Şimdi Ara

Süperonline'dan Türk Telekom'a ev telefonu transfer çilesi (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
38
Cevap
1
Favori
3.639
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • EnemyTerritory E kullanıcısına yanıt
    Hocam maşallah çok iyi hatırlıyorsun(üstüme alındım ama :) ) . Yaptığım işlem sol voip den TT pstn e dönüşüm idi(turknet e taşımak için). Evrak T12 evrakı ve alınması gereken paket en düşük en avantaj 100 idi (temmuz 2017)



    Sol voip den TT voip yapılabilir de TT de bu işi bilen adam bulmak zor.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Doğru hocam, siz anlatmıştınız bu işlemi Geçen sene taahhütüm bitince başka operatöre geçmeyi düşünüyordum. (Türksat kablonet kullanıyorum, telefonum türksat'ta.) Telefonu nasıl taşırım diye araştırmıştım. O sırada sizin yazdığınız bilgilere denk gelmiştim. Tabi en sonunda çok fazla uğraş olacağından ve internet+televizyon+telefon olarak düşününce türksat'a kıyasla hemen hemen aynı fiyata/daha pahalıya denk gelince vazgeçmiştim. (Evde kablotv üst paket kanalları da izleniyor.)

    2019 gelmeden türksat'tan 2 senelik taahhütü yeniledim. Akn kalkınca sınırsız oldu internet 2 sene rahatız. 2 sene sonra duruma bakarız artık. Muhtemelen yine internet+televizyon+telefon için toplamda türksat mantıklı olacaktır.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >




  • EnemyTerritory E kullanıcısına yanıt
    Valla benim için numara çok önemli idi alem Edip kallem Edip o numarayı almam lazımdı. Aldım TT ye turknet e 16 Mbit olarak talep açtım (bina içi kabin 86 kaldırıyor ama TT tanım yapmamıştı) pstn TT den Turknet e taşıma yapılır iken 86 tanımı geldi hemen 75 e geçiş yaptım(dsl gelmeden önce). Sinyal aldım 2 gün sonra Turknet sadece vae de Max 35 dedi ucu ucuna kurtardım

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aynı problemi ben yaşadım aynısını %100 aynısını ben yıllar önce ttden ev telefonu almıştım. İnternet yoktu sadece sabit telefon sonra internet bağlatmak istedim. Superonline yi aradım ev telefonu nuda taşıyın uygun fiyat veririz dediler okey dedim. Daha sonra 27 ay Superonline de kaldım. Türk Telekom aradı bize geçin diye bende tamam dedim ama ev telefonunuz iptal edilir dedi Superonline. Daha sonra türk telekom ofisine gittim. Direkt Superonline de olan sabit hattımı türk Telekom sabit telefona taşımak istiyorum dedim. Numara taşıma başvuru formu doldurduktan sonra sabit telefon hizmeti sözleşmesi doldurduk imzalar atıldı 3 gün sonra türk telekomda aynı numaram aktif oldu. Superonline de ev telefonu gitti sadece internet kaldı. Ev telefonu türk telekoma geçince gittim interneti de turk telekomdan bağlattım. Superonline iptal oldu sorun çözüldü.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • teknoloji41 T kullanıcısına yanıt
    Malesefki benim TT bölge müdürlüğüm, Superonline Voip sabit hattımı süperonline'da telefon+internet tek fatura şeklinde hizmet aldığımdan dolayı taşı(ya)madı. İşin ilginç yanı, aslında bu işlemi yaptıracağım başka kanal da yok. Call center ve TT ofisleri bölge müdürlüğüne yönlendiriyor. Oradaki çok bilmiş bayan da öyle dedi diye öyle oldu.
  • 999999 9 kullanıcısına yanıt
    Saçmalamış. Sen ayırdım faturaları de git. Başka kişiye git o bayan yapmıyorsa. Benimde internet+ voip telefon tek faturadaydı. Gayet güzel taşındı

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Ben de Türknet'e geçerken böyle çile çektim ama sonunda pes ettim. 15 yıllık telefon numarası iptal olarak, Türknet yeni bir telefon numarası tanımladı.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aslında dediğin gibi ayırdım deyip gidebilirdim. Ama tt deki kadının o zaman söylediği ayırmadan daha önce birçok kez denemişler ve olmamış. Sonuçta ben de Glory34 gibi pes ettim. İnan bir gün için de 3 kere süperonline ile tt bölge müdürlüğü arasında top gibi gittim geldim. Netice de tt fiber internete başlayacağım. Sonra süperonline voip telefonu netgsm'ye taşıyacağım ve süperonline fiberi kapatacağım. Umarım tt müşteri hizmetlerine çok işim düşmez. çünkü çok zayıflar ve bilgi almak çok zor. Şu sizin verdiğiniz bilgileri, onlardan alamadım.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: 999999

