Şimdi Ara

Superman vs Hulk vs Thor vs Sentry vs Shazam vs Black Adam vs gladiator vs Hyperion (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
52
Cevap
0
Favori
1.462
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Post Classic dönemini ele aldığımızda aslında şöyle oluyor

Superman=Thor>Sentry>Gladiator>Black Adam>Shazam>Hulk>Hyperion

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Son_of_Odin

Post Classic dönemini ele aldığımızda aslında şöyle oluyor

Superman=Thor>Sentry>Gladiator>Black Adam>Shazam>Hulk>Hyperion
    Gladiator; Sentry ve Superman'den daha güçlü diye biliyorum. Zaten Marvel'in Gladiator'u yaratmasının sebebi Superman'den daha güçlü bir karakter yaratmaktı. Aşağı yukarı tüm özellikleri aynı ama fiziksel açıdan biraz daha güçlü. Hatta ilk yaratıldığı dönemde Hulk ve Thor'dan daha güçlü yansıtılmıştı. Sınırsıza yakın fiziksel kuvveti var.
    Shazam da Black Adam'den çok daha güçlü. Bugüne kadar yaptıkları karşılaşmalarda İnjustice de dahil kaybettiğini hatırlamıyorum.
  • Gladiator çok güçlü evet ama bir Superman etmez sentry ile eşit yada sentry az bişey daha güçlü base formunda iken

Zaten marvelin kendisi diyor supermanın kopyası olarak çıkarttığımız karakterler supermanden güçlü değildir diye

Sen sınırsıza yakın fiziksel kuvveti var demişsin ama Superman sonsuz ağırlık kaldırdı zaten ?

Black adamıda neden Oraya yazdım hiçbir fikrim yok:)

• yani öyle demiş

• Yada kendi fikrimi yazayım

Superman=Thor>Sentry=Gladiator>Shazam>Black Adam>>>Hulk>Hyperion

• Hocam süpoda sonsuz ağırlık filan pnlara göre sonsuz yoksa sonsuz ağırlık zaten presence OAA filan kaldırır

• Spectreyi ww ile beraber bir süre kaldırmış

Sonsuz ağırlıktaki bir kozmik kitabı Shazam ile beraber kaldırmış vs. vs.

Sonsuz işte ne bileyim hocam

Fiziksel olarak sonsuz güce sahip demekki yani onlara göre sonsuz hulk THOR Gladiator sentry gibilerine

• Yok pnların sikletine göre sonsuz demek istedim ben

• Onların yazacakdım yukarıda yanlıl yazmışım birde benim vs konuma cevap yazdınız mı

• Hee doğru onlara göre sonsuz

• Vs konuma yazdınız mı

• Hangi konu hocam

• Ca süpo vs fulcrum vs beyonder vs OAA

• Dur yazayım

• Simdi supo ve thor adamdir ikisini kiyaslamak istemiyorum thorun sentry i oldurdugunu hatirliyorum yanlis degildir umarim supo da sentry den guclu sentry i elenir bence simdi black adam buyulu gucleri var supoya sorun olucak yenebilir.Black adamida shazam zaten yener heralde bas dusmani herseyini biliyor. Hulk uzayda o yuzden baya avantajsiz ben bunlari kiyasladim ama birinin kazanmasinu istesem thor yada supocum olur ama suponun rakipler sikinti buyulu gucler ve dengi olan hyperion var kalanlar hyperion yada thor olur bence thor hyperionla baya bas ediyordu hyperion avengers a karsiyken zaten ya hulk ya thorla kapisiyordu animasyonlarda falan bayagi zapt ediyorlardi ama hulk uzayda baya zor durumda kalicak
  • Son_of_Odin kullanıcısına yanıt
    Hyperion u supo ile denk tutmamin sebebi guclerinden hikayesine kadar herseyi supoya benzetilmis oda gunesten guc aliyor ayni supo gibi hatta marvel avengers vs justice league i karsilastirmak icin takim olustuyor hyperion supermani nighthawk batman temsil ediyor yoksa supomla denk olamaz tabi hyperion

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-45AE6CBF9 -- 28 Haziran 2018; 0:1:12 >
  • Kardeşim hyperionun thoru rahat rahat dövmesi felan animasyonda anca çizgi romanda aynısını yapamaz . Thor void i öldürüyor hyperiona neler yapar kim bilir

superman de ımperiex prime ile kapısıyordu speedblitz felan yapıyodu ımperiex prime a yani kapışma thor ile superman arasında geçer genel okarak diğerleri daha çabuk ölür ve Belki sentry de yaşar

• Superman ya da Black Adam kalır gibi geliyor .. Black Adam Superman'den bile daha potansiyelli bir karakter diyebilirim Injustice gibi sacmasapan bir serinin azizlikleri disinda .. Orada Superman olduruyordu BA'yi ..

• quote:

Orijinalden alıntı: Irishman

Superman ya da Black Adam kalır gibi geliyor .. Black Adam Superman'den bile daha potansiyelli bir karakter diyebilirim Injustice gibi sacmasapan bir serinin azizlikleri disinda .. Orada Superman olduruyordu BA'yi ..
    Black Adam da çok güçlü ama Thoru indiren kim olacak ?

Aslında base formlarında BA thoru alır ama bloodlusted 2 side yani bilmiyorum

Thor hızdan kaybedebilir aslında

BA,Superman,Sentry kalır bence hangisinin alacağı belli de olmaz
  • Man_Of_Steel kullanıcısına yanıt
    Shazam da asiri hizli . Superman , BA , Shazam , Sentry kalır son 4'e .. Superman Sentry'yi , BA Shazam'ı yener ..

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.