Şimdi Ara

SUPERONLINE'DAN ADİL KULLANIM KOŞULLARI : LİMİTSİZE DE LİMİT !!! (176. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4.936
Cevap
7
Favori
290.257
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 174175176177178
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • var mı hızı artan?
  • Yok benim şuan reset atayımmı modeme
  • benimde artmadı hız şuan ...
  • Router'ı kapatıp açın
  • benimde artmadı yine yarın öğlenleri bulacak gibi
  • Hızı düşürmeye geldiler mi pat diye düşürüyorlar arttırmaya geldiler mi ayın 2sini bekliyoruz ne güzel
  • ay başındayız hızım:

• Allah belalarını versin. Bu adil kulanımı çıkartanlar ve bu uygulamaya destek veren gözünü para hırsı bürümüş tüm kodomanların yada bu işten çıkar sağlayanların Allah bin bir türlü belalarını verir innnnnşallllah. Yarabbim cehennemde çatır çatır yanarlar, hakkım varsa eğer bu işte zerre kadar haram, zehir zıkkım olsun. Turkcell'ede Superonline'ada nalet olsun ancak ve ancak Türk Milletini sömürmesini bilirler. mehmet emin karamehmet insan olsa bu millete değer verse böyle iğrent ve aşalık bir uygulama yapmazdı. Onunda digerlerinden zerre kadar farkı yokmuş Allah onunda belesını versin. Milliyetci, vatanını, halkını seven adam tiriplerini bırakıp, gerçek kişiliğini göstersin para göz, nan kör Emperyalit zihniyetli şahsiyet...
  • modemi kapat aç yapınca geldi hız
  • Biraz önce yükseldi. Hayat varmış
  • dün gece öğleni bulur dedimde artmış bu sefer erkenden. yavaş yavaş tam gece yarısında artmaya doğru ilerliyoruz gibi
  • başlarım böle işe 27.11 den 01.12 ye olan downloadlarımın bir kısmını bu aya yazdılar bide modemi de aç kapa yapıyorum sürekli , 4-5 günlük veriyi geçirdiler usulca

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi atogen -- 1 Aralık 2011; 11:17:19 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: atogen

başlarım böle işe 27.11 den 01.12 ye olan downloadlarımın bir kısmını bu aya yazdılar bide modemi de aç kapa yapıyorum sürekli , 4-5 günlük veriyi geçirdiler usulca

ben dün gece 23:50 de kapadım neti.. böylece bu durumdan kurtulmus oldum..

Fiber Internet 30.11.2011 09:10:35 30.11.2011 23:49:21 63,36 3,19

sizede böyle yapmanızı tavsiye ederim bundan sonraki aylarda.

• quote:

Orijinalden alıntı: airport34

quote:

başlarım böle işe 27.11 den 01.12 ye olan downloadlarımın bir kısmını bu aya yazdılar bide modemi de aç kapa yapıyorum sürekli , 4-5 günlük veriyi geçirdiler usulca

galiba iyi okumadınız , modemi aç kapa yaptığımı söylemiştim.Size piyango vurmuş olabilir , ama ne yazık ki olan yine bize oldu.Bu arada aç kapayı da sadece 30.11 de değil öncesinde de yaptım hatta elektrik kesintimiz oldu sıkça ama saolsunlar pek farketmedi benim için. Bakınız sistemin doğru işlemesi için çırpınması gerekenler bizler değiliz , bize bu hizmeti sağlayanların bunun için çabalaması gerekir.İsteseler herkesin hesabını ay sonu 23.00 gibi sonlandırabilirler.Böylece bu gereksiz tartışmaya bile gerek olmazdı.Haftasonu ctesiyi pazara bağlayan gece downloadlarımı açtım saat 02:55 fln tak msj geldi yüzde 80 1 saat geçmedi hızım düştü.Girdim kontrol ettim 48 gb(50 gb akk) yani nerdeyse dakik bir işlemle pazar sabahın köründe hızım düştü , demek ki neymiş sistem işlerine gelince gayet tıkır tıkır işliyomuş. Sen bana hizmet veren bir kuruluş olarak aldığım hizmeti doğru vermekle yükümlüsün,bu kadar.Gecenin bir yarısı 1 saat kala 10 dk kala modeme reset atmak mecburiyetinde değilim

• bu arada onur1301 dan bu konu hakkındaki görüş ve önerilerini alabilirsek sevinirim
  • kota konusunda banada gömçürttüler

Birileri buna dur desin artık !!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi boox -- 1 Aralık 2011; 13:58:53 >
  • hızım ayın 1 i itibari ile normale döndü arkadaşlar.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: airport34

quote:

galiba iyi okumadınız , modemi aç kapa yaptığımı söylemiştim.Size piyango vurmuş olabilir , ama ne yazık ki olan yine bize oldu.Bu arada aç kapayı da sadece 30.11 de değil öncesinde de yaptım hatta elektrik kesintimiz oldu sıkça ama saolsunlar pek farketmedi benim için. Bakınız sistemin doğru işlemesi için çırpınması gerekenler bizler değiliz , bize bu hizmeti sağlayanların bunun için çabalaması gerekir.İsteseler herkesin hesabını ay sonu 23.00 gibi sonlandırabilirler.Böylece bu gereksiz tartışmaya bile gerek olmazdı.Haftasonu ctesiyi pazara bağlayan gece downloadlarımı açtım saat 02:55 fln tak msj geldi yüzde 80 1 saat geçmedi hızım düştü.Girdim kontrol ettim 48 gb(50 gb akk) yani nerdeyse dakik bir işlemle pazar sabahın köründe hızım düştü , demek ki neymiş sistem işlerine gelince gayet tıkır tıkır işliyomuş. Sen bana hizmet veren bir kuruluş olarak aldığım hizmeti doğru vermekle yükümlüsün,bu kadar.Gecenin bir yarısı 1 saat kala 10 dk kala modeme reset atmak mecburiyetinde değilim

bende aynı fikirdeyım, o konuda sıkıntı yok. piyangomu vurmus bana artık bilemıyorum ama ben 3 aydır yani kota muhabbeti başladıgından beri 23:00 - 23:30 gibi kapatıyorum neti ve ertesi gün sabah acıyorum. böyle bir sıkıntı yaşamadım acıkcası. ilgili ay ilgili ayda kalıyor.

benim esas sinirimi bozan sey tüm bunların üzerine bu hesaplarla ugrasmamız.aştı, aşmadı, eklendi, eklenmedi. sene 2011 ugrastıgımız seylere bak. nefret ediyorum tek kelimeyle

• böyle saçmalık olmaz superonline la 100 gbnin bile hemen dolacağını düşünüyorum özellikle downloadçılar için
  • 
Sayfa: önceki 174175176177178
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.