Şimdi Ara

superonline baglanti kopmalari

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
3
Cevap
0
Favori
356
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaslar 2 senedir superonline kullaniyorum.1 hafta once modemi degistirdiler gene ayni baglanti kopmalari yasiyorum.3 gunde 140 kez baglanti kopmus....Musteri hizmetleri gene kayit acti incelenecekmis.Hep ayni seyleri duymaktan biktim.Hep sorun...
    Ankara etlikte bu sorunu yasayan varmi?
    Ttnete gecsem mi diye dusunuyorum...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: -the-

Arkadaslar 2 senedir superonline kullaniyorum.1 hafta once modemi degistirdiler gene ayni baglanti kopmalari yasiyorum.3 gunde 140 kez baglanti kopmus....Musteri hizmetleri gene kayit acti incelenecekmis.Hep ayni seyleri duymaktan biktim.Hep sorun...
    Ankara etlikte bu sorunu yasayan varmi?
    Ttnete gecsem mi diye dusunuyorum...

Şunu açıkça söyleyim ki eğer çok şanslı biri değilsen süperonlin de modem değişimi başa bela benim 4-5 yıldan beri tık demeden kullandığım modemi değiştirdiler iki haftadır yaşadığım sorunlardan bıktım. güç bela modemi 2. kez degiştirtdirdim oda bir gün sürdü 2. gün yine kronik sorun videolarda takılmalar başladı. son çare hızımı 25 mb den 50 mb te kotamıda 75 ten 150 ye çıkardım bugün şimdilik düzgün gözüküyor ama bakalım birkaç gün sonra ne olacak

• bende bıktım artık önceden günde 20 30 kez kopardı bağlantı o sorun geçti fakat şimdide ping sorunu çıktı internet bir iyi bir kötü.Müşteri hizmetlerini defalarca aradım hep aynı teraneler geçiştirildim yarın ttnete geçeceğim
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.