Şimdi Ara

superonline dan adsl i bağlatsam bir problem olmaz değilmi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
20
Cevap
0
Favori
483
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    bu konu biraz bana yabancı kalıyo sizden bi bilgi alsam superonline dan adsl bağlatsam olurmu iki ay bedava bağlantı ücreti alınmıyormuş kötü bir yanı yok demi yada türk telekomla bir farkı varmı hangisinden bağlatayım

• turk telekomdan bi farkı yok. tek iyi yanı turk telekomun birazcık daha az para kazanacak olması. çünkü gelirinin bir miktarcık kısmını superonline'na vercek. ama en azından superonline da para kazanmış olur. bu arada iki ay bedava kampanyası sona erdi.
  • Sekiz ay önce superonline den adsl aldım ve kesinlikle memnunum, hiç bir fark yok.Herşey aynı..
  • Her şey aynı sonuçta. TTnet'in hattı kesilince, yurt dışı çıkışları bozulunca o da bozuluyor.
    Bir farkı yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fremdal -- 25 Ağustos 2006; 21:31:49 >
  • Ben oldukça memnunum. En azından sorun çıktığı zaman adam gibi ilgileniyorlar.
  • quote:

Orjinalden alıntı: EmRaHSaRaL

Sekiz ay önce superonline den adsl aldım ve kesinlikle memnunum, hiç bir fark yok.Herşey aynı..

arada fark yoksa sen o zaman telekomdan da memnunsun demektir bu değil mi buralarda telekmdan memnun olan birine pek sık rastlanmaz..

• quote:

Orjinalden alıntı: Fremdal

Her şey aynı sonuçta. TTnet'in hattı kesilince, yurt dışı çıkışları bozulunca o da bozuluyor.
    Bir farkı yok.

Telekom'un yurtdışı çıkışları çökünce Superonline kendi abonelerine uydu ile yurddışı çıkışı sağlıyor.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: Orcunsau

quote:

Her şey aynı sonuçta. TTnet'in hattı kesilince, yurt dışı çıkışları bozulunca o da bozuluyor.
    Bir farkı yok.

Telekom'un yurtdışı çıkışları çökünce Superonline kendi abonelerine uydu ile yurddışı çıkışı sağlıyor.

ahaaabu harbi doğrumu bilsem superonline alırdım yaa

• quote:

Bu çok iyi bir hizmet. İlerde hizmetinde bir değişiklik olur mu?
  • Ta dial-up zamanında vardı bu. 145 kullananlar yurtdışı sitelere giremezdi kablolar koptuğunda. Superonline takır takır açardı.
  • Çok iyiymiş .
  • hayir adsl turk telekoma baglidir bu yuzden superonline uydusunu devreye sokamazlar

quote:

quote:

Bir farkı yok.

• Uydu fırlattı demiyorum. Aşağıdaki yazıyı okursan ne demek istediğimi anlarsın.

SuperOnline, geçtiğimiz ay imzalanan anlaşmayla, Avrupa İnternet ağına olan uydu erişim kapasitesini, 25 Mbps' a çıkardı. İlave kapasitenin devreye girmesiyle, SuperOnline aboneleri şimdi Türk Telekom üzerinden 102mb lik internet çıkışı yanısıra, Avrupa'ya 25mb lik ve Amerika'ya 108mb lik internet uydu çıkışı ile, toplam 235mbps kapasiteyle en yüksek hızla internet'e bağlanıyorlar.

Yeni imzalanan kapasite anlaşması konusunda, Superonline Genel Müdürü Savaş Ünsal; "İnternet çıkışlarındaki hızımız ve doğrudan Amerika ve Avrupa kıtalarına olan uydu bağlantımız, sadece Türk Telekom çıkışına bağlı kalmak istemeyen ve alternatif İnternet çıkışlarıyla kesintisiz erişim isteyen şirketler tarafından tercih nedeni oluyor. İnternetin ve özellikle e-posta nın şirket operasyonlarının vazgeçilmez parçası haline gelmesiyle, kurumlar hızlı, güvenli ve kesintisiz İnternet çıkışı istiyorlar. Kurumsal pazarın ihtiyaçlarını sürekli inceleyerek, kullanıcılarına proaktif hizmet sunmayı amaçlayan Superonline, bu konuda yatırımlarına ve çalışmalarına sürekli devam ediyor. Yeni imzalanan kapasite anlaşmasınıda bu amaçla gerçekleştirdik. Yurtdışı çıkışları sadece kurumsal kullanıcıların değil bireysel kullanıcıların da İnternet kullanımlarında büyük önem taşıyor. Superonline bireysel kullanıcıları, yurtdışında en sık ziyaret edilen sitelerin bir kopyalarının da Superonline sistemleri üzerinde güncellenmesiyle, yaklaşık %35 daha hızla bu sitelere erişebilme ayrıcalığını yaşıyorlar." dedi.

Kaldıki bu yazılan yazı 2003 yılında Turk.Internet.com adresinde yayınlanan bir yazı. O zaman daha 60.000 portluk ihale sonuçlanmamıştı adsl kullanıcısı birkaç bin ile ifade ediliyordu. İnternet kullananlar dial-up kullanıyordu.

