Şimdi Ara

SUPERONLINE'DAN ADİL KULLANIM KOŞULLARI : LİMİTSİZE DE LİMİT !!! (25. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (2 Mobil) - 1 Masaüstü2 Mobil
5 sn
4.936
Cevap
7
Favori
287.768
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2324252627
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: utabev

quote:

Orijinalden alıntı: hasli

quote:

Orijinalden alıntı: SeRSeRi_GFB

Ben superonline çalışanıyım sorun neydi arkadaşlar ?

Eger gercekten superonlıne calısanı ısenız en azından bu baslık altındakı bırkac sayfayı soyle hızlıca gozden gecırerek sorunun ne oldugnu tam olarak tespıt edebılırsınız ancak ben yıne de ısımı garantıye alıp sıze buradan da durumu ozetleyecegım.Superonlıne ın 15 nısanda yururluge koymayı planladıgı adıl kullanım kosulları hem adıl degıldır hem de bastan berı reklamlarınızda sınırsız-lımıtsız-kotasız olarak topladıgnız abonelerınıze buyuk bır ayıptır.Gayesı ne olursa olsun,sozlesme yapmıs oldugnuz ve 15 nısan oncesı sıze abone olmus olan tum kullanıcılarınıza sozlesmede belırttıgnız ve reklamlarda haykırdıgnız sartları yerıne getırme yukumlulugunuz bulunmaktadır.Bunu gereklı kademelere ulasabıleceksenız lutfen ustlerınıze de ıletınız,yok sız de bızım gıbı ancak musterı hızmetlerı ıle gorusebılmekteysenız bıze tek faydanız superonlıne calısanı dahı ısyan ettı derdırtecek bır maılı hizmet@superonline.net e iletmeniz olacaktır.

Facebook grubunuza bırcok kullanıcı ne yazık kı dahıl olamayacak cunku cogu kullanıcı henuz bu uyugulamadan dahı haberdar degiller.Abone merkezlerının adıl kullanım kosullarını duydukları bıle yok.Acıkcası sırf 19/3 madddenın zorunlulugundan 15 martta bu acıklama yapılmıs,henuz kendılerı dahı konuya hakım degıller.Cok amatorce bır fıkır ıcerıgnın ne oldugu dahı anlasılmadan yonetım kurulu tarafından bır cozum yolu olarak kabul edılmıs ve acele bır sekılde servıs edılmıs.Bu kadar tepkı sonrası en azından bu kararı alanlar bız ne yaptık dıye dusunmeye baslamıslardır.

Sorun sadece kapasıtenın yetersızlıgı ıse 100mbit lik leri iyilestirme calismaları suresınce abonelerın de onayını alarak daha dusuk hızlara gecırerek bu darbogazdan cıkmak varken ,zeka kupu yonetıcıler bu kotaları koyarak sorunu basıtce sessız bır bıcımde cozebıleceklerını dusunmusler.Guzel ulkemızde guclu fırmaların sozunun padısah fermanı kabul edılmedıgını gorebılecegımız gunlerı de yasamak hepımıze nasıp olsun.

