Şimdi Ara

Superonline 16Mbps'e kadar kampanyası..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
1.055
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Superonline 16Mbps'e kadar kampanyasına geçmeyi düşünüyorum yarın itibariyle. 5 daireli bir apartmanda oturduğumdan, apartmanda fiber bağlantı bulunmamaktaymış ve bu durum yüzünden fibere geçiş yapamıyorum. Dolayısıyla en avantajlı ve hız bakımından en iyi tarife olarak bu gözüme çarptı. Müşteri hizmetleriyle aradım konuştum, güven verici konuştular fakat aklımda sorular kalmadı değil..

An itibariyle TTNET 8Mbps'e kadar kullanıyorum ve aldığım DL hızı 6 Mbps. 16Mbps'e geçtiğimde ortalama olarak 11-12Mbps alacağımı söylediler. Kendimi bildim bileli kablolu modem kullanırım ve verecekleri modem kablosuz olacakmış. Bu hızı etkiler mi? Ayriyetten direkt 11-12Mbps verebilmesi için yapacağım ayarlar olacak mı? Superonline'a çok hevesliyim fakat aklımda çok soru işareti var. Birisi karşılaştırma türünden, objektir bir şekilde beni buradan bilgilendirebilir mi? Nedir, ne değildir bu? İlk 6 ay 9,99 ve sonrası taahütlü olarak 59 lira kulağa hoş geliyor ki zaten şu durumda 55 ödüyorum. 16Mbps'e kadar alıp da 6-7Mbps çekeceksem yine, hiç geçmem daha iyi açıkcası.. Kablosuz modemin hızı etkileyip etkilemediğine dair de soruları var..

Kısacası nedir ne değildir Superonline'ın hızı? Ping, lag, loss oluyor mu online oyun oynarken -Counter-Strike-

Şimdiden teşekkür ederim.

İyi Forumlar.

• İsterse 100 Mbps'e kadar olsun sabit olmadıktan sonra bu taktiğin adı milleti kandırma
  • quote:

Orijinalden alıntı: yenerbalcı

İsterse 100 Mbps'e kadar olsun sabit olmadıktan sonra bu taktiğin adı milleti kandırma

Bir bakıma haklısınız fakat şu an bulunduğum TTNET kampanyası bana sinir krizleri geçirtmekte ve bir kaçış yolu bulmak zorundayım. 8Mbps'e kadar da 6 alıyorsam, 16Mbps'e kadar da 11-12 almayı ümit ediyorum. Bu yüzden bilgilenmem gerekiyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Devrim

quote:

İsterse 100 Mbps'e kadar olsun sabit olmadıktan sonra bu taktiğin adı milleti kandırma

Bir bakıma haklısınız fakat şu an bulunduğum TTNET kampanyası bana sinir krizleri geçirtmekte ve bir kaçış yolu bulmak zorundayım. 8Mbps'e kadar da 6 alıyorsam, 16Mbps'e kadar da 11-12 almayı ümit ediyorum. Bu yüzden bilgilenmem gerekiyor.

hat değerlerinizi koyarsanız yorumlarız hocam, siz 8 de 6 alıyorum derken 6 hız testinizde çıkan mı yoksa modeminizde verilen hız mı ? hız testinde çıkansa o normal çünkü adslde kayıp söz konusudur modeme gelen hızın net olarak enfazla % 90 ınını alabilirsiniz.Ama sizin modeme 6 mbit verilmişse ozaman hat değerlerinize bakalım daha yüksek hız alma imkanınız var mı yoksa 16 mbite geçmeniz birşey değiştirmeyebilir.

• 16mbit konusu zaten açılmış durumda.orada 3-5 sayfa okursan gereğinden fazla bilgilenirsin
  • quote:

Orijinalden alıntı: premium_uye

16mbit konusu zaten açılmış durumda.orada 3-5 sayfa okursan gereğinden fazla bilgilenirsin

Link verirseniz sevinirim.