Superonline gibi büyük şirketlere internet erişimi sağlayan bir firma allaha emanet iş yürüten telekom gibi bir kuruma sırtını yaslayarak iş yapmaz.

• bence superonline al.
    sonuçta herşey telekomla aynı artı bu adamlar biraz daha fazla ilgilenir.
  • quote:

Orjinalden alıntı: hakoşsayar

quote:

Orjinalden alıntı: EmRaHSaRaL

Sekiz ay önce superonline den adsl aldım ve kesinlikle memnunum, hiç bir fark yok.Herşey aynı..

arada fark yoksa sen o zaman telekomdan da memnunsun demektir bu değil mi buralarda telekmdan memnun olan birine pek sık rastlanmaz..

Hizmet konusunda telekom çalışanlarından daha iyi hizmet verdikleri konusunda söyledim ben...

• superonline al fiyat aynıysa bizim zamanımızda yokutu böleşeyler .
  • bu uyduyu anca dialup ve leased line kullanicilarina verebilir.Telekom sadece portlari satma hakki verdi.Bu yuzden hicbir degisiklik yapamaz uzerinde

quote:

Uydu fırlattı demiyorum. Aşağıdaki yazıyı okursan ne demek istediğimi anlarsın.

SuperOnline, geçtiğimiz ay imzalanan anlaşmayla, Avrupa İnternet ağına olan uydu erişim kapasitesini, 25 Mbps' a çıkardı. İlave kapasitenin devreye girmesiyle, SuperOnline aboneleri şimdi Türk Telekom üzerinden 102mb lik internet çıkışı yanısıra, Avrupa'ya 25mb lik ve Amerika'ya 108mb lik internet uydu çıkışı ile, toplam 235mbps kapasiteyle en yüksek hızla internet'e bağlanıyorlar.

Yeni imzalanan kapasite anlaşması konusunda, Superonline Genel Müdürü Savaş Ünsal; "İnternet çıkışlarındaki hızımız ve doğrudan Amerika ve Avrupa kıtalarına olan uydu bağlantımız, sadece Türk Telekom çıkışına bağlı kalmak istemeyen ve alternatif İnternet çıkışlarıyla kesintisiz erişim isteyen şirketler tarafından tercih nedeni oluyor. İnternetin ve özellikle e-posta nın şirket operasyonlarının vazgeçilmez parçası haline gelmesiyle, kurumlar hızlı, güvenli ve kesintisiz İnternet çıkışı istiyorlar. Kurumsal pazarın ihtiyaçlarını sürekli inceleyerek, kullanıcılarına proaktif hizmet sunmayı amaçlayan Superonline, bu konuda yatırımlarına ve çalışmalarına sürekli devam ediyor. Yeni imzalanan kapasite anlaşmasınıda bu amaçla gerçekleştirdik. Yurtdışı çıkışları sadece kurumsal kullanıcıların değil bireysel kullanıcıların da İnternet kullanımlarında büyük önem taşıyor. Superonline bireysel kullanıcıları, yurtdışında en sık ziyaret edilen sitelerin bir kopyalarının da Superonline sistemleri üzerinde güncellenmesiyle, yaklaşık %35 daha hızla bu sitelere erişebilme ayrıcalığını yaşıyorlar." dedi.

Kaldıki bu yazılan yazı 2003 yılında Turk.Internet.com adresinde yayınlanan bir yazı. O zaman daha 60.000 portluk ihale sonuçlanmamıştı adsl kullanıcısı birkaç bin ile ifade ediliyordu. İnternet kullananlar dial-up kullanıyordu.

Superonline gibi büyük şirketlere internet erişimi sağlayan bir firma allaha emanet iş yürüten telekom gibi bir kuruma sırtını yaslayarak iş yapmaz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rabbitweed -- 26 Ağustos 2006; 12:42:14 >

• yaşasın süperonline. tt kendine ciddi rakip olarak görüyor.
  • forever süperonline
  • quote:

Orjinalden alıntı: volkirik

arkadaşlar merhaba
    bu konu biraz bana yabancı kalıyo sizden bi bilgi alsam superonline dan adsl bağlatsam olurmu iki ay bedava bağlantı ücreti alınmıyormuş kötü bir yanı yok demi yada türk telekomla bir farkı varmı hangisinden bağlatayım

Hocam öncelikle port olup olmadığını sor.Çünkü söylemiyorlar.Telekom boş portların % 90 ını elinde tutup,Superonline gibi şirketlere az port verdiği için bazı bölgelerde aylarca bekleniyor.Bunu kesin öğrenmeden Superonline'dan sözleşme imzalama.Yani aynı numaraya Telekom boş port var derken,Superonline 2 hafta kadar bekleyeceksiniz ayakları yapıp 2 ay bekletebiliyor.Tabi bunun sorumlusu Telekom'dur. Çünkü ortada bir haksız rekabet ve tekel olayı var.Bu nasıl rekabet ve özelleştirme ise.Buna İzmir'de çok şahit olduk.Ben uyarayım dedim.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.