    Aslında dediğin gibi ayırdım deyip gidebilirdim. Ama tt deki kadının o zaman söylediği ayırmadan daha önce birçok kez denemişler ve olmamış. Sonuçta ben de Glory34 gibi pes ettim. İnan bir gün için de 3 kere süperonline ile tt bölge müdürlüğü arasında top gibi gittim geldim. Netice de tt fiber internete başlayacağım. Sonra süperonline voip telefonu netgsm'ye taşıyacağım ve süperonline fiberi kapatacağım. Umarım tt müşteri hizmetlerine çok işim düşmez. çünkü çok zayıflar ve bilgi almak çok zor. Şu sizin verdiğiniz bilgileri, onlardan alamadım.
    Hocam pes etmeyin neden pes edeceksiniz ki. Siz taşınma talebini ısrarla isteyin daha önce denedik olmadı felan derlerse olsun bende denemek istiyorum de. Verici şebeke kısmına Superonline iletişim hizmetleri a.ş yazılmalı turkcell superonline yazarsalarda geçiş olmaz. Verici şebeke Superonline iletişim hizmetleri a.ş alıcı şebeke türk telekominikasyon a.ş tarife ev avantaj 100 olarak seçilecek. Voip felan farketmiyor taşımada taşıma onaylanınca direkt voip numara psnt hatta dönüyor. Uğraşmayın bana türk telekom müşteri hizmetleride taşıyamazsınız dediler ama tt ofis halletti. Taşıma sırasında superonline ile işiniz yok tt taşıma talebi girince 1 veya 2 gün sonra superonline online işlemlere talepler kısmına girince nt port out talebini gördüğünüzde taşıma işlemleri başlamış demektir. bende öyle oldu.




  • teknoloji41 T kullanıcısına yanıt
    Söz konusu olay 10-15 gün önceydi. TT'dan iyi bir fiber internet teklifi almak için Sabit telefonumu taşımaya çalışıyordum. Sonuçta geçtiğimiz günlerde TT'dan telefonsuz fiber internet teklif aldım ve kabul ettim. Bakıyorum da şimdi taşımaya kalksam TT sabit telefon fiyatları oldukça yüksek ve Netgsm Voip çok daha avantajlı.

    Ayrıca ilgine de çok teşekkürler bu arada.

    Forum donanım haber > TT müşteri Hizmetleri
  • 999999 9 kullanıcısına yanıt
    Evet benimde Türknet tarafından verilmiş bir 2. Numaram var Türkneti iptal edicem. Bende netgsme taşıma talebi verdim bugün. Evrakları yollayacağım. 9 TL yıllık numara kullanımı sadece çok avantajlı en azından numarayı hayatta tutmak için.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • teknoloji41 T kullanıcısına yanıt
    TT internetim aktif hale geldi. Ve ben de Netgsm ye taşıma talimatı verdim ( evrakları ve ödemeyi dün teslim aldılar) Kaç gün de taşıdılar ?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 999999 -- 30 Ocak 2019; 12:34:15 >
  • Sabit voip hattım, 3 günde süperonline'dan Netgsm'ye taşındı.
  • EnemyTerritory E kullanıcısına yanıt
    Verimor'dan daha önce bireysel numara almıştım. Bir seneyi geçmiştir, bir tane daha aldım. Ancak kablonet ile internet hizmeti alıyorum ve Verimor hatlarıma dışarıdan arama gelmiyor. Sebebini kablonet (uydunet) kısıtlaması diye mi anlamalıyım bilemiyorum. Geçmişte böyle bir sorun yoktu ancak en az altı aydır var.

    Sebebini bilen ya da açıklayabilecek olan vardır diye buradan sormak istedim.
  • Bir bilgim yok hocam. Başka bir sağlayıcıyla hattınızı denediniz mi? Kablonet hattınız cgn'de ise cgn'den çıkıp deneme şansınız oldu mu?

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: EnemyTerritory

    Bir bilgim yok hocam. Başka bir sağlayıcıyla hattınızı denediniz mi? Kablonet hattınız cgn'de ise cgn'den çıkıp deneme şansınız oldu mu?
    cgn nedir bilmiyorum ancak 6 ay öncesinde bu sorun yoktu. Kablonet sözleşmem ise bir buçuk yılı aşkın süredir aynı.

    Verimor'dan düzenli paket almadığım için getirdiği bir kısıtlama olabilir mi diye de düşünüyorum. Çünkü hesaptaki mevcut bakiye ile arama yapabiliyorum. Ancak arama alamıyorum. Sanırım en iyisi Verimor'a sormak.
  • Konu biraz hortlayacak ama benzer bir durumla karşı karşıyayım. Ufak bir farkla...


    Binaya SOL fiber gelince Turknet VDSL'i bırakıp SOL fibere geçtim.

    Turknet PSTN numaramı da taşımak istiyorum.


    Lakin benim şöyle bir sıkıntım var.

    SOL engelli indiriminden yararlanmak için SOL'ü annemin adına yaptım. Turknet ise benim adıma, haliyle numara taşınmıyor.

    Konuyu okuyana kadar PSTN numaramı Telekom PSTN'ye taşıyıp telekomda numarayı anneme devredip SOL voip'ye geçmek gibi dolambaçlı bir yol düşünüyordum.


    Konuyu açan arkadaş NETGSM'i önermiş, ancak NETGSM sadece voip hizmet veriyor sanırım. Zira kurumsal ağırlıklı çalıştıkları için bireysel abonelikler hakkında sitelerinde bunla ilgili bir bilgi göremedim. Yok eğer PSTN hizmet de veriyorsa yıllık 59₺ ile numarayı hayatta tutmak devir vs uğraşmaktan daha kolay bir çözüm olacaktır.


    Önereceğiniz yol var mı?


    @EnemyTerritory




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi copywriter -- 9 Mayıs 2023; 2:6:52 >




  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.