Hasli Arkadaşım tüm yorumları okudum fakat senin yazdıklarını cımbızla çekip aldım içinden olaya sukunetle ,açıklayıcı ve çarpıcı bir açıklama getirmişsin.
    Arkadaşlar hepiniz gibi bende 15 inde sınırsız 10 mbit bağlantıya abone oldum..
    Bugün donanım haberden zucchero arkadaştan durumu öğrendim.Sitemize yeni geldiği için sitedeki promasyon görevlisine koştum inanın onun bile haberi yoktu durumdan.
    Tesadüf Süperonline görevlisi oradaydı onu çağırdı.onunlada konuştum.
    İstanbuldan projelerden sorumlu yetkiliyle konuştum..Kendilerine bu yapılananın hakka ve adalete sığmayan kandırmacı bir tutum olduğunu ilettim.
    Arkadaşlar hepinize sesleniyorum.Burada herşeyi açık açık yazamıyorum fakat yapacağımız en doğru hareket burda birbirimize ahvah ederek dövünmek yerine süperonlinı mail bombardımanına tutmak.
    Lütfen buna üşenmeyin ve mail atın bir daha atın bir daha atın.Yanlız bunu yaparken daha 1 gün önce yerlere göklere koyamadığımız bir hizmeti yerden yere vurmadan tehdit ederek değil..Daha duyarlı daha mantıklı daha milli duygular ifade eden şekilde yapın.Tatlı dil yılanı deliğinden çıkaracaktır.Buna inancım tam bence geri atım atacaklar...Bu firmanın kafasına kurşun sıkmakla eşdeğer.Hatalarını anlayacaklardır.
    Bizlerde bu arada birlik beraberlik içinde ilerleyen günlerde tekel işçilerinin inadı ve inancıyla gelişmeler karşı kanuni yollardan topluca haklarımızı bile arayacağız..
    Üzerine basarak söylüyorum..Bugün ttnet aboneliğimi iptal ederken görevli sordu neden iptalediyorsunuz diye fiber internet diyince ağzını bile açamadı.Bu örneği şunun için veriyorum..Bunu öğrenen ttnet çalışanları bile şuan zevkten dörtköşe olmuşlardır ve bu durumu bu sitede bile provake edebilirler...
    Sizi temin ederim yarın sabahtan itibaren süperonline yetkilileri formumuzda tüm yazdıklarımızı okuyup tepkilerimizi duyuyor olacaktır.Bunun garantisini hepinize veriyorum.
    Lütfen vurun abalıya şeklinde yaklaşmayalım mantıklı haklı ve kararlı şeyler yazalım...
    Birimiz hepimiz için hakkımızı sonuna kadar arayacağız.Ben kendi adıma söz veriyorum...

Mail atmanın çözüm olabileceğini düşünmüyorum.Aynı subjectli mailler arşivlenir bu durumlarda diye biliyorum.

Zaman her şeyin ilaçı olduğu gibi , beklemnin en iyi şey olacağını düşünoyorum.

• Sadece beklemekle olmaz, ne kadar fazla tepki verebilirsek o kadar iyi bizim için.

%5'lik dilimin aslında %5'ten daha büyük bir paya sahip olduğunu göstermek lazım.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: hasli

quote:

Orijinalden alıntı: SeRSeRi_GFB

Ben superonline çalışanıyım sorun neydi arkadaşlar ?

Eger gercekten superonlıne calısanı ısenız en azından bu baslık altındakı bırkac sayfayı soyle hızlıca gozden gecırerek sorunun ne oldugnu tam olarak tespıt edebılırsınız ancak ben yıne de ısımı garantıye alıp sıze buradan da durumu ozetleyecegım.Superonlıne ın 15 nısanda yururluge koymayı planladıgı adıl kullanım kosulları hem adıl degıldır hem de bastan berı reklamlarınızda sınırsız-lımıtsız-kotasız olarak topladıgnız abonelerınıze buyuk bır ayıptır.Gayesı ne olursa olsun,sozlesme yapmıs oldugnuz ve 15 nısan oncesı sıze abone olmus olan tum kullanıcılarınıza sozlesmede belırttıgnız ve reklamlarda haykırdıgnız sartları yerıne getırme yukumlulugunuz bulunmaktadır.Bunu gereklı kademelere ulasabıleceksenız lutfen ustlerınıze de ıletınız,yok sız de bızım gıbı ancak musterı hızmetlerı ıle gorusebılmekteysenız bıze tek faydanız superonlıne calısanı dahı ısyan ettı derdırtecek bır maılı hizmet@superonline.net e iletmeniz olacaktır.

