Şimdi Ara

SUPERB VS PASSAT / 1.6 TDI (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
72
Cevap
0
Favori
1.351
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: hakan1636

Yerinde olsam linktekini alırdım

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-volkswagen-2014-model-1.6-tdi-comfortline-0-km-hemen-teslim-5-adet-186408051/detay

aynen aga buda guzelmis, ama onceligim bej rengi doseme. ama bunada donebilirim. superb bej ama bez deri degil. kirlenme renk solmasi gibi seylerden korkuyorum. onerdigin aracta bu tarz sorunlar olcagini sanmam. dusunucem

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi spartacus00 -- 21 Kasım 2014; 21:15:04 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Mez VW de 82000 TL ye manüel 0 km var comfort TDI passat
    Git onu al

• quote:

Orijinalden alıntı: zgbayraktar

Mez VW de 82000 TL ye manüel 0 km var comfort TDI passat
    Git onu al

kac model ?

• Şimdi Volvo S60 yazacağım 2.eli mi var vs. diye atlayacaklar.

80.000TL'ye 1.6 Dizel Passat alacağıma 80.000TL'ye 1.6 Volvo S60 alırım.Passatdan 1 -2 yaş yaşlı olur ama en azından kaliteli

olur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Automobilista

Şimdi Volvo S60 yazacağım 2.eli mi var vs. diye atlayacaklar.

80.000TL'ye 1.6 Dizel Passat alacağıma 80.000TL'ye 1.6 Volvo S60 alırım.Passatdan 1 -2 yaş yaşlı olur ama en azından kaliteli

olur.

biliyorum s80 vardi 2005 model bende, 2 sene once, simdi internetten baktimda yeni passat cikmis, comfrtlne 1.4 tsi blmtn manuel var, ona bakiyorum su an, 81 bin tl.

• spartacus00 kullanıcısına yanıt
    Vallah Volvo'ya yabancı değilseniz bence S60'ı ciddi ciddi düşünün derim.
  • Automobilista kullanıcısına yanıt
    degisiklik istiyorum aslinda. volvoda ic tasarim fazla yok, saglamlik konusuna laf edemem.

• quote:

Orijinalden alıntı: spartacus00

quote:

Orijinalden alıntı: zgbayraktar

Mez VW de 82000 TL ye manüel 0 km var comfort TDI passat
    Git onu al

kac model ?

Sifir iste 2014 arti Erzincan bayinde var
    Canli destekten öğren

• Ben kendim alacak olsam superb alırdım hocam ama 5 ileri vites mi kaldı yahu.. Bence 6 ileri olan modellere yönelin hem daha az yakar hem daha konforlu olur.

• suberb bence
  • ikisine de binmiş biri olarak superb daha ağır kaliteli geldi sanki bir üst sınıf gibi duruyor, passat polo nun büyüğü gibi his veriyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: bediboy

Ben kendim alacak olsam superb alırdım hocam ama 5 ileri vites mi kaldı yahu.. Bence 6 ileri olan modellere yönelin hem daha az yakar hem daha konforlu olur.

aynen hocam. 2013 ve 14 ler 6 ileri. 12ler bir tek 5 ileri. oyle hatirliyorm

• quote:

Orijinalden alıntı: atroce

ikisine de binmiş biri olarak superb daha ağır kaliteli geldi sanki bir üst sınıf gibi duruyor, passat polo nun büyüğü gibi his veriyor

evet bende oyle dusunuyorum. ama dun hece yeni passata baktim. ve cokta pahali degil acaba yeni passatmi alsam ? 1.6tdi comfrtlne manuel, 120 bygr. 90,100 bin arasi bi fiyati vardi yanlis hatirlamiyosam

• quote:

Orijinalden alıntı: cetiner19

En sondaki beyaz superbi alırdım sebebi :

Daha ucuz
    Daha temiz az km li
    Passatın highline'ına eşit donanımlı.
    Ve benim için en önemlisi bixenon farı var.

Passatınsa 2. Eli daha iyi. Ama superb ve octavianın piyasası hiçte fena değil artık belirteyim.

İki araç arasındaki değerlendirme için yapılmış en mantıklı yorumlardan biri..
  • quote:

Orijinalden alıntı: yolcum

quote:

Orijinalden alıntı: cetiner19

En sondaki beyaz superbi alırdım sebebi :

Daha ucuz
    Daha temiz az km li
    Passatın highline'ına eşit donanımlı.
    Ve benim için en önemlisi bixenon farı var.

Passatınsa 2. Eli daha iyi. Ama superb ve octavianın piyasası hiçte fena değil artık belirteyim.

İki araç arasındaki değerlendirme için yapılmış en mantıklı yorumlardan biri..

BU NASIL ARKADASLAR

http://sahibinden.com/186223058

@bediboy @atroce @zgbayraktar @Automobilista

Passat Comfortline fiyatı 110 bin mi ? Yok artık.. Altın kaplama direksiyon da olsa bu araca 90 üzeri vermem..

Millette bu alış-satış mantığı varken, Higline modeline 150 çekerseler şaşırmam artık..

Volvo düşünmediğini biliyorum. Bu parayı verebiliyorsan, bari 10 bin daha ver de, trafiğe çıktığında farkını hissettirecein bir araç kullan..

....Düşünürmüsün bilmem ama mesela bunun... gibi..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yolcum -- 22 Kasım 2014; 13:28:17 >

• quote:

Orijinalden alıntı: yolcum

Passat Comfortline fiyatı 110 bin mi ? Yok artık.. Altın kaplama direksiyon da olsa bu araca 90 üzeri vermem..

Millette bu alış-satış mantığı varken, Higline modeline 150 çekerseler şaşırmam artık..

Volvo düşünmediğini biliyorum. Bu parayı verebiliyorsan, bari 10 bin daha ver de, trafiğe çıktığında farkını hissettirecein bir araç kullan..

....Düşünürmüsün bilmem ama mesela bunun... gibi..

Dogru soyluyorsun neden olmasin. ama piyasa cidden pahali. otv kdv zaten aracin fiyatini geciyor yok boyle bir vergi sistemi arkadas. ulkenin durumuna bak ya. piyasa gercekten cok cok yuksekte. devlet cok buyuk paralar kaldiriyor. bu arac otv kdv vergisi sadece bir kac yuz tane seyden bir tanesi. dusunemiyorum aga ya. ne yapacaklar bu kadar parayi. ulan halki dusunen kimse yok .. neyse konu baska yere gitmesin, ben bi bmwlere bakim :)

Vergi sıkıntısı var dersen , bu fiyata gelmeden dolu bir 3.18 de rahat bulabilirsin ama bu seri bana çok güzel geliyor... Volvo'nun yeni S60 serisinden vaz geçersem benim Bmw 3 tercihim bu gösterdiğim seriden olurdu.

Neyse ben daha fazla konuyu dağıtıp kafanı karıştırmayayım..
  • yolcum kullanıcısına yanıt
    ya bu dedigin bmwlere baktimda, cok kucuk ya bide fiyati yuksek yani. ben buyuk araba istiyorum. agir olsun. passat superb tarzi.

• yolcum kullanıcısına yanıt
    Çok teşekkür ederim

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.