Şimdi Ara

Supernatural: Bloodlines (2014 CW) İPTAL (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
64
Cevap
3
Favori
6.438
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: _Marvel_

Dizinin ilk bölümü Supernatural'da yayınlandı.

sabah baktıgımda kojiro %10 cevirmisti suan hic biyerde bulamıyorum altyazıyı 9x20 bölüm olanı diyorum nasıl olacak bu is bilgin varmı
  • quote:

Orijinalden alıntı: sencer!

Dean ve Sam yoksa tutmaz hiç

+1 Orjinali varken kim ne yapsın fakeini
  • quote:

Orijinalden alıntı: Jim Carrey

quote:

Orijinalden alıntı: sencer!

Dean ve Sam yoksa tutmaz hiç

+1 Orjinali varken kim ne yapsın fakeini

En önemli etken Sam ve Dean zaten dizide, bakalım onlar olmadan bu dizi nasıl olacak?
  • Dean ve Sam olmadan izlenmez o dizi bence
  • dean ve sam in yerini kimse tutmaz
  • Bu dizi tutmaz.KOnu ve oyuncular çok vasat geldi bana.Ben izlemeyeceğim.İlk bölümde çok çok sıkıldım izlerken.Vakit kaybı.
  • Bölüm düşmüş ancak sadece izlese izlese kendi hayran grubu izler oda bir ihtimal muhtemelen tutmayacak bu arada bölümdeki çalan şarkıları merak eden arkadaşlar ve diziyi izlerken kaliteye önem veren arkadaşlara tavsiyemdir :http://www.diziway.com/supernatural/9-sezon-20-bolum.html
  • Ben pek beğenmedim açıkcası Dean Sam varken bunlar tutmaz bence .
  • gereksiz. buna kafa uğraşacaklarına dizinin orjinaline kafa yorsalar daha iyi olur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: wintersun09

quote:

Orijinalden alıntı: Apollon

quote:

yeni çıkacak yan dizi moralimi bozmuştu o yüzden supernaturalde 8-9 bölüm izlememiştim gerideyim ama bunu izleyince yine izleme moduna girdim

Yan dizi olayı nedir ?

yan dizi linki

http://forum.donanimhaber.com/m_87419542/tm.htm Supernatural: Bloodlines (2014) The CW

bizi 9-10 yıldır supernaturala bağladıklarına göre eminim bu dizide güzel olacaktır ama ben
    pek sıcak karşılamadım bu durumu daha önceki mesajlarımda da belirtmiştim

quote:

konuyu yukarda görünce bir bakayım dedim ne yazmışlar
    tüm bölümleri izlemiş biri olarak spoilerleride açıyorum rahat rahat
    baktımki spoiler yiyorum harbiden
    12. bölümü izlememişim çünkü unutmuşum
    hatta üstelik 1 ay ara vermişler haberim yok
    yokluğunu hissetmemişim supernaturalın
    bunda sanırım braking bad'in etkisi büyük
    ama bunun yanında supernaturala benzer yeni yan dizisi çıkacak olmasıda var
    bence demekki Winchesterlar bu işi bitiremeyecek
    chicagoda şeytan yaratık avı devam edecek
    http://forum.donanimhaber.com/m_87419542/tm.htm

quote:

12-13-14-15-
    4 bölüm gerideyim
    izleyisim yok
    yeni yan dizisi duyurulduğunda soğudum diziden sanki

http://forum.donanimhaber.com/m_23582061/mpage_233/tm.htm

bende yan dizi istemeyenlerdenim bunun başlıca nedenlerden biri supernatural 9.sezonda ve 10. sezonun onayını aldı bu dizide nereden çıktı? yani dean-sam'in bu işi bitiremeden meydanı bunlara bırakacaklarını düşünmemdi. ama görülüyorki bunların hikayesi başka umuyorumki supernaturalde dean ve sam ölmez yani iki dizide devam etsin bitecekse sam-dean değil bu yeni dizi bitsin. yeni dizi hakkında ilk bölümden pek bir şey söylenemez en az bence 8 - 9 bölüm şans vermek gerekir normalde tüm dizilere. ama eğer dean-sam diziden ayrılıp supernatural bitip bu diziyle yollarına devam edeceklerse bence hiç iyi olmaz.

• bazı dizilerin spin off'u olması yakışıyor (star trek stargate gibi) ama buna pek gitmemiş.
  • Bana saçma gibi geldi çok karışık işler bunlar bence bunun yerine ana konuya daha önem verseler daha iyi işler çıkar
  • Şu yeni dizi olayına kanım hiç ısınmadı.9.sezon gelmiş dizi efsaneleşmiş ne gerek var yeni dizilerin pilotu için kullanmaya.
    Zaten bir halta benzemeyecek o da

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben bu Spin-Off'un Castiel ve melekler ile ilgili olacağını okumuştum ama sanırım yalan habermiş.

Zaten SPN'de yaratıklardan bıktık bir de bu dizide sırf birileri yaratık avlayacak diye diziyi izleyen olacağını sanmıyorum.
  • Bence saçma ya. Yan dizide nedir ? Melek olaylarını bitirip yaratık avlayın o zaman. Yeni diziye ne gerek var ? Yoksa ben yanlış mı düşünüyorum.
  • Konuyu açan benim ama bence de berbat bir proje. Bunun yerine daha kaliteli başka diziler yapabilirlerdi
  • quote:

Orijinalden alıntı: WISDOM

La sen burayada mı geliyon her yerde seni görüyom

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • takip
  • bence yeni spin off gerçekten güzel olucak bir kere düşünün bunlar şekil değiştirenler ve hemen hemen her yaratığa dönüşüp dönüştükleri yaratıkların güçlerini kullanabilirler ve bence dean ve sam olmayacak densede en azından 2. sezonda olucaklardır ilk sezon hikaye ve karakterler oturması adına olmazlar oluncada zaten konuk olurlar crovley castiel görebiliriz diğer yandan ana karakter avcı ennise bir ortak bulucaklardır bence o ortak supernaturaldeki kurt adama dönüşen gart olmalı sonuçta kurt adamlar ve şekil değiştirenlerin dizisinde kurt adam olan gartda olmalı
  • İnsanlar av bölümlerinden sıkıldı,bunlar av bölümlerinden yeni dizi yapmışlar.Dean ve Sam'de yok.Tutması çok çok zor.
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.