Şimdi Ara

Superonline Altyapısı üzerinden D-SMART İnternet Hakkında

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
9
Cevap
0
Favori
329
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Şu an mevcutta Türk telekom VDSL 24 mbps+Sabit telefonu (Konuştukça öde tarifeli) 100 TL'ye kullanıyorum. Taahhütüm 20 gün sonra bitecek ve bana sundukları teklif şu: ilk 4 ay 86 TL kalan 20 ay 114 TL.

Ben de malumunuz yeni arayışlara girdim ve Dsmart'ın Superonline altyapısı üzerinden 24mbps internet+ sabit telefon teklifi 77 TL olduğunu öğrendim. Arada ciddi fark var.

Evimde TTnet'ten son derece memnunum. 23mbps'e yakın download, 6mbps'e yakın upload alıyorum.Aslında fibere geçmek benim için artı değil.(evimde ayrıca Superonline fiber altyapısı mevcut)

Takıldığım husus şu ki, Superonline hattı üzerinden Dsmart'ın çıkardığı hizmet bedeli, Superonline'dan daha düşük. Atıyorum aynı hızda Superonline'ın kendi tarifesi 100 TL'lerin üzerinde. Bu fiyat farkı kalite farkından mı bilemiyorum. Adamın kendi hattını Dsmart'a kiralıyor,gel gör ki Dsmart daha ucuza satış yapıyor.

Halihazırda Superonline altyapısı üzerinden Dsmart internet hizmeti olan arkadaşlar tecrübelerini paylaşabilir mi? Bu fiyat farkı nedendir? Geçersem rezil olma ihtimali var mı sizce?

Çok teşekkürler.

• O bahsettiğiniz farklar şunları içeriyor;

1. Yurtdışı çıkışlarının farklılıkları
    2. İller bazında fiber omurga yapısının farklılığı
    3. Müşteri hizmetleri desteğinin farklılığı
    4. Ping gibi değerlerin farklılık göstermesi (Yurtdışı çıkışlarına bağlantılı olarak)
    5. Verilerin anlaşmalı olunan işletmeci üzerinden alınması ve kendi sunucularına götürülmesi (Hangi ilde kaç tane veri merkezi/sunucusu var bilinmeyebilir) Sınırlı merkezi var ise bu da gecikmeyi arttırabilir

Not: Mesajım genel yazılmıştır.

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-733E6E0F7

O bahsettiğiniz farklar şunları içeriyor;

1. Yurtdışı çıkışlarının farklılıkları
    2. İller bazında fiber omurga yapısının farklılığı
    3. Müşteri hizmetleri desteğinin farklılığı
    4. Ping gibi değerlerin farklılık göstermesi (Yurtdışı çıkışlarına bağlantılı olarak)
    5. Verilerin anlaşmalı olunan işletmeci üzerinden alınması ve kendi sunucularına götürülmesi (Hangi ilde kaç tane veri merkezi/sunucusu var bilinmeyebilir) Sınırlı merkezi var ise bu da gecikmeyi arttırabilir

Not: Mesajım genel yazılmıştır.

Teşekkürler cevabınız için. Ankara'da bu şekilde Superonline üzerinden Dsmart internet hizmeti alan kullanıcılar tecrübelerini paylaşırlarsa sevinirim.

• Genel olarak altyapı sahibi kimse hizmet ondan alınmalı, forumdaki konulardan da anlaşılacağı üzere altyapı ve işletme sahibi farklı olunca herhangi bir sorun durumunda insanlar sinirden kafasını duvara sürtecek duruma gelebiliyor ki d-smart bu konuda mimli, hiç bulaşmamanızı tavsiye ederim.

• kalapagos K kullanıcısına yanıt

Rica ederim hocam.

• LGR9 kullanıcısına yanıt

Aynen aslında, altyapı sahibi kim ise üç beş fazla verip ondan hizmet alın derim ben de.

• 2 yıl Dsmart & superonline kullandım, dsmart berbattır, bir kere bulaştınızmı kurtulmanız uzun zaman alır, iptal için destek telini açmazlar, bence direk sol den alın.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Herkese yanıtları için teşekkür ederim. Ben de dsmart'a geçmemeye karar verdim..

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.