Şimdi Ara

SUPERONLINE'DAN ADİL KULLANIM KOŞULLARI : LİMİTSİZE DE LİMİT !!! (38. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4.936
Cevap
7
Favori
287.769
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3637383940
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bahçeşehirde tanıtım yapıyorlardı az önce görüştüm adamlar bize bilgi gelmedi diyor. Haberleri yok yasal olarak zorunluluklar geldi örneğin kota 4 GB yapabiliyor tüm şirketler belki ona istinaden yazılmıştır. Uygulanabilirliği yok zaten bizim gibi pazarlama şirketleri batar kimse almaz diye yorumda bulundu adam. Bir yetkili çıkıp açıklama yapamadı. Ne biçim adamlar bağlanırken sorun 6 ay sonra geldi söz verdikleri tarihten o kadar ikna ettik yöneticileri apartmanı sonra güzel güzel evleri ziyaret ettirdik pazarladılar. Şu işe bakın..
  • merhabalar. bende tam superonline bağlatmak üzereydim, ama vaz geçtim. telefon ettim, bağlamak için randevu vermişlerdi cumartesi için, gelmeyin dedim. gelirseniz kovarım dedim :)

ttnet devam kardeşim yamyam olmuş herkez
  • Az önce Müşteri Hizmetlerinden Aldığı XLARGE TARIFESI FIYATLARIDIR
    ADIL KULLANIMI IRGALAMAYAN TAMAMEN LIMITSIZ TARIFELER

10 mbit 99 TL
    20 mbit 199 TL
    50 mbit 399 TL
    100 mbit 599 TL

Arkadaşlar facebookdaki grubumuzda bir arkadaş vermiş rakamları.
  • quote:

Orijinalden alıntı: diciotto

Az önce Müşteri Hizmetlerinden Aldığı XLARGE TARIFESI FIYATLARIDIR

10 mbit 99 TL
    20 mbit 199 TL
    50 mbit 399 TL
    100 mbit 599 TL

Düpedüz zam yapmışlar. Peki nerde kaldı adil kullanım. Benim hakkımı nasıl alacaklar elimden. Hadi bakalım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi trevanian000 -- 18 Mart 2010; 17:23:26 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: trevanian000

quote:

10 mbit 99 TL
    20 mbit 199 TL
    50 mbit 399 TL
    100 mbit 599 TL

Düpedüz zam yapmışlar. Peki nerde kaldı adil kullanım. Benim hakkımı nasıl alacaklar elimden. Hadi bakalım.

Adil kullanım istiyorsan aynı tarifede devam edeceksin. Bu gerçek anlamda sınırsız tarifeleri ne kadar veri alışverişi olursa olsun bu fiyat belirlenmiş arkadaşın dediğine göre. Gerçek limitsiz tarife yani

• quote:

10 mbit 99 TL
    20 mbit 199 TL
    50 mbit 399 TL
    100 mbit 599 TL

Bu isin arkasindan boyle birsey gelicegi belliydi...

Gecmis olsun.. TTnete devam.
  • Belli mi olur ttnetin 49 liralık 8mbit tarifesi gibi hız düşmeyebilir. Nisan ayının sonuna kadar ölçüp biçmek gerek.
    Mayıs başı kararlarımızı vermemiz gerekiyor.
  • quote:

quote:

quote:

10 mbit 99 TL
    20 mbit 199 TL
    50 mbit 399 TL
    100 mbit 599 TL

Adil kullanım istiyorsan aynı tarifede devam edeceksin. Bu gerçek anlamda sınırsız tarifeleri ne kadar veri alışverişi olursa olsun bu fiyat belirlenmiş arkadaşın dediğine göre. Gerçek limitsiz tarife yani

bu fiyatlar ile tam sınırsız kullanım oluyor

• quote:

quote:

quote:

10 mbit 99 TL
    20 mbit 199 TL
    50 mbit 399 TL
    100 mbit 599 TL

Anlamadın galiba. Ben zaten bir senedir kayıtsız koşulsuz sınırsız kullanıyorum. Bir senem daha var. Bunu nasıl iptal edecekler. Yani sınırsız kalkmıyor, fiyatı artıyor. Dolayısıyla benim sözleşmemi geçersiz kılacak sebep zaten yoktu şimdi hiç yok!!!

• böyle tarifeler varsa sözleşmesi devam eden abonelere böyle bnir uygulama yapamazlar.
  • Özel sektör olduğu için geçer geçmez anında indirirler hızları. Bir 5mbit alternatif hız koymaları lazım sınırsız tarifeler için.
  • yuh diyorum bu kadar da haydalanmaz ki.
  • XXX bey diye bir müşteri temsilcisiyle görüştüm. İnanın dalga geçiyordu sanki benimle. Belli artık adamlar da bıkmışlar bu konudan. Eee dedim noldu hani adil kullanım vardı, bunlar adil kullanmazsa nolucak dedim.. Ama bunlar profesyonel kullanıcılar için diyor

Bu yazı facebook grubunda yukarıdaki tarifeleri veren arkadaşın yazısı. İşi özü şu oldu yani

"49 tl ödeyip kullan suistimal eden ol 99 lira ver profesyonel kullancı ol" bu sanırım yeni billboard reklamlarında yer alacak şirketin özlü sözleri.
  • %5 lik somuren kisim, simdi profesyonel mi oldu...
  • Tarifeler böyle ise benim için limitsizin hiç bir anlamı kalmadı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: marcoxx

%5 lik somuren kisim, simdi profesyonel mi oldu...

İşte paranın gücü arkadaşlar ne denir adamların kafa yapısı bu şekilde daha çok para veren daha büyük sıfatları da olur. Mehdi, şeyh, büyük adam gibi kullanıcı profillerini daha da çok para ödeyen kullanıcılar için düşünüyorlarmış
  • merhabalar, facebook grubuna bilgiyi ben aktarmıştım. Burayı da sürekli biçimde takip ediyorum ama üyeliğim bulunmuyordu. Üye olup da aktivasyon mailinin geç gelmesinden mütevellit durumu facebook'ta paylaştım ve olay buraya da anında intikal etmiş tabi ki. Belirtilen tarifeler superonline müşteri temsilcisi tarafından verildi, diciotto temsilcinin ismini XXX olarak göstermiş. Forum kurallarını bilmediğim için ismin verilip verilmemesinin uygunluğunu bilemedim. Malumunuz bilgi almak isterseniz müşteri temsilcileri arasında da ciddi bir koordinasyon eksikliği olduğu için direkt olarak bu isimle görüşme talebinde bulunmak isteyenler adına ismi de verebilirim.
    Adama da biraz bağırdım çağırdım tarifeleri duyunca ama sinirlerime hakim olamadım ne yazık ki.

Şimdi sormak istediğim soru şu. Sözleşmemiz tek taraflı olarak değiştirildiğine ve eski hizmeti tekrar olarak sunabildiklerine göre acaba sözleşme şartlarımızı sürdürmemimizin hukuki olarak bir yolu var mıdır acaba?

• 5 Mbit lik LIMITSIZ tarife cikarsalar iyi olur... 49 TL ye..
  • Superonline, Komikonline olma yolunda hızla ilerlemekte.
  • 
Sayfa: önceki 3637383940
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.