Şimdi Ara

Superonline Bu nasıl bir karmaşa

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
52
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar 6 gün oldu akk yenileneli yine sıfıra inmiş her ay böyle oluyor arıyorum upload kotasını doldurmuşsunuz diyorlar bakıyorum bilgilerime günde 2-3 gb bişeylere gidiyor ama ne indirme yapıyorum nede oyun falan indiriyorum 75 GB akk kullanıyorum nasıl doluyor bu lanet kota bir türlü anlamıyorum torrent kullanıyorum arada bu torrentle bir ilgisi olabilir mi yada başka bi sıkıntı mı var anlamış değilim lütfen yardım edin

• quote:

Orijinalden alıntı: calypso33

arkadaşlar 6 gün oldu akk yenileneli yine sıfıra inmiş her ay böyle oluyor arıyorum upload kotasını doldurmuşsunuz diyorlar bakıyorum bilgilerime günde 2-3 gb bişeylere gidiyor ama ne indirme yapıyorum nede oyun falan indiriyorum 75 GB akk kullanıyorum nasıl doluyor bu lanet kota bir türlü anlamıyorum torrent kullanıyorum arada bu torrentle bir ilgisi olabilir mi yada başka bi sıkıntı mı var anlamış değilim lütfen yardım edin

mobil sağlayacılar hariç iss ler upload miktarını kotaya dahil etmezler
    yani upload yapmak akk kotasınızı etkilemez
    torrent kullanıyorum demişsiniz
    başlı başına kota düşmanı bir uygulama kullanıyorsunuz tabiki biter kotanız

• quote:

Orijinalden alıntı: yücel52

quote:

arkadaşlar 6 gün oldu akk yenileneli yine sıfıra inmiş her ay böyle oluyor arıyorum upload kotasını doldurmuşsunuz diyorlar bakıyorum bilgilerime günde 2-3 gb bişeylere gidiyor ama ne indirme yapıyorum nede oyun falan indiriyorum 75 GB akk kullanıyorum nasıl doluyor bu lanet kota bir türlü anlamıyorum torrent kullanıyorum arada bu torrentle bir ilgisi olabilir mi yada başka bi sıkıntı mı var anlamış değilim lütfen yardım edin

peki hocam nasıl kota düşmanı oluyor baktım mesela şuan bu ay sadece 15-16 gb lık dosya indirmişim toplamda

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: yücel52

quote:

peki hocam nasıl kota düşmanı oluyor baktım mesela şuan bu ay sadece 15-16 gb lık dosya indirmişim toplamda

kaç kullanıcı var
    trafik durumu nedir

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.