Facebook grubunuza bırcok kullanıcı ne yazık kı dahıl olamayacak cunku cogu kullanıcı henuz bu uyugulamadan dahı haberdar degiller.Abone merkezlerının adıl kullanım kosullarını duydukları bıle yok.Acıkcası sırf 19/3 madddenın zorunlulugundan 15 martta bu acıklama yapılmıs,henuz kendılerı dahı konuya hakım degıller.Cok amatorce bır fıkır ıcerıgnın ne oldugu dahı anlasılmadan yonetım kurulu tarafından bır cozum yolu olarak kabul edılmıs ve acele bır sekılde servıs edılmıs.Bu kadar tepkı sonrası en azından bu kararı alanlar bız ne yaptık dıye dusunmeye baslamıslardır.

Sorun sadece kapasıtenın yetersızlıgı ıse 100mbit lik leri iyilestirme calismaları suresınce abonelerın de onayını alarak daha dusuk hızlara gecırerek bu darbogazdan cıkmak varken ,zeka kupu yonetıcıler bu kotaları koyarak sorunu basıtce sessız bır bıcımde cozebıleceklerını dusunmusler.Guzel ulkemızde guclu fırmaların sozunun padısah fermanı kabul edılmedıgını gorebılecegımız gunlerı de yasamak hepımıze nasıp olsun.

Hasli Arkadaşım tüm yorumları okudum fakat senin yazdıklarını cımbızla çekip aldım içinden olaya sukunetle ,açıklayıcı ve çarpıcı bir açıklama getirmişsin.
    Bugün donanım haberden zucchero arkadaştan durumu öğrendim.Sitemize yeni geldiği için sitedeki promasyon görevlisine koştum inanın onun bile haberi yoktu durumdan.
    İstanbuldan projelerden sorumlu yetkiliyle konuştum..Kendilerine bu yapılananın hakka ve adalete sığmayan kandırmacı bir tutum olduğunu ilettim.
    Arkadaşlar hepinize sesleniyorum.Burada herşeyi açık açık yazamıyorum fakat yapacağımız en doğru hareket burda birbirimize ahvah ederek dövünmek yerine süperonlinı mail bombardımanına tutmak.
    Lütfen buna üşenmeyin ve mail atın bir daha atın bir daha atın.Yanlız bunu yaparken daha 1 gün önce yerlere göklere koyamadığımız bir hizmeti yerden yere vurmadan tehdit ederek değil..Daha duyarlı daha mantıklı daha milli duygular ifade eden şekilde yapın.Tatlı dil yılanı deliğinden çıkaracaktır.Buna inancım tam bence geri atım atacaklar...Bu firmanın kafasına kurşun sıkmakla eşdeğer.Hatalarını anlayacaklardır.
    Bizlerde bu arada birlik beraberlik içinde ilerleyen günlerde tekel işçilerinin inadı ve inancıyla gelişmeler karşı kanuni yollardan topluca haklarımızı bile arayacağız..
    Üzerine basarak söylüyorum..Bugün ttnet aboneliğimi iptal ederken görevli sordu neden iptalediyorsunuz diye fiber internet diyince ağzını bile açamadı.Bu örneği şunun için veriyorum..Bunu öğrenen ttnet çalışanları bile şuan zevkten dörtköşe olmuşlardır ve bu durumu bu sitede bile provake edebilirler...
    Sizi temin ederim yarın sabahtan itibaren süperonline yetkilileri formumuzda tüm yazdıklarımızı okuyup tepkilerimizi duyuyor olacaktır.Bunun garantisini hepinize veriyorum.
    Lütfen vurun abalıya şeklinde yaklaşmayalım mantıklı haklı ve kararlı şeyler yazalım...
    Birimiz hepimiz için hakkımızı sonuna kadar arayacağız.Ben kendi adıma söz veriyorum...

