Şimdi Ara

Supergirl (2015) (23. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
945
Cevap
22
Favori
28.634
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Dizi şu an IMDb'de 6.2 almış

    CBS, Supergirl yayınlayacağına Flash'ı yayınlasaydı ya Gerçi böylesi daha iyi, NBC'nin Constantine'e yaptıklarından sonra CW'ye sempati duyuyorum. Yalnız CW'de, The Tomorrow People'ı bitirmişti

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dubsmash videosunun üzerinden 1 aydan fazla zaman geçti aslında hatta videoda Supergirl sadece tshirt giyiyordu diye hatırlıyorum.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Reytingin yüksek olması MoS ve BvS den kaynaklanıyor. Dizi finaline kadar uçamayan Smallville bile reyting yapıyorsa, Supergirl hayli hayli reyting yapar.

    Dizinin 2.bölüm fragmanına bakınca yapımcılar Supergirl de bol aksiyon kullanacaklar. Smallville hayranları bu diziyi bu yüzden izliyor olabilir.

    Sonuçta Supergirl dizisi, superman filmleri nedeniyle reyting kaymağını yiyecektir.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • bu dizi izlenecek. sırf göğsündeki sembol bile yeter haç tan sonra en çok bilinen sembol bu ayrıca dünyadada seyredilecek. bu diziyi sıradan bir dizi gibi değerlendirmeyin derim.
  • Supergirl güzel olmuş ben beğendim.

    Ayrıca Superman evreninde nefret ettiğim tek karakter olan Jimmy Olsen eziği de kaslı zenci olmuş. İyi yapmışlar.

    Supergirl dediğiniz zaten hep böyle triplerde bir karakter, ben ağırlık olarak saçma bir durum göremedim. Gayet iyi karakter ortaya çıkmış hep Arrow gibi bön bön bakıp Flash gibi 2 espri patlatıp 10 sn sonra Küçük Emrah'a bağlayan oyunculuğa gerek yok. Deli dolu ergen kız işte. Oturun izleyin gerisini boşverin. Yok Superman yokmuş falan hikaye. Ayrıca hikayeyi çat çat anlatmaları hoşuma gitti öyle sürümcemede bırakmıyor. Bu dizi CW'de olsaydı
    o üvey kardeşiin ajan olduğu 3 sezon sonra ortaya çıkardı. Ayrıca Jimmy Olsen asla buna sırrını bildiğini söylemezdi
    .



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Erwin -- 28 Ekim 2015; 11:25:22 >




  • İmdb 6.2 olduğunu görünce izleyesim kaçtı :/

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • pilotu izlemiştik bildiğin çöp idi.
  • Ben beğendim sadece olaylar arasında kopukluk var ilgi çekebilmek için ilk bölüme bir ton şey sığdırmışlar.Flash ve Arrow saçmalığından sonra iyi geldi.
  • İzlenilebilir bence,öyle yerden yere vurulacak bir dizi değil.
  • Wade T. Wilson kullanıcısına yanıt
    İzle hocam bence en kötü 7.0'ı hakediyor şimdilik. Fena değil dizi. Daha ilk bölüm zaten.
  • DC ve özellikle Superman fanı biri olarak kendi fikrim, izlenecek gibi değil. Bu kadar basit, klişe, yapmacık bir dizi daha görmedim. Hikaye hiç ilgi çekici değil, karakterlerin diziye aktarılışlarını da beğenmedim (bazıları oyunculuklardan kaynaklı olabilir) hele ki Jimmy Olsen tam bir rezalet. Zenci sevdasına kurban gitmiş onu anladıkta karizmatik ve cool bir adam yapmak nedir anlayamadım. Jimmy Olsen dediğimiz adam aslında dizide Supergirl'e aşık olan saf tip gibi bir şey.

    Konu olarak ileride çok fazla tutarsızlık yaşayacak bir dizi, bol bol mantık hataları olacak. Evrende Superman varsa izleyici soracak "nerede bu adam, neden yardıma gelmiyor?" diye.

    Ayrıca herkesin zevki farklıdır eyvallah da şu diziye iyi deyip Flash'ı gömmek nedir Hadi Arrow'un 3.sezonu çöptü onu anlarım (ki Arrow bile 10 basar Supergirl'e) ama Flash'a ayıp ediliyor.

    Bütçe hakkında bir fikrim yok ancak kanal itibariyle en azından Flash'dan fazladır diye düşünüyorum. Ve akabinde o nasıl Red Tornado diye soruyorum. Çok daha başarılı cosplayler varken o rezilliği Red Tornado diye utanmadan nasıl koymuşlar diziye aklım almıyor.

    Ek olarak böyle saçma bir dizide Superman'in adının anılması bile süper kahramanların atasına saygısızlık olmuş resmen.

    Greg Berlanti denen yeteneksiz herif iyi dadandı DC'ye, bir an önce kendisinden kurtulmak dileğiyle.




  • bLackMumbLe kullanıcısına yanıt
    +1

    Sıkıldım izlerken. Oyunculuklar kötü ve hikaye zorlama olmuş. Konu uçan süper insanlar olunca 5 dakka gelip bi görüşemiyorlar mı gibi mantık hataları ortaya çıkıyor. Superman'in karizmasını kullanıp izleyiciyi çekme çabası gereksiz beklentilere yol açıyor.
  • şimdi işin yoksa 2.bölümü bekle bari zaten plotu internetten yayınlamışsın çift bölümle giriş yapsaydın.
  • kasıtlı sızdırmak ile yayınlamak pek farklı şeyler değil herhal sonuçta kendi istekleri ile yapmışlar.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Markus Schulz

    Ben beğendim sadece olaylar arasında kopukluk var ilgi çekebilmek için ilk bölüme bir ton şey sığdırmışlar.Flash ve Arrow saçmalığından sonra iyi geldi.

    +1

    Özellikle flash saçmalıgından sonra baya iyi geldi. biraz daha toparlarsa bu dizi daha da izletir kendini.
  • arkadaş zaten kaç ay önce çıkmış . 1.1 diye eski pilot bölümü kakalamışlar forum coştu.
  • IMDb 6.2

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • İlk bölüm idare ederdi... Öyle pek abartmaya gerek yok, bi kaç bölüm daha çiksin izlemeye devam edeceğim, çerezlik boş zamanda izlemelik bişiy çikacak galiba ortaya.. İlk bölümden ağir bi eleştiri saçma olur.. Şöyle 3-4 bölüme dizi oturur..



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sedat. -- 29 Ekim 2015; 20:56:20 >
  • Diziyi o kadar beğenmedim ki ardından Flash'ı izledim ona bile etki etti
  • 
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.