Şimdi Ara

SUPERB VS PASSAT / 1.6 TDI (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
72
Cevap
0
Favori
1.351
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Elazığlıyım bende hocam
  • quote:

Orijinalden alıntı: bgs0

Hocam 84 bine sıfır km 2014 Comforline 1.6 TDi Passat almak varken 2013 model 80 bin km deki Passatı 80 bin liraya almayı düşünmek ?

80 Bin verebiliyorsanız 4 bin daha verin şu passatı alın :http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-volkswagen-2014-model-1.6-tdi-bluemotion-comfortline-0-km-hemen-teslim-188640064/detay

aynen dogru diyosun zaten passsati eledim elicem gibi. superb daha cazip geliyo gibi gibi..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Eğer dizele gerçekten ihtiyacınız yoksa 80 kusure sıfır B8 1.4 TSI Comfortline gayet güzel olur.

• 66.000 tl 'lik superb alınır tek kötü yanı keşke rengi bej değilde daha farklı bir renk olsaymış
    ama rengini siz beğendiyseniz fiyatı da uygun 69.000 'lik superb ise zarar ettirecek bir rakam
  • gerçekten bu arabalara bakmaya antep'e elazığ'a samsun'a falan gidecek misiniz? kendi şehrinizdeki alternatifler yetersiz mi acaba? küçük bir şehir de mi yaşıyorsunuz?
  • Neden en uygun fiyatlar hep Antep'te? Hangi araca baksam en uygun fiyatlar Antep-Kilis çıkıyor. Varmı bunun bir esprisi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: arda0666

Eğer dizele gerçekten ihtiyacınız yoksa 80 kusure sıfır B8 1.4 TSI Comfortline gayet güzel olur.

aga benzin olmus 5 tl bide petrol ofisi almam lazim benzinli araba alinca. dizel devirli kullanimlarda bence cok kearli. bide litre fiyati ucuz olsa bak bide ozaman gor.

Ahmet: valla kardesim dedigin dogru ama elazigdaki beyaz prestij paket guzel. 65e rahat verir, su anda tam karar vermedim. arastiricam biraz daha. bugune kadar onceligim passatti su anda onceligim super b.

Olur B.s: hocam bu sehirleri gezmicem. tek tek su anda karar asamasindayim piyasa durumunu yakitlari kmyi donanim ozellik vs vs karsilastirma asamasindayim kafama yatani gidip alicam. ama gidecegim yol uzerindeyse baktigim araclar onlarada bakarim. ankara,elazig vs..

Bozkan38: aynen dogru diyosun bende 1 haftadir sosyal ortamda otomobil aradtirmasi yapiyorum, gordugum 10 aractan 7si antep,urfa,elazig,van,hatay hep o taraflarda guzel ve km az olan araclar. ama cok uzak yani gidilmez ustelik arabayi al gel, km yap mazot parasi ustune o yorgunluk deymez.. bi espirisi yoktur bence. kullanici cok oldugundan ve otomobil ticaretine biraz fazla yuklenildiginden dolayi oyledir.

___IYI FORUMLAR___

• hocam ben bu tarz bir aracı doğudan almamanızı tavsiye ederim kötü kalite yakıt kullanılmıs olabilir o yüzden gaziantepliyim bu arada gaziantepte araçların ucuz satılmasının en önemli nedeni pert araçları toplayıp satmalarıdır konya ve gaziantep bu konuda mimlidir
  • quote:

Orijinalden alıntı: CeLLaT_1905

hocam ben bu tarz bir aracı doğudan almamanızı tavsiye ederim kötü kalite yakıt kullanılmıs olabilir o yüzden gaziantepliyim bu arada gaziantepte araçların ucuz satılmasının en önemli nedeni pert araçları toplayıp satmalarıdır konya ve gaziantep bu konuda mimlidir

dogru soyluyosun.

• En sondaki beyaz superbi alırdım sebebi :

Daha ucuz
    Daha temiz az km li
    Passatın highline'ına eşit donanımlı.
    Ve benim için en önemlisi bixenon farı var.

Passatınsa 2. Eli daha iyi. Ama superb ve octavianın piyasası hiçte fena değil artık belirteyim.

• quote:

Orijinalden alıntı: cetiner19

En sondaki beyaz superbi alırdım sebebi :

Daha ucuz
    Daha temiz az km li
    Passatın highline'ına eşit donanımlı.
    Ve benim için en önemlisi bixenon farı var.

Passatınsa 2. Eli daha iyi. Ama superb ve octavianın piyasası hiçte fena değil artık belirteyim.

bende oyle dusunuyorum haklisin

• Passat ı severim ancak bu kıyaslamalarda Superb mantıklı seçim gibi duruyor. Daha uygun olması da seçimi kolaylaştırıyor.

• manuel d sınıfı almanızı tavsiye etmem.
  • Lord Sparhawk L kullanıcısına yanıt
    aslinda bende dusundum benzinlimi alsam diye ama. mesela dizel kmde 23 krs yakiyo benzinliside 24 25 fln ama sartlari var tabi duzenli devirli hiz vs. bide benzinle mazot arasinda 50.60 krs var nerdeyse. benzinlide gaza basmaya korkuyosun motor su gibi iciyo benzini, dizelde oyle degil ama devirli ve belirli bir hizda gidince. az yakiyor, su anda bi araba daha var bende fiat linea 1.4 2012 model oda az yakiyo ve manuel dizel. sorun cikarcagini sanmam ya. neden oyle dedinki sen ?

• '' ama aklimda %55 passat var %50de superb ''
    % demek, bir bütünü yüz eş parçaya ayırıp o eş parçaların kaçını aldığımızı ifade eden bir kavramdır. %55 ve %45 olabilir ya da %50 ve % 50 olabilir mesela..
  • superb daha mantıklı
  • quote:

Orijinalden alıntı: Yılın Üyesi

'' ama aklimda %55 passat var %50de superb ''
    % demek, bir bütünü yüz eş parçaya ayırıp o eş parçaların kaçını aldığımızı ifade eden bir kavramdır. %55 ve %45 olabilir ya da %50 ve % 50 olabilir mesela..

Yilin uyesi secildiniz bravo

• quote:

Orijinalden alıntı: CeLLaT_1905

quote:

Orijinalden alıntı: Yılın Üyesi

'' ama aklimda %55 passat var %50de superb ''

Yilin uyesi secildiniz bravo

Ben zaten yılın üyesiyim dostum
  • Yılın Üyesi kullanıcısına yanıt
    -
    Yanlis yazmisim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi spartacus00 -- 21 Kasım 2014; 21:11:33 >

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.