Arkadaşım merhaba ,
    çok güzel bi konuya değinmişin. Sendeki duyarlılığın herkezde olması ümidiyle . Türk milleti olarak tepkimizi isabetli ve faydalı olarak yerine getirmekten bi-haberiz. şimdi şöyle bi bakıyorumda , eylem yapalım , herkesi iptale davet edelim , broşürler hazırlıyalım , alaycılık , şerefsizlik , yalancılık , dolandırıcılık , berbat ötesi , ws ws ws ... bunlar yapıldığında "R" ye takılma olasılığı ne kadardır ? haklarımızı güzel yollarda aramamız dileğiyle..

• işin komiği ben upload sınırını geçersem ( 10 gb'dan fazla upload yaparsam 10mbit bağlantı ile ) download hızım da düşüyormuş.

Bence asıl tehlike bizim upload hızlarında. Benim son 6 ayın ortalaması 50 gb upload.

Aradım sordum öyle dediler.
  • Yuh be o kadar bekledik Adana'ya gelmesini ve yaptıkları işe bak
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mathias

işin komiği ben upload sınırını geçersem ( 10 gb'dan fazla upload yaparsam 10mbit bağlantı ile ) download hızım da düşüyormuş.

Bence asıl tehlike bizim upload hızlarında. Benim son 6 ayın ortalaması 50 gb upload.

belirttiğiniz şeylerin tüzel haklara saldırı niteliği taşıyıp , taşımadığını öğrenmenizi tavsiye ederim.sonuçları düşündüğünüzden daha büyük olmasın ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mystic_34

8 sayfa post okudum valla gözlerim yaşardı Birbirinden habersiz ama bir anda böyle bir örgütlenme sanırım daha önce hiç olmamıştır..

Neyse fazla sulandırmıyım 8 sayfanın özeti

19/3 Maddesi nedeniyle ( Sözleşmede yer almaz , tüketici hakkıdır bu yasa/madde ) 15 Nisan'a kadar sözleşmenizi tek taraflı iptal edebilir ve iptal ücreti ödemezsiniz..

Herkes ara ara dillendirmiş sınır şu kadar olsun bu kadar olsun diye falan..Merak etmeyin yıllardır bu işi yapan firma mutlaka full limitsiz bir paket cıkartacaktır ama fiyatı ne olur görecez

Bence iptal etmekten çok bir süre daha direnişe devam edelim ve full limitsiz paketlerin fiyatlarını görelim

Bekleyelim diyorsunuz ama 15 Nisan'dan önce bir açıklama,sınırsız tarife koymazlarsa ne olacak? Belki de 1 sene boyunca 50gb limitli kullanmak zorunda kalacağız eğer iptal ettirmezsek. Ayda 50 lira verip 29 gün 512K kullanacaz ve 10 ay boyunca kullanmak zorundayız.Eğer 15 Nisan'dan sonra iptal ettirmeye kalkarsak 150-200 lira gibi bir ceza ödettirirler.

• quote:

Orijinalden alıntı: M0ney4n0t

quote:

işin komiği ben upload sınırını geçersem ( 10 gb'dan fazla upload yaparsam 10mbit bağlantı ile ) download hızım da düşüyormuş.

belirttiğiniz şeylerin tüzel haklara saldırı niteliği taşıyıp , taşımadığını öğrenmenizi tavsiye ederim.sonuçları düşündüğünüzden daha büyük olmasın ?

Superonline çalışanları bir zahmet savunmacı komik yorumlar yazmasa?

Her mesajınızda uygulamayı destekliyorum, iyi rekabet olacak, çözüm getirirler, minareyi çalan kılıfı hazırlar, bir de mail atmak işe yaramaz durun bekleyin zaman çözüm olur gibi trajikomik yorumlarınız bitirdi beni gece gece.

Başlamayın tüzel hakkınıza... Önce kişisel haklara saygılı olun sonra geliriz SuperOffline'ınızın tüzel (!) hakkına.

