Şimdi Ara

Superonline'dan Uydunet'e geçeceğim yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
298
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Önceden 8 mbit 50 Gb akk superonline yalın adsl kullanıyordum. Şimdi yeni eve taşındık aradığımızda superonline fiberin mevcut olmadığını söylediler. Apartmanda türksat kutusu var. Yani uydunet kullanabiliyorum değil mi? Fakat şuanda taahhütüm var. Ekimde bitiyor. Burada hizmet kullanamıyorum. Nasıl iptal ettirebilirim. Ayrıca uydunet alırsam tv hizmeti de almak zorundamıyım? Bir de verdikleri modemi kullansam sorun olurmu?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Dexsite kullanıcısına yanıt
    Merhaba,

https://www.turksatkablo.com.tr/ sitesinden, ikamet ettiğiniz semtteki altyapı durumunu kontrol edebilirsiniz. Mevcut aboneliğiniz devredilebiliyorsa, başkasına devretmeyi deneyebilirsiniz. İptal şartlarını Süperonline ile görüşmeniz gerekiyor.

Uydunet hizmeti kablo tv ile beraber sunulmakta. Her şekilde kablo tv ücretini ödeyeceksiniz. 9 tl kablo tv ücreti ödemek yerine, 12.5 tl öderseniz, Teledünya yayınından birçok tv kanalını izleme imkanınız olur.

• quote:

Orijinalden alıntı: koalaxy

Merhaba,

https://www.turksatkablo.com.tr/ sitesinden, ikamet ettiğiniz semtteki altyapı durumunu kontrol edebilirsiniz. Mevcut aboneliğiniz devredilebiliyorsa, başkasına devretmeyi deneyebilirsiniz. İptal şartlarını Süperonline ile görüşmeniz gerekiyor.

Uydunet hizmeti kablo tv ile beraber sunulmakta. Her şekilde kablo tv ücretini ödeyeceksiniz. 9 tl kablo tv ücreti ödemek yerine, 12.5 tl öderseniz, Teledünya yayınından birçok tv kanalını izleme imkanınız olur.

Verdikleri modemi kullancam acaba sorun olur mu? Bazıları problem yaşıyormuş?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Dexsite kullanıcısına yanıt
    Kablosuz performansı dışında modemde herhangi bir problem mevcut değil. Yeni model modem dağıtımlarına başladı Uydunet, yeni modellerde bu sorun var mıdır bilemiyorum. 1 Temmuz' da yeni kampanyalarla beraber, yeni model modemlerden talep ederek üyelik almanızı tavsiye ederim.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.