Şimdi Ara

superantispyware programını indiremiyorum.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
270
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Evet ilginç birşey geldi başıma. görev yöneticisi sürekli olarak devre dışı bırakılıyordu. Bunu önlemek için çözüm yolları ararken arkadaşın bir tanesi
    superantispyware isimli programı önermiş. Bu programı indirmeye çalışırken download başlıyor %2 inince pencere otomatik olarak kapanıyor. O programı download etmek için açtığım explorer penceresi de kapanıyor. Daha doğrusu tüm explorer pencereleri kapanıyor. Hem de kendi kendine.
    Kasbersky virüs programım vardı. Onu devre dışı bırakıp tekrar denedim. Yine aynı şey oluyor. Başka sitelerden indirmeye çalıştığımda yine indirme yarıda sonlanıyor.

WHATSAPP: 0505 748 49 61

***TÜRKNET DAVETİYE KODU: DYP88QP23RRK
  • sistemin sorunlu gibi gözüküyor
    ßringing OµT Th£ D£ad
    S - enzio - ly --- ®
  • istersen ben sana göndereyim
  • hijackthis ile güvenli kipte arka planda çalışan virüsleri engellemen lazım..yada sdfix adlı yazılım ile güvenli kipte tüm virüsleri temizleyebilirsin..pencereleri kapatan bir virüs var makinende...başıma daha önce birkaç kez geldi..kaspersky nod vs windows normal şekilde açıkken hiçbiri bulamaz....ancak elle temizlemen lazım..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi setrox -- 26 Mart 2008; 21:01:45 >
    87-88 yıllarında zx spectrum azıcık ,c-64 2 yıl (hayatımın bilgisayarı),amiga 3 yıl (halen duruyor bakarım),286 - 6 ay,386 dx40 2 yıl (creative 2x cdrom harici kutulu),486,pentium II 266,pentium III 450 (overclocklu ne makineydi :D),arada bir sürü upgrade yeni bilgisayarlar ve şimdi 4 çekirdekli bir pc ayrıca notebook offf ben sadece çocukluguma geri dönmek istiyorum...c-64 ve amiga gibisi yoktu olmuyacakta..
  • bu başlığa birşey yazmanıza gerek yok.Bu konuyu açan arkadaşın problemi başka birşeydi,bunu ek başlık olarak açtı.
    Esas problem ve beyin fırtınası burada
    http://forum.donanimhaber.com/m_22086188/mpage_1/key_//tm.htm#22105913

burayı bir uygula serji forumda olsaydı serji göster diyecektim ama serji yok şuan
    10 yıl önce açıldı
    uTorrent & Kaspersky Sorunu
    18 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Büyük ihtimalle virüs ya da spy var.
    Antivirüs'ü devre dışı bırakmak hiçbir koşulda tavsiye edilecek bir şey değil.
    Temizlemenin en iyi yolu format atmak
    Anti spy olarak SpywareTerminator tavsiye ederim. Ücretsiz ve gayet güzel bir program.

Orjinalden alıntı: mesuthaksoy

bu başlığa birşey yazmanıza gerek yok.Bu konuyu açan arkadaşın problemi başka birşeydi,bunu ek başlık olarak açtı.

Çok doğru, bu konudan devam edilse olayın anlaşılması yönünden daha iyi olurdu..

Orjinalden alıntı: dejaay

quote:

Orjinalden alıntı: mesuthaksoy

bu başlığa birşey yazmanıza gerek yok.Bu konuyu açan arkadaşın problemi başka birşeydi,bunu ek başlık olarak açtı.

Çok doğru, bu konudan devam edilse olayın anlaşılması yönünden daha iyi olurdu..

haklısınız hocam o konuyu baştan okudum ve olayın sebebini daha iyi anladım evet daha dün aynı sorunla uğraştım hemde tıpa tıp aynı yapman gereken güvenli modda açıp hijackthis proğramı ile tarama yap ve çıkanları oku orda bir satırda autorun diye bir satır göreceksin onu işaretle fix e bas bilgisayarı resetle şimdi istediğin dosyayı indir ve kullan

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.