Noldu call center'da hatlarınız mı kitlendi, işiniz mi yoğunlaştı, ek mesai mi geldi? Vah vah çok üzüldüm

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PhantomX -- 18 Mart 2010; 8:40:08 >

• quote:

Övgünüz için cok tesekkur ederım,övdügnüz noktalara sız de dıkkat etmıssınız,ve tum mesajlarımda belırttıgım ,uzerınde ısrarla durdugum husus mail ile sikayet edilmesi gerektiginden bahsetmeniz de isabet olmus..Bunu soylerken sadece kendi fikrim olarak mail ile sikayet en saglıklısıdır dıye demıyorum,superonlıne ıle baglantısı olan,calısan veya tecrube sahıbı olan her konustugum kısı mailin en cok dikkate alinan ve degerlendirilen yontem oldugunu belirtti.Burada 8-10 degil 100 lerce sayfa yazsak da daha muhım olan hergun,sabah-ogle-aksam ilac alir gibi hizmet@superonline.net e mail atmaktır.Emailleriniz icerikleri satır satır okunmasa da resmi bir dilekce gibi gorulup en azından konunun ne oldugu inceleniyor.

Millet olarak herzamanki hatamiz olan unutmak ve kabullenmek adetlerimizi bir kenara birakma zamanı coktan gecti.Benım mailimle mi bu is cozulecek demeden surekli,akliniza geldikce,ısten-dersten-oyundan firsat buldukca mail atiniz,en fazla 2 dakikanızı alacaktır.

• Superonline çalışanları buradayken bişey sorayım superonline neden böyle bir karar aldı yoksa yatırımlar durdumu, bu durumda artık ilerleme yapılmayacak olduğu haliyle kalacak gibime geliyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: PhantomX

quote:

quote:

Superonline çalışanları bir zahmet yorum yazmasa? Her mesajınızda uygulamayı destekliyorum, iyi rekabet olacak, çözüm getirirler, minareyi çalan kılıfı hazırlar, bir de mail atmak işe yaramaz durun bekleyin zaman çözüm olur gibi trajikomik yorumlarınız bitirdi beni gece gece.

Başlatmayın tüzel hakkınızaa... Önce kişisel haklara saygılı olun sonra geliriz SuperOffline'ınızın tüzel (!) hakkına.

Noldu call center'da hatlarınız mı kitlendi işiniz mi yoğunlaştı, ek mesai mi geldi? Vah vah çok üzüldüm

Bende bir superonline müşterisiyim.limitli kullandığım için fazla bir sıkıntım yok.bilinçli tüketici zaten ne yapmasını gerektiğini senden benden öğrenecek değil arkadaşım.Gece gece sorun olmasın , sende sıkıntı yapma.Ok?

• quote:

quote:

arkadaşım sen neden bahsediorsn ya ben ttnetten superonline gecerken ttnete bir tazminat bedeli ödedim sonra superonline üye olduk superonline denen BAKKAL 3 ay sözünde duramadı 3 ay da sözleşme değiştirmeye gidiyor .... başlarım öyle tüzel kişiliğe bi de oturup hiç bişey yapmayalım öyle mi ? oh ne güsel istanbul!!!!!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mathayus -- 17 Mart 2010; 21:58:40 >

• quote:

Orijinalden alıntı: flawless_cracker

Superonline çalışanları buradayken bişey sorayım superonline neden böyle bir karar aldı yoksa yatırımlar durdumu, bu durumda artık ilerleme yapılmayacak olduğu haliyle kalacak gibime geliyor

Cevap beklediğiniz şahıs "halinize şükredin, dial-up günlerini unutmayın" şeklinde forumda yorumlarda bulunan biri (bkz. eski mesajları) olduğu için, pek dikkate almayın bence yatırım görüşünü.
  • quote:

Orijinalden alıntı: elninom1

quote:

Orijinalden alıntı: Mystic_34

8 sayfa post okudum valla gözlerim yaşardı Birbirinden habersiz ama bir anda böyle bir örgütlenme sanırım daha önce hiç olmamıştır..

