Şimdi Ara

Superman vs Hulk vs Thor vs Sentry vs Shazam vs Black Adam vs gladiator vs Hyperion (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
52
Cevap
0
Favori
1.462
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • B.A fiziksel gücü supes kadar vardır büyüsüde var ben %50 şans veriyorum ikisinede

• Man_Of_Steel kullanıcısına yanıt
    Dogru hız thorun sorunu olabilir ama refleksleri isik hizindan daha hizli seylere duyarli godblast i var galactusa falan hasar veriyor ayrica isik hizinda falan ucuyor mus coğu cizgi romanda falan yapiyor filmlerde pek gosterilmiyor ayrica kendini buyuk olcude sinirliyormus radyasyondan cogu seye kadar dayanikliligi var cekice layik olmadan bile baltasiyla
    Apocalyps i falan kendi basina yenebiliyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-45AE6CBF9

Dogru hız thorun sorunu olabilir ama refleksleri isik hizindan daha hizli seylere duyarli godblast i var galactusa falan hasar veriyor ayrica isik hizinda falan ucuyor mus coğu cizgi romanda falan yapiyor filmlerde pek gosterilmiyor ayrica kendini buyuk olcude sinirliyormus radyasyondan cogu seye kadar dayanikliligi var cekice layik olmadan bile baltasiyla
    thorun refleksleri classic dönemde ışık hızındaydı şimdi değil ve bu saydığım karakterlerin hepsi hulk hariç ışıktan katlarca kat hızlı yani godblast felan denk getiremez thor.

Dayanıklılığı olabilir ama supermanın yumrukları boru değil yani speedblitzi düşünemiyorum sentryde öyle gladiatörde nerdeyse hepsinin fiziksel gücü thordan fazla
  • quote:

Thor kendini değil mjolniri sınırlıyor ve supermande öyle kendini çok sınırlıyan biri dünya içinde istese ışıktan 10 kat hızlı gider ama dünyaya çok büyük zararlar verir
    Thor olse bile cekicle dirilme ozelligi var isik hizi konusunda hakli olabilirsin tum ozelliklerinin hangi doneme ait olacagini tam olarak bilmiyorum supermani eleme sebebimi yukarida belirttim supo nun zayif noktasini biliyorsunuz buyu ye karsi zayif ve karsinda black adam ve shazam var shazam supo ile gucu olsun yetenekleri olsun baya denk ama dedigim gibi kazanmasini istesem thor yada superman dedim

• quote:

Thor olse bile cekicle dirilme ozelligi var isik hizi konusunda hakli olabilirsin tum ozelliklerinin hangi doneme ait olacagini tam olarak bilmiyorum supermani eleme sebebimi yukarida belirttim supo nun zayif noktasini biliyorsunuz buyu ye karsi zayif ve karsinda black adam ve shazam var shazam supo ile gucu olsun yetenekleri olsun baya denk ama dedigim gibi kazanmasini istesem thor yada superman dedim
    Superman 1 keresinde tek yumrukta shazamı bayıltıyor hatta kendiside şaşırıyor sonra

Superman böyle düşük seviyedeki büyü saldırılarından pek etkilenmez en az bi dr. strange lazım zarar görmesi için
    Yani aşırı zarar görmesi için bunlar biraz zarar verir öldüremez supermanı
  • O zamam elemeyelim süpomu

• quote:

O zamam elemeyelim süpomu
    Aynen elemeyelim :)

Onun yerine hulkla hyperion gitsin :D
  • Sanki Survivor Turabi gitsin der gibi oldu

• quote:

Sanki Survivor Turabi gitsin der gibi oldu
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.