|
bi bölüm daha görünüyor. www.imdb.com/title/tt10073984/?ref_=ttep_ep20 |
|

|
bi bölüm daha görünüyor. www.imdb.com/title/tt10073984/?ref_=ttep_ep20 |
|
Kalitesi ne kadar yerlere düşse de, 15 yıldır beraber zaman geçirdiğim karakterleri son kez görmüş olmak üzdü biraz. Hayatımda izlediğim en uzun soluklu diziydi ve bundan sonra da bu kadar uzun bir seri izleyebileceğimi sanmıyorum. Hoşça kalın çocuklar. |
|
Lise'de arkadaş ile beraber başlamıştık mezun olana kadar da bölümleri genelde ya onda ya da bizim evde izlerdik. Kendisi vefat ettiğinde diziye devam ettim ve bugün itibariyle de son bölümü izledim. Dizi biterken biraz duygulandım. Aradan geçen zamana, arkadaşımın yaşasaydı belkide beraber izleyeceğimizi vs birçok şey geçti aklımdan bitinde. Nihayetinde dizi bitti. 15 Sezon dile kolay değil. Başından az çok memnun olarak da ayrıldım. Diyeceklerim de bu kadar. |
|
|
Az önce finali izledim, 2008'de sonradan kapanan TNT kanalında izlemeye başlamıştım Supernatural'ı ardından dandik dizi sitelerinden ve rapidshare gibi yerlerden indirerek izleyip sonra da torrenti keşfetmiştim. İlk yabancı dizimdi eski bir dostla vedalaşmış gibiyim. |
| _____________________________ |
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
|
Hey gidi hey forumda gezerken denk geldim. Demek Supernatural bitti. 10.sezon'da kalmıştım müsait zaman olursa kalan sezonları da izleyeyim.(Arkadaşlar sonraki sezonlar çok mu kötü yoksa izleyelim mi ? ) Winchester kardeşleri özleyeceğim |
|
Müzikleri, karakterleri, 67 model impalası ve kardeş olmanın ne anlama geldiğini bu kadar iyi işlemiş olmasıyla efsanelerin arasında yerini aldı. Dile kolay 15 senedir devam eden bir yolculuktu. Hoşça kalın çocuklar. |
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Final Getsuga Tenshou -- 20 Kasım 2020; 15:5:49 > < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
Spoiler,mesajı görmek için tıklayın.Elveda Supernatural.Büyük finali zaten bir önceki bölümle yapmıştı. |
|
Vay be 15 sezonluk efsane bitti. Final hatrına birkaç kelam edelim. Genel kanıya katılıyorum, ilk 5 sezon iyiydi. Sonra da uzatmak için uzattılar diyebilirim. Zaman zaman eski seviyesine yakışan konular / bölümler görsek de genelde tatsız devam etti. Ancak yapımı da suçlayamam; izleyici kitlesi varmış ki devam etti. Genel olarak iyi bir diziydi, henüz başlamayanlara izlemesini tavsiye ederim. Dizi finalinden sonra yaşlandığımı hissettim |
|
lise sonda 5.sezonla birlikte başlamıştım yani 10 yıl önce. o günden beri askerlik haricinde hiç bölüm biriktirmedim. bir 15 sezon daha sürse izlerdim. friends finalinde nasıl duygulandıysam bunda da öyle duygulandım. carry on boys... |
|
|
|
|