Şimdi Ara

SUPERONLINE AKK'yi KOŞULSUZ ŞARTSIZ KALDIRIYOR (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
84
Cevap
1
Favori
10.281
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
34 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Aslında turkcell ve uydunetin ısrarla 24 mb üzeri paket çıkarmamaları ya da 24 mb üzeri paketleri fahiş fiyata vermelerinin sebebi 31 aralıktan sonra taahhütlü abonelere de aknsiz full kotasız verecekleri içindi. Bu şimdi daha iyi anlaşıldı. 24 mb aknli abonelerin aknlerini kaldırırlarsa da Zaten pek fazla birşey farketmiyor. 24 mb üzeri Aknsiz paketleri de yüksek fiyattan kullanıcılara sunacaklar. Ama TT ve Vodafone 24 mb üzeri paketleri daha uygun fiyata sundular. Şimdi onlar için aknyi tamamen kaldırırlarsa çok uygun fiyata aknsiz paket kullanmış olacaklar. Bu da onların işşne gelmediği için yasal olarak kendilerini garantiye almak için tüketicinin lehine değişiklik yapıyormuş gibi yapmaya çalışıyorlar. Üç beş gb ek kota vererek insanları keriz yerine koyup kandırmaya çalışıyırlar. İnsanlar yarın Birgün yasal haklarını aradıkları zaman da savunmaları: biz tüketicinin lehine değişiklik yaptık demek olacak. Ama bunu anlamaları lazım. Mesela ben vodafone 100 mb 100 gb akn paketini 70 TL ye kullanıyorum. Ve 31 Aralıktan sonra bana full limitsiz 100 mb hız vermeleri lazım. 100 mb full limitsiz paketin üzerindeki hızlar ancak benim lehime değişiklik olur. 100 mb ve altındaki hızlar benim aleyhime yapılmış değişiklik olur. Ama uydunet ve turkcell için böyle bir sorun yok. Uydunet zaten 100 mb aknli paketi şuan 200 tl civarına satıyor. Dolayısıyla 100 mb aknli bir kullanıcının hızını full limitsiz yapsa da 200 tl civarı para alacağı için onlar için sorun yok. Velhasıl turkcell ve uydunet son iki sene içlerindeki tarifelerini 31 Aralık 2018 sonrasını düşünerek çıkardılar, ona göre planlama yaptılar. Ama diğer issler planlama yapmadılar. Şimdi de alavere dalavere yapmaya çalışıyorlar. Yazım yanlışları için kusura bakmayın. Aceleyle yazdım

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Akk kalktığında mevcut Akk li aboneliğimiz üzerine fiyat eklemesi yapılacak gibi geliyor. Hiç ücretten bahsetmemişler

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Fiyatta kesinlikle değişiklik olmayacağı söylendi bana, bilgi daha bugün geldi bize de dedi MH. 25mbitlik sınırsız için de 79 TL dedi (89 da olabilir)onun yerine 24mbitlik AKKlı alın 69TLye yılbaşında sınırsız olacak nasıl olsa dedi.
  • konu ile ilgili müşteri hizmetlerine attığım tweet ve gelen cevap. merak edenler açısından bilgilendirici olsun.


    SUPERONLINE AKK'yi KOŞULSUZ ŞARTSIZ KALDIRIYOR
  • baldaSSare B kullanıcısına yanıt
    Ben cep ve 50mb ikisi bir arada kullanıyorum 100tl. değişirse sözleşme bittiği anda başka firma ya da tarifeye gecerim.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Mixenon kullanıcısına yanıt
    Adsl ve vdsl maliyetli oldugu icin ucuz veremiyor. Tabi en maliyetlisi adsl.

    Adsl vdsl den pahali.

    Vdsl de fiberden pahali

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Adsl ile vdsl nin bir maliyeti yok aslında sadece port ücreti ödüyorsun.



    16 mbps adsl limitsiz İnterneti 52 liraya

    32 mbps vdsl limitsiz İnterneti 65 liraya

    100 mbps vdsl limitsiz İnterneti 70 liraya satan sağlayıcılar var. Hepsi akn siz.



    Turkcell vdsl paketlerini 100 liradan satıyor. O da akn li.