@Cesin, koyuyorum hocam değerleri bir dakika..
  • quote:

Orijinalden alıntı: CeSiN

quote:

quote:

hat değerlerinizi koyarsanız yorumlarız hocam, siz 8 de 6 alıyorum derken 6 hız testinizde çıkan mı yoksa modeminizde verilen hız mı ? hız testinde çıkansa o normal çünkü adslde kayıp söz konusudur modeme gelen hızın net olarak enfazla % 90 ınını alabilirsiniz.Ama sizin modeme 6 mbit verilmişse ozaman hat değerlerinize bakalım daha yüksek hız alma imkanınız var mı yoksa 16 mbite geçmeniz birşey değiştirmeyebilir.

Superonline 16Mbps'e kadar kampanyası..

Modemim kablolu dediğim gibi.. Modemimde verilen hızı bilmiyorum, nereden öğreneceğimi de bilmiyorum açıkcası. Hız testinde çıkan şekilde görüldüğü gibi 6'ya yakın. 16 aldığım zaman da 11-12 vereceğini düşünüyorum. Tabi, siz de yorumlarsanız..

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Merhabalar,

Superonline 16Mbps'e kadar kampanyasına geçmeyi düşünüyorum yarın itibariyle. 5 daireli bir apartmanda oturduğumdan, apartmanda fiber bağlantı bulunmamaktaymış ve bu durum yüzünden fibere geçiş yapamıyorum. Dolayısıyla en avantajlı ve hız bakımından en iyi tarife olarak bu gözüme çarptı. Müşteri hizmetleriyle aradım konuştum, güven verici konuştular fakat aklımda sorular kalmadı değil..

An itibariyle TTNET 8Mbps'e kadar kullanıyorum ve aldığım DL hızı 6 Mbps. 16Mbps'e geçtiğimde ortalama olarak 11-12Mbps alacağımı söylediler. Kendimi bildim bileli kablolu modem kullanırım ve verecekleri modem kablosuz olacakmış. Bu hızı etkiler mi? Ayriyetten direkt 11-12Mbps verebilmesi için yapacağım ayarlar olacak mı? Superonline'a çok hevesliyim fakat aklımda çok soru işareti var. Birisi karşılaştırma türünden, objektir bir şekilde beni buradan bilgilendirebilir mi? Nedir, ne değildir bu? İlk 6 ay 9,99 ve sonrası taahütlü olarak 59 lira kulağa hoş geliyor ki zaten şu durumda 55 ödüyorum. 16Mbps'e kadar alıp da 6-7Mbps çekeceksem yine, hiç geçmem daha iyi açıkcası.. Kablosuz modemin hızı etkileyip etkilemediğine dair de soruları var..

Kısacası nedir ne değildir Superonline'ın hızı? Ping, lag, loss oluyor mu online oyun oynarken -Counter-Strike-

İyi Forumlar.

Ya bu bizim geçtiğimiz galiba ben bu adamla ne yapacağım hayret birşey ya fiber diyorum adam gitmiş bundan bağlatmış kafayı yiyeceğim . Şimdi kötü oldum vallahi

bana diyor ilk 6 ay 10 lira diye fiberdede ilk 3 aymış şimdi anlaşıldı pffff

• quote:

Orijinalden alıntı: koderap

quote:

Merhabalar,

İyi Forumlar.

Ya bu bizim geçtiğimiz galiba ben bu adamla ne yapacağım hayret birşey ya fiber diyorum adam gitmiş bundan bağlatmış kafayı yiyeceğim . Şimdi kötü oldum vallahi

bana diyor ilk 6 ay 10 lira diye fiberdede ilk 3 aymış şimdi anlaşıldı pffff

Ben daha superonline'a geçmedim ki. Anlamadım?

• Bu kişiseldi sizinle alakalı değil kusura bakmayın sizin konuyu görünce durumumu anladım :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: koderap

Bu kişiseldi sizinle alakalı değil kusura bakmayın sizin konuyu görünce durumumu anladım :)

Estağfurullah hocam.
  • modem ip nizi biliyorsunuzdur kurulum yaparken şifre falan ordan giriyorsunuz, işte ordan modem ayarlarından girip biraz kurcalarsanız mutlaka görürsünüz. 192.168. li birşey olacak.Hem verilen mevcut hızınızı hemde hat değerlerinizle alakalı kısmı ordan bakıp yazarsanız ancak o şekilde yaklaşık nekadar alabileceğiniz hakkında yorum yapılabilir bu şekilde birşey söylemek imkansız.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.