Neyse fazla sulandırmıyım 8 sayfanın özeti

19/3 Maddesi nedeniyle ( Sözleşmede yer almaz , tüketici hakkıdır bu yasa/madde ) 15 Nisan'a kadar sözleşmenizi tek taraflı iptal edebilir ve iptal ücreti ödemezsiniz..

Herkes ara ara dillendirmiş sınır şu kadar olsun bu kadar olsun diye falan..Merak etmeyin yıllardır bu işi yapan firma mutlaka full limitsiz bir paket cıkartacaktır ama fiyatı ne olur görecez

Bence iptal etmekten çok bir süre daha direnişe devam edelim ve full limitsiz paketlerin fiyatlarını görelim

Bekleyelim diyorsunuz ama 15 Nisan'dan önce bir açıklama,sınırsız tarife koymazlarsa ne olacak? Belki de 1 sene boyunca 50gb limitli kullanmak zorunda kalacağız eğer iptal ettirmezsek. Ayda 50 lira verip 29 gün 512K kullanacaz ve 10 ay boyunca kullanmak zorundayız.Eğer 15 Nisan'dan sonra iptal ettirmeye kalkarsak 150-200 lira gibi bir ceza ödettirirler.

Yani bekleyelimde 100 yıl değil tabi En geç 14 Nisan'a kadar birşeyler olmazsa iptal edersin..Nede olsa külfeti yok..Sonra baktın değişti ya da sana uyuyor gelirsin..Ama mutlaka olur yani bindiği dalı kesenleri bilirimde ağacını yerinden sökeni görmedim daha

• quote:

quote:

Bu mesajdaki tüzel haklara saldırnın hangi cümle,kelime ya da ima ile yapıldıgnı belirtiniz lütfen.Ayrıca cümlenizdeki ima yolu ile tehditin de suç sayılabileceginin farkındasınızdır sanıyorum.Komıklesmeyin.

• quote:

Orijinalden alıntı: flawless_cracker

Superonline çalışanları buradayken bişey sorayım superonline neden böyle bir karar aldı yoksa yatırımlar durdumu, bu durumda artık ilerleme yapılmayacak olduğu haliyle kalacak gibime geliyor

CHIP Online arayıp durumun aslını öğrendi.

"Neden?" diye sorduğumuzda Superonline yardım masası görevlisi, "Kullanıcılar yüklenince diğer kullanıcıların interneti yavaşlıyor o yüzden bu yönteme gittik" dedi. Kısacası Superonline müşterilerine genişbant internet satarken bunun kullanılacağını düşünmemiş! Altyapısına ya güvenmiyor ya da altyapı bu yük için çok yetersiz kalıyor. 100Mbps internet bağlantısını satarken Superonline'ın düşünmediği bu ihtimalin bedelini sonuçta yine tüketiciler ödüyor. Nasıl mı?

"Peki sınırsıza 149 milyon ödeyen insanlar var, sınırlı yaptınız fiyat indirecek misiniz" diye sorduk ve aldığımız cevap ile biz de şaşkına döndük: "Hayır".

Kaynak: http://www.chip.com.tr/konu/internette-gizli-kota-skandali_18919.html

• Kriz ortamından güzel alternatifler çıkabilir...Superonline işi eline yüzüne bulaştırmıştır...

