Şimdi Ara

Superonline DNS (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
48
Cevap
5
Favori
54.846
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: ozan_26

zenmate ile de giremedim

209.244.0.3
    209.244.0.4

bunlar ile sorun yok

zenmate ile girerken kalkan gibi bir simge işareti var oradan başka ülke seçerseniz,seçtiğniz ülke üzerinden girmiş gibi olacaksınız.örneğin bende switzerland seçili.
  • bu dnslerden hangisi güvenli acaba. çalışanla hemen giriyoruz ama hiç güvenlik ac
  • aksam net gidince hic tereddut etmeden dns`leri otomatige alip vpn`e gectim. en kotu 2000`lerin basindaki gibi uydu`dan korlemesine download yapariz yine bir seylere erisiriz ama bence butun bu yasaklamalari hak ediyoruz. ozellikle yasaklari destekleyip dns ve vpn kullananlar giremezse memnun olurum. belki akillari baslarina gelir.
  • Allah aşkına şurda DNS paylaşıp durmayın. Çağrı merkezi DNS yazıpta internete giremeyenlerle dolu.
  • Ben saat 24:00'dan 01:30'a kadar internette kesintisiz dolaşıyordum. 1.8 gb dosya indirdim. Kullandığım dns 199.85.126.10
  • Kullanmayın başka dns adresi falan. Millete kötü örnek olmayın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: command_4

Kullanmayın başka dns adresi falan. Millete kötü örnek olmayın.

Parasini oduyoruz sana mi soracagiz neyi nasil kullanacagimizi ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: derya78

quote:

Orijinalden alıntı: Oxidane

A.S Derya 78.Evet alakası vardır ve sonunda istediğim dnsyi buldum.Eğer benim gibi bu sorunu yaşayan olursa dns ayarları;
    Dns1= 212.252.114.8
    Dns2= 85.29.26.8

s.a hocam dns ayarını bu şekilde ayarlarsam hızım artıyormu

ben 25 mbps hızında fiber internet kullanıyorum kablosuz hızım 15 / 18 mbps arasında hiçbir zaman 25 göremedim kablosuz olarak bu dns ayarlarsam hzıımda artar mı

Wi-Fi hizinin oyle olmasinin sebebi verdikleri dandik Tilgin Router'in Wi-Fi protokol sinirlamasi. 25 Mbit goremezsin o aptal Router ile. Ben modemin dibindeyken bile 10sn'de bir Wi-Fi gidiyor.

Mecburen Repeater/Access Point baska bir cihaz aldim onunla kullaniyorum. 10 Mbit'e dustu hizim bu yuzden.. 15 Mbit parasi cope gidiyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: GrkmAdr

quote:

@command_4 İşine bak

@GrkmAdr +10000

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mylove -- 29 Mart 2014; 14:05:20 >
  • quote:

quote:

Parasını verince operatörü satın mı alıyorsun?
  • quote:

quote:

quote:

Parasını verince operatörü satın mı alıyorsun?

Sen bana isim soy isim ver eger Superonline'da calisiyorsan. Izmir'de arkadaslarim var firma yetkilisi seni sikayet edecegim.
  • GrkmAdr G kullanıcısına yanıt
    Superonlinede çalışıyor olsam niye buraya yazayım mal mıyım ben? Sabahtan beri müşteri hizmetlerine bağlanacaz dns sorunu var 40 dk oldu bağlanamıyorum. DNS değiştirip değiştirip patlatıyorsunuz interneti. Müşteri hizmetleri cevap veremiyor.
  • quote:

Superonlinede çalışıyor olsam niye buraya yazayım mal mıyım ben? Sabahtan beri müşteri hizmetlerine bağlanacaz dns sorunu var 40 dk oldu bağlanamıyorum. DNS değiştirip değiştirip patlatıyorsunuz interneti. Müşteri hizmetleri cevap veremiyor.

Ya kardesim baskasinin bilgisayarinda yer alan DNS senin internetini nasil patlatsin. Cahil cahil yorumlar yapip durma surada.

Musteri Hizmetlerinin cevap verememesinin sebebi gelen binlerce sikayettir. Millet YouTube'a bile giremiyor artik haliyle de deliriyorlar.
    Ayrica 25 Mbit internet gecenlerde 256 Kbps hiza dustu. Bu ne demek biliyor musun? 100'de 1 hiz demek.

DNS degistirip degistirip interneti patlatiyorsunuz diyor ya. HAHAHAHAH
  • Superonline kullanıyorsanız tavsiye ettiğim DNS sunucuları:
    193.140.100.215
    193.255.141.17

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • dns devri bitti artık vpn devri başladı ayda 50 tl internete veriyorsanız 10 tl de vpn e vericeksiniz :)
  • quote:

quote:

Ya kardesim baskasinin bilgisayarinda yer alan DNS senin internetini nasil patlatsin. Cahil cahil yorumlar yapip durma surada.

Musteri Hizmetlerinin cevap verememesinin sebebi gelen binlerce sikayettir. Millet YouTube'a bile giremiyor artik haliyle de deliriyorlar.
    Ayrica 25 Mbit internet gecenlerde 256 Kbps hiza dustu. Bu ne demek biliyor musun? 100'de 1 hiz demek.

DNS degistirip degistirip interneti patlatiyorsunuz diyor ya. HAHAHAHAH

Demek istediği şey şu: ree
    Bir çok kişi çalışmayan dns girdi, o zaman da ne siteler açıldı ne de vpnler çalıştı. Bir çok kişi solü aradı.
    HEr zaman kullandığımız dnsler olunca da dns den şüphelenmedik. Hatta bu dnsler her yerde reklamı yapıldı. 8.8.8.8, 4.2.2.5 gibi. Bu dnsler yasaklı olduğu sırada sitelere
    giremedik.

En iyi yol otomatik dns ve üzerine vpn, veya otomatik dns üzerine chrome + zenmate.
    internetiniz yavaşlarsa ilk dns değiştirin. Şimdi birde sahte dns çıkmış başımıza.
    http://www.chip.com.tr/haber/turkiye-internetine-zehirlenme-soku_46261.html

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-C2E26CFC3 -- 1 Nisan 2014; 18:31:48 >

• Turkcell Superonline'a DNS Spoofing yaptigi icin toplu dava hazirligi var. Avukatlar hazirlik yapiyor. Bu hukuksuzlugun onune gecilecektir er ya da gec.
  • GrkmAdr G kullanıcısına yanıt
    Belki paralel evrende.Ülkede hak hukuk mu kaldı adamlar kafasına göre at koşturuyor.Şu saatten sonra RTE çıkıp dese ''diktatörlüğümü ilan ediyorum'' diye kimse gıkını çıkaramaz.
  • 195-46-39-39___195-46-39-40 Buyrun geçerli DNS :)
  • Bulunsun
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.