Şimdi Ara

SUPERONLİNE'A GEÇMEK MANTIKLI MI?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
1
Favori
557
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ttnet 8mbit limitsiz kullanıyorum. sürekli net kopması hız düşüklüğü yaşıyorum.

acaba superonline'a geçmeli mi? oturduğum yerde fiber yok ama çalışmalar sürüyormuş.

superonline'a geçersem ev telefonunu iptal ettirme gibi bir hakkım da var mı? aylık 17tl gibi bir ücretten kurtulmuş oluyorum..

birde adil kullanım bedeli gibi bir şey varmış galiba sınırı aşınca hız düşüyormuş kullanan arkadaşlar açıklayabilir misiniz?

• Hayatının hatasını yaparsın.
  • o kadar kötü mü ya
  • quote:

Orijinalden alıntı: R4V3N

o kadar kötü mü ya

En Azından Ttnetten İyi.
  • beyler bende superonline'a geçmek istiyorum nesi kötü nesi iyi ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: FaKe_DeAtH33

quote:

o kadar kötü mü ya

En Azından Ttnetten İyi.

ben de onu diyorum işte geçmeye değer mi acaba.. ttnet sürekli kopmalar yaşıyorum..1.5 gün boyunca net kesildiği bile oldu..ama bu adil kullanım bedeli mi ne çok saçma birşey..25 gb dediğin nedir ki bir dizinin bi sezonu blu-ray 20gb ediyor zaten..şu 5 gün içinde 100 gb indirdim bile

• quote:

quote:

quote:

o kadar kötü mü ya

En Azından Ttnetten İyi.

ben de onu diyorum işte geçmeye değer mi acaba.. ttnet sürekli kopmalar yaşıyorum..1.5 gün boyunca net kesildiği bile oldu..ama bu adil kullanım bedeli mi ne çok saçma birşey..25 gb dediğin nedir ki bir dizinin bi sezonu blu-ray 20gb ediyor zaten..şu 5 gün içinde 100 gb indirdim bile

Bende SuperOnline Na Geçmeyi Düşundum Ama Sözleşmem Olduğu İçin Geçemiyorum.(1.5 yıl falan var)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Art is a Bang -- 4 Aralık 2011; 13:13:06 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

o kadar kötü mü ya

bakma sen cok bilmislere..su andaki en kaliteli ve en hizli internet saglayicisi süperonline fiber internet.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

quote:

quote:

o kadar kötü mü ya

En Azından Ttnetten İyi.

Bende SuperOnline Na Geçmeyi Düşundum Ama Sözleşmem Olduğu İçin Geçemiyorum.(1.5 yıl falan var)

süperonline sözleşmenin bi kısmını karşılıyor
    Mağara.net en iyisi

• quote:

Orijinalden alıntı: +24edition

quote:

o kadar kötü mü ya

bakma sen cok bilmislere..su andaki en kaliteli ve en hizli internet saglayicisi süperonline fiber internet.

fiber internet bulunduğum yerde yok ama çalışmalar sürüyormuş. büyük ihtimialle şimdi geçmem tamamlandığı zaman fiber nete geçerim. online oyunlarda fln ping düşük oluyormuş fiber nette doğru mudur ?
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: +24edition

quote:

o kadar kötü mü ya

fiber internet bulunduğum yerde yok ama çalışmalar sürüyormuş. büyük ihtimialle şimdi geçmem tamamlandığı zaman fiber nete geçerim. online oyunlarda fln ping düşük oluyormuş fiber nette doğru mudur ?

en azindan dene sonra niye denemedim diye pisman olma.

• R4V3N hocam, superonline fiber kullanıcısıyım. 20 mb-100gb kotalı(kota aşımı sonrası hız 1mb düşüyor.) tarifedeyim. Genel olarak memnunum eğer downloada abanmıyorsanız yeterli bir kota. Telefonunuzu taşıma durumunuz mevcut, bu sayede kullandığınız kadar ödüyorsunuz(sabit ücret, ıvır zıvır yok). Arada bir kopmalar yaşanıyor ama bendekiler 5-10dk içinde çözülüyor, uzun bir kesintiyle karşılaşmadım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: seco917

R4V3N hocam, superonline fiber kullanıcısıyım. 20 mb-100gb kotalı(kota aşımı sonrası hız 1mb düşüyor.) tarifedeyim. Genel olarak memnunum eğer downloada abanmıyorsanız yeterli bir kota. Telefonunuzu taşıma durumunuz mevcut, bu sayede kullandığınız kadar ödüyorsunuz(sabit ücret, ıvır zıvır yok). Arada bir kopmalar yaşanıyor ama bendekiler 5-10dk içinde çözülüyor, uzun bir kesintiyle karşılaşmadım.

sabit telefonu iptal ettirmek mümkün değil mi?
  • Adil kullanım kotası olayını başlattıklarından beri paramı ttnet'e yediririm daha iyi...

Not: 1 tb download yapıyorum ayda kime yetecek ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hdloader11 -- 4 Aralık 2011; 13:41:12 >
  • Türktelekom'a bağlı telefonunuzu iptal edebiliyorsunuz. Fiber için telefon bağlantısı gerekmiyor, ayrı bir teknolojisi var. Superonline fibere geçince de, Superonline'ın verdiği modeme telefonunuzu bağlayarak kullanıma açtırabilirsiniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: hdloader11

Adil kullanım kotası olayını başlattıklarından beri paramı ttnet'e yediririm daha iyi...

internette o kadar dosya varmıymış
    Harddiskin bi 100 tb vardır artık
  • quote:

Orijinalden alıntı: kervanyolu090

quote:

Orijinalden alıntı: hdloader11

Adil kullanım kotası olayını başlattıklarından beri paramı ttnet'e yediririm daha iyi...

internette o kadar dosya varmıymış
    Harddiskin bi 100 tb vardır artık

• @FaKe_DeAtH33 ben de şuan kampanyalı tarife kullanıyom 27 tl ödüyorum bir süreliğine..sözleşme bozarsak 24tl gibi bir ücret edemek gerekli sanırım
  • bende geçmeyi düşünüyorum gerçekten eyüpteyim fiber bağlantısı var dediler zaten 4 yol ağzındayım sorun olmaz herhalde.Birde gerçekten hız düşmesi yaşıyormusunuz?arkadaşım superonline da çalışıyor düşürmüyoruz dedi açıp telefona küfür ediyorlarmış zaten mantıken o kadar hızlı netin varsa her türlü gider o kota kaldıki günde 25 30 gb veri indiriyorum.
  • Burda olsa direk geçicem..Ttnet 8 mbit netlimitsiz paketi var ama 250-300 kb/sn ile veri indirebiliyorum..Superonline da hattın kaldırıp kaldırmaması gibi bir olay yok.Kaç mbit ise o kadar alıyorsun,fiber kablo kullanıldığı için...
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.