Şimdi Ara

Superonline alıcam

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
458
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • beyler bunun telefonsuz tarifesi var mı araştırdım biraz sitesinde ama pek bir şey anlamadım

ya da ev telefonunu hiç kullanmıcaz zaten ışık hızı tarifesi var ne kadar gelir telefon faturası ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Emple -- 16 Temmuz 2015; 2:07:54 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Emple

beyler bunun telefonsuz tarifesi var mı araştırdım biraz sitesinde ama pek bir şey anlamadım

ya da ev telefonunu hiç kullanmıcaz zaten ışık hızı tarifesi var ne kadar gelir telefon faturası ?

Telefon zorunluluğu yok bu sene pazarlık yaptım sınırsız 39 TL anlastik.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 20mbps 50 GB sonrasında hız düşüyor

• Telefonu kullanmazsan hiçbirşey olmaz.

• 10TL Yalın ücreti ekleniyor 25Mbps 75 GB AKK 59TL IŞIK HIZI KAMPANYASI
  • Ben ttnet kullanıyordum, iptal ettirdim. Superonline'a başvurdum ama sadece 2 kampanya sunabildiler, 59 tl ve 64 tl'lik. Ben de iptal ettirdim. Siz 39 tl'ye nasıl bağlanabiliyorsunuz hocam?

• Hocam sözleşme bitmişti kapatalim diye blöf yaptık kapatmayin dediler aynısını isyerimize de yaptık orası da 39 TL. Hatta dükkân interneti için fax cekin kapatalima geldi iş sonra hergun aradılar 39 TL anlastik

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Fiber internetim hangisi
    6 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Gayet iyiymiş. Ben konuştum tekrar 16mb hız 6 gb kota 25 gb akk 40 tl. :/

• TURKCELL SUPEROnline nın Hediye Tuzağına Sakın düşmeyin....!

24 ay taahhütlü 55 TL ye Fiber internet sözleşmesi yaptım,ancak taşınmam sebebiyle geriye kalan 9 aylık süremi fiber olmadığı için yalın internet talebinde bulundum fakat 24 ay yeni taahhüt ile aylık 74 TL ödemem gerekiyormuş,
    -neden bu fark 55 yerine 74 TL
    -neden 24 ay yeni taahhüt zorunluğu
    uyanıklar bana sözde D-SMART hediye etmişlerdi 3 ay kullandıktan sonra iade etmiştim,ancak bu hediyenin bile bedelini 505 TL olarak belirtiyorlar.(iptal etmem durumunda)
    hiç bir tekliflerini kabul etmedim ABONELİK İPTAL FAXI gönderdim
    Devletimin yasaları vatandaşlarını bu işkencelerden korumaya yetmelidir.
    "Kenar-ı Dicle'de bir kurt aşırsa bir koyunu, Gelir de adl-i İlahi sorar Ömer'den onu"
  • Bence telefon taşımak mantıklı konuşmayacaksanız hem daha ucuza geliyor hem de ip'yi ortak havuza atamazlar böylece port yönlendirme işlemlerinde sorun çıkmaz(torrent, skype vs.) Yurtiçi pingler Tt'ye göre yüksek izlenimlerim böyle.

Superonline alıcam
  • quote:

Orijinalden alıntı: ghost_41

Hocam sözleşme bitmişti kapatalim diye blöf yaptık kapatmayin dediler aynısını isyerimize de yaptık orası da 39 TL. Hatta dükkân interneti için fax cekin kapatalima geldi iş sonra hergun aradılar 39 TL anlastik

hocam ttnet mi yoksa superonline mı kullanıyorsun tam anlayamadım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: reyta

quote:

Orijinalden alıntı: ghost_41

Hocam sözleşme bitmişti kapatalim diye blöf yaptık kapatmayin dediler aynısını isyerimize de yaptık orası da 39 TL. Hatta dükkân interneti için fax cekin kapatalima geldi iş sonra hergun aradılar 39 TL anlastik

hocam ttnet mi yoksa superonline mı kullanıyorsun tam anlayamadım.

Superonline ev telefonu yok.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.