 3 ay bedava 10 megabit sınrısız tarife 49 tl (delikanlılarsa yamuk yapsınlar göreyim onları)
  • kardeş o birazda senin saflıgın sozlesmeye hic okumadan mı imza atıyon ilerde gosterecek bir belgen olur kanıtlarsın her onune gelene okumadan ımza atarsan herseyını elınden alırlar
  • allahallah biz kocaelide paşa paşa kullandık 1 ay bedava :) hiç de bişey olmadı geri verdik modemi sonra :)
  • Yapmayın ya. Ben de bağlattım bir ay bedava, bir sürü de şey indirdim. Ama hiçbir şeye imza atmadım kesinlikle. Sorun çıkar mı?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Dolandırıcı Superonline
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • 1 yıla yakındır superonline kullanıyorum senın dedıklerınden birini yaşamadım ? 3 ay bedava neti yaptım 29tlye 1 mb 49ada 10 mb net hızmetı aldım.Merak etmeyin ttnetinde ne olduğunu biliyoruz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ultr@k@plan

1 yıla yakındır superonline kullanıyorum senın dedıklerınden birini yaşamadım ? 3 ay bedava neti yaptım 29tlye 1 mb 49ada 10 mb net hızmetı aldım.Merak etmeyin ttnetinde ne olduğunu biliyoruz.

kesinlikle katılıyorum burayada bağlanıyor şuan superonline altyapısı yapılıyor bende bağlatıcam
  • quote:

Orijinalden alıntı: MacTavish®

ben dün bağlattım 3 ay bedava 10 megabit sınrısız tarife 49 tl (delikanlılarsa yamuk yapsınlar göreyim onları)

Başvuru yaptığın gün mü kuruluma geldiler? Yoksa ne zaman geldiler?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.