Türkiyede internet eşittir Superneoluyolan.....
  • Arkadaşlar;
    Gerçekten şu birlik beraberlik çok hoş..
    Tüm duyarlı arkadaşların desteğine teşekkürler.Şu unutulmamalı bizler şuanda mağdur durumda ve aynı amaç uğruna burada bu eleştirileri yazıyoruz.
    Ttnetle süperonlinı karşılaştırmayalım biri hazır sistem üzerine gelip sistemi kuruyor.Diğeri bilgisayarının üzerine kadar kablo çekiyor ve altyapıya çok büyük paralar bağlıyor.
    Bu Ttnete yapılsa umrunda bile olmaz.Ama Bu kadar yatırım yapmış süperonline bir müşterisinin küsmesini bile sorun yapar ve yapmak zorunda...
    Aynı zamanda süperonline bu ülkenin firması kendi vatandaşlarına bu dayatmayı yaparsa bu millet bunun acısını çok fena çıkarır.
    Gerekirse hepinize kendinden izin alarak İstanbuldan yetkili bir yöneticinin mail adresini vereceğim.Gerekirse telefonunu vereceğim...
    Yanlız hepinizden tekrar rica ediyorum.Sakin,karalı,kabalaşmadan firmaya kötü sözler karalamalar yapmadan gösterelim tepkimizi.
    Haklı durumdan haksız duruma düşmeyelim.Ben tüm yazılan ve çizilenlere rağmen Yüce adalete güveniyor ve inanıyorum.
    Hakkımızı birlik ve beraberlik içinde medeni toplumlara yakışır bir şekilde kanunen arayacağız...
    Birde şu konu çok önemli ben özellikle üzerini çizerek söylüyorum.Sadece tepkim sınırlama getirilmesine değil tepkim uygulamanın yürürlüğe sokuluş şekline...
    Ben özellikle ttnetteki gibi sınırlama varmı diye sorup abone oldum,sizlerde öyle benim tepkim buna.Yani ben yaptım oldu mantığı.
    Avrupa da olsa millet ayağa kalkardı..
    Umarım tepkimiz cılız yağmış bir kar gibi eriyip gitmez...Kocaman bir çığ olur büyür...
    Sevgilerimle..

• haberi okudum da.Fiberde bağlanan sayısına göre internetin yavaşlıyacağı aklıma gelmez di.enteresan
  • quote:

Arkadaşlar;
    Gerçekten şu birlik beraberlik çok hoş..
    Tüm duyarlı arkadaşların desteğine teşekkürler.Şu unutulmamalı bizler şuanda mağdur durumda ve aynı amaç uğruna burada bu eleştirileri yazıyoruz.
    Ttnetle süperonlinı karşılaştırmayalım biri hazır sistem üzerine gelip sistemi kuruyor.Diğeri bilgisayarının üzerine kadar kablo çekiyor ve altyapıya çok büyük paralar bağlıyor.
    Bu Ttnete yapılsa umrunda bile olmaz.Ama Bu kadar yatırım yapmış süperonline bir müşterisinin küsmesini bile sorun yapar ve yapmak zorunda...
    Aynı zamanda süperonline bu ülkenin firması kendi vatandaşlarına bu dayatmayı yaparsa bu millet bunun acısını çok fena çıkarır.
    Gerekirse hepinize kendinden izin alarak İstanbuldan yetkili bir yöneticinin mail adresini vereceğim.Gerekirse telefonunu vereceğim...
    Yanlız hepinizden tekrar rica ediyorum.Sakin,karalı,kabalaşmadan firmaya kötü sözler karalamalar yapmadan gösterelim tepkimizi.
    Haklı durumdan haksız duruma düşmeyelim.Ben tüm yazılan ve çizilenlere rağmen Yüce adalete güveniyor ve inanıyorum.
    Hakkımızı birlik ve beraberlik içinde medeni toplumlara yakışır bir şekilde kanunen arayacağız...
    Birde şu konu çok önemli ben özellikle üzerini çizerek söylüyorum.Sadece tepkim sınırlama getirilmesine değil tepkim uygulamanın yürürlüğe sokuluş şekline...
    Ben özellikle ttnetteki gibi sınırlama varmı diye sorup abone oldum,sizlerde öyle benim tepkim buna.Yani ben yaptım oldu mantığı.
    Avrupa da olsa millet ayağa kalkardı..
    Umarım tepkimiz cılız yağmış bir kar gibi eriyip gitmez...Kocaman bir çığ olur büyür...
    Sevgilerimle..

Yönetici maili olursa fena karışır iş

• 
Sayfa: önceki 2324252627
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.