Şimdi Ara

Süperonline Adil Kullanım Kotası Uygulanıyor mu ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
12
Cevap
0
Favori
1.443
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Evet arkadaşlar başlıkta da belirttiğim gibi bu konuyu merak ediyorum. Ben ttnet netlimitsiz tarifesindeyim, aylardır kullanıyorum henüz hızım hiç düşmedi. Aylık ortalama 80-100 gb indiriyorum ama duruma göre 300 gb indirdiğim de oluyor. Bu yüzden; netlimitsiz, adil kullanım uygulamamasından dolayı çok cazip geliyor. (Söylediğimi yanlış anlamayın, netlimitsiz tarifesinde normal olarak adil kullanım uygulanmalı, ama telekom bir şekilde uygulamıyor bunu )

Şimdi bir tanıdığımdayım, daha bugün süperonline fiber bağlatmış ağzımın suyu aktı açıkçası. Hız testinde 23mbit çıktı hız. (20mbit'lik tarifede) Ben de ciddi ciddi süperonline'a geçmeyi düşünüyorum ama bu adil kullanım muhabbeti canımı sıkıyor. Kullanan arkadaşlara sorum, süperonline bu işi uyguluyor mu ? Yoksa ttnet'teki gibi bir açık söz konusu mu ?

Eğer hız düşmüyorsa , 56 lira verip netlimitsiz kullanacağıma 69 liraya 20mbit kullanayım diyorum.

• Forumdan hızı düşen kimse görmedim be ve 2 yıllık taahhüt verirsen 49 tl oluyor aylık 20 mbit.
  • Içim gidiyor resmen dostum sende en yakın zamanda geç.
  • oturdugun yerde fiber varsa durman hata hemen geç derim.
  • Dediğim gibi geçmeyi düşünüyorum ama Adil Kullanım Kotası durumu çok önemli benim için.

Bir de merak ettiğim diğer bir konu , birkaç bilgisayar birlikte kablolu şekilde kullanmak için ne tarz bir kabloya ihtiyacım var ? Modem 4 hubluydu tanıdığımdaki. Şuanki standart lan kabloları yeterli oluyor mu yoksa ayrı bir kablo mu gerektiriyor ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _botturgec_ -- 23 Temmuz 2011; 13:35:46 >
  • Bildiğin lan kablosu.
  • Teşekkür ederim renktaş :) Peki adil kullanımın uygulanıp uygulanmadığına dair bilgin var mı ?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: emre_acar1989

Teşekkür ederim renktaş :) Peki adil kullanımın uygulanıp uygulanmadığına dair bilgin var mı ?

hocam bende adil kullanım kotasını hep aşıyor. hiç hızım düşmedi bu güne kadar.

fakat düşen arkadaşlar modeme res atınca hızın düzeldiğini söylüyorlar.
  • Teşekkür ederim bugün ulaşayım ben şu superonline'a :)
  • Adil kullanım kotasını aşınca hız düşmüyorsa bu propaketlerin esprisi nedir?
  • quote:

Orijinalden alıntı: noveche

Adil kullanım kotasını aşınca hız düşmüyorsa bu propaketlerin esprisi nedir?

Paketler şu an kullanımda, fakat kotalı tarifeler için yasa yürürlülüğe girmediğinden dolayı pro paket alanlar şimdilik boşuna o kadar para veriyorlar kanımca. Bizim kullandığımız kotalı paketlere yasa çıkarsa hızımız belli bir miktar kullandıktan sonra düşüşe geçer.

Şimdilik hızımızda düşüş yaşamıyoruz.
  • Şu an pro paketler devrede değil. Müşteri hizmetlerini arayıp sormanız yeterli ben sordum devrede değil henüz dedi. Adil kullanımı sordum şu an için devrede değil ama 1 saat sonrada devreye girebilir 1 yıl sonrada dedi. 1 yıl sonra uygulanması bile problem olur benim için her ay 300 400 gb download yapıyorum. Benim asıl merak ettiğim 15 Mart 2010 tarihinden önce abone olanlara uygulanmıyor adil kullanım, bu tarihten sonra abone olanlarda bir düşüş oldumu. Bende geçmeyi düşünüyorum ama 2 yıl taahhüt verip sonra adil kullanım var al sana 1 mbps denirse fena olur. Her an hız düşer mi psikozuyla yaşayabilirmiyim bilemiyorum :) Nerden çıkartırsın başımıza adil kullanım saçmalığını anlamam ki.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.