Şimdi Ara

Superonline ADSL Yardım( Taahhüt İptal etme)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
511
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar bir konuda yardıma ihtiyacım var. Ben superonlinenin 16mbit internetini kullanıyorum. Ancak apartmandaki kabloların zayıflığı sebebiyle internetim sık sık kopuyor ve koptuktan sonrada superonlineyi arayıp yeniden yükselttirmem gerekiyor. Bende bu yüzden superonlineyi iptal ettirmeyi düşünüyorum. Bu sorunlardan dolayı taahhüt iptal ederler mi? Diyelim taahhütü iptal ettim. Apartmanımızda uydunet internet altyapısı mevcut. Bu internete geçmeli miyim. AKK yı geçince direk hız düşürüyorlar mı? Ping değerleri nasıldır. Çok online oyun oynarım. ping değerleride benim için önemlidir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rampy -- 4 Kasım 2014; 11:57:20 >

• quote:

Orijinalden alıntı: rampy

Arkadaşlar bir konuda yardıma ihtiyacım var. Ben superonlinenin 16mbit internetini kullanıyorum. Ancak apartmandaki kabloların zayıflığı sebebiyle internetim sık sık kopuyor ve koptuktan sonrada superonlineyi arayıp yeniden yükselttirmem gerekiyor. Bende bu yüzden superonlineyi iptal ettirmeyi düşünüyorum. Bu sorunlardan dolayı taahhüt iptal ederler mi? Diyelim taahhütü iptal ettim. Apartmanımızda uydunet internet altyapısı mevcut. Bu internete geçmeli miyim. AKK yı geçince direk hız düşürüyorlar mı? Ping değerleri nasıldır. Çok online oyun oynarım. ping değerleride benim için önemlidir.

Uydunet varsa ADSL'de durduğun hata.

Uydunet. daha şimdi test yaptım.

• quote:

Orijinalden alıntı: command_4

quote:

Orijinalden alıntı: rampy

Arkadaşlar bir konuda yardıma ihtiyacım var. Ben superonlinenin 16mbit internetini kullanıyorum. Ancak apartmandaki kabloların zayıflığı sebebiyle internetim sık sık kopuyor ve koptuktan sonrada superonlineyi arayıp yeniden yükselttirmem gerekiyor. Bende bu yüzden superonlineyi iptal ettirmeyi düşünüyorum. Bu sorunlardan dolayı taahhüt iptal ederler mi? Diyelim taahhütü iptal ettim. Apartmanımızda uydunet internet altyapısı mevcut. Bu internete geçmeli miyim. AKK yı geçince direk hız düşürüyorlar mı? Ping değerleri nasıldır. Çok online oyun oynarım. ping değerleride benim için önemlidir.

Uydunet varsa ADSL'de durduğun hata.

Uydunet. daha şimdi test yaptım.

keşke uydunet alsaymışım. neyse yapacak bir şey yok böyle devam edicem taahhüt iptal etmiyorlar.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.