    Nasil para kazanıyor artık düşün



    Gerçi kazandığı parayla da alt yapı yatırımı yapıyor. Binalara fiber çekiyor. Turkcell i hiç sevmesem de sürekli fiber hane sayısını arttırıyor. Bu hızla giderlerse her üç haneden birine ulasacaklar gibi gözüküyor kısa zamanda.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: stubburn

    konu ile ilgili müşteri hizmetlerine attığım tweet ve gelen cevap. merak edenler açısından bilgilendirici olsun.


    Superonline'nın neden bu kadar zamandır buna açıklık getiremediğini nedense olumluya yoramıyorum




  • Bir de upload yükseltse tam olacak.
  • bize üçün biri var

    SUPERONLINE AKK'yi KOŞULSUZ ŞARTSIZ KALDIRIYOR

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: stubburn

    konu ile ilgili müşteri hizmetlerine attığım tweet ve gelen cevap. merak edenler açısından bilgilendirici olsun.


    arkadaşlar az önce superonline müşteri temsilcisi ile görüştüm. "mevcut düzenlemenin şu an itibari ile sadece AKK abonelerini kapsadığını, benim gibi AKN (akıllı paket-kotasında duran) aboneleri kapsamadığını" söyledi. Ancak 1 Ocak tarihine kadar gelişmeler olabilir ama şu an için bize verilen bilgi bu şekilde dedi. Ayrıca tam olarak netleşmemiş olmakla beraber, AKK abonelerinin kotalarının kaldırılması sonrası fiyatları taahhüt süresi boyunca aynı kalacak dedi. belli ki servis sağlayıcılar da tam olarak sistemlerini hazır hale getirmiş değiller.




  • 2017 Temmuz'da Superonline sözleşmesini yenilemiştim. O zamanlar çok düşünmüştüm "acaba 2 yıllık sözleşme yapmakla çok mu risk alıyorum, 2 yılda rakiplerden iyi fiyatlar gelir mi?" vb. şeyler.

    24 aylık sözleşmeyle 75 TL'lik Superonline 50 Mpbs 100 GB AKK, Turkcell TV+ ve sabit telefon hizmeti almaya başlamıştım. 100 GB ayın ortası gelmeden bitiyordu, 16 Mpbs'e düşüyordu hız. 2019 Temmuz'da sözleşme bitecek. Şimdi görüyorum ki, Temmuz 2019'a kadar 50 Mbps AKK'sız 75 TL'ye kullanan az sayıda kesimden biri olacağım. Temmuz'dan sonra attan inip eşeğe binmek çok koyacak.
  • Birsy diycem bu superonline zit pit beni ariyor tahatu 1 seneye dusurelim fiyatida artitalim diyor.kabul edeyimmi 14 lira artcak fiyat ama tahattut 1 seneye duscek

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Çalışan arkadaşımdan aldığım bilgiye göre akk kalktıktan sonra fiyat politikası çok artacak.Çünkü 100mbit ilk bir sürü tarife var fiyatı birbirinden farkı ben mesela 99 oduyorum.5 ayda bittikten sonra 100mbit kaç paraya verir bilemiyorum ama güzel bir para isteyeceği kesin.
  • Ya ben şeyi sormak istiyorum ben daha yeni 25 mbps 100 gb'a geçtim dsmart da, onu iptal ederim çok dert değil, iptal edip superonline 24 mbps 100 gb'a geçsem 2019 ocak'dan sonra bize nasıl bir uygulama yapacak. Taahhüt bitene kadar 24 mbps gerçek sınırsız mı olacak ? Ne önerirsiniz ?
  • Bluedn B kullanıcısına yanıt
    vodafone yaparsa yeme de yanında yat.wiki hariç tüm siteler açık vodafoneda.devletin yasakları vodafoneda yok şu an.
  • İnsanın inanası gelmiyor bu memlekette iyi bir şey olacağına inşallah kıvırmazlar
  • Dostum bu ülkede işler dediğin gibi yürüse keşke. Bankalarda dosya masrafı almayacaktı ama git THH’ne diyorlar. Bunlarda kota koyacak gidin THH’ne diyecekler.
    (THH: Tüketici Hakem Heyeti)

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Vodafone da aynı hareketi yapsın, anında 50 mb vodafone fibere geçicem. 65 turk telekomun 35 mbit vdsl'sine vereceğime vodafona verir fiber kullanırım. tek sıkıntı taahhüt...
  • Zaten öyle yapmalı neyin reklamı bu

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.