Şimdi Ara

Superbox ile bir şey indiremiyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
276
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • İlk başlarda güzel indiriyor ama sonrasında duruyor indirme. İnternete 210TL para verip 780mb'lık dosyaları indirememek çok koyuyor.

Superbox ile bir şey indiremiyorum

• İstasyon değiştirince yapıyor olabilir farklı yerde deneyin .

• Aynisi benim başima geliyo redbox da band ayari yapsamda 3g moduna alsamda hizi kizsamda indirme hizi 0 laniyor. Anlik takip ediyorum 3. Parti programindan hala çözüm bulamadim ama bunu bende 1 sitede yapiyor. Google driver den yapiyor. Google driver ile bu mobil internet uyumsuzluğumu var bilmiyorum. Diyer sitelerden 30 40 gb soluksuz indirirken , google driver sitesinde 300 mb da 500 mb gibi pozisyonlarinda hiz 0 lanip indirmeyi kesiyor. Sorunu bilen yazarsa sevinirim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • aynı sorunu bende 2-3 ay önce yaşamıştım hatta bir kaç kişi daha yaşamıştı, müşteri hizmetleri hiç bir şekilde düzeltememişti. sim kartı çıkardım telefona taktım sonra yeniden süperboxa takınca düzelmişti ortalama bu tak çıkar işlemi 5dk sürdü, ben böyle çözdüm

• Bazı dandik sunucular ve dosya paylaşım siteleri bunu yapıyor. İndirmeye iyi başlıyorsun, az sonra 120 bayt/s olmuş indirme hızı. Sonra 0 bayt/s görünüyor. Tabi bahsettiğim yerde korsan içeriğe engel olmak amacıyla sağlayıcıların bir kısıtlaması da olabilir. Ama Google Drive gibi yerlerin kendi dandikliklerinden dolayı böyle şeyler yaşatacağını sanmıyorum.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.