Şimdi Ara

Super Street Fighter IV Arcade Editon (ÇIKTI) (20. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
453
Cevap
1
Favori
42.758
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • GFWL : FogReyiz yada Paerux ekleyin 2 sinide hangisinde açıksam oynayalım birlikte arkadaşlar
  • oyunda karakter seçme ekranı gelince masaüstüne atıyor sebebi nedir?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Deviilll

quote:

Orijinalden alıntı: Tyler Dürdane

Hakan vardı dimi bunda

Aynen.

ı'm ready for action
  • quote:

Orijinalden alıntı: siyahla

oyunda karakter seçme ekranı gelince masaüstüne atıyor sebebi nedir?

Ekran kartı driver ını ve directX i güncellemeyi dene.
  • GT: aKaYa TR

ekleyin kapışalım.
  • GT: refuse2k8 oynamak isteyen arkadaşlar ekleyebilir.
  • Hadi hayırlısı
  • sonunda isbank sorunumu cozdum _KaYa_ ya da eft yi çektim bakalım bekliyorum key için.

eski gfwl hesabımda sf4 var ama oynamadım fazla ona aktif etcem keyi alınca.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TechnicaL -- 11 Ağustos 2011; 9:33:40 >
  • Oyunu aktif edince ekle beni kapışalım :)
  • ben hala oyuna giremiyorum karakter seçme ekranı gelmedi bir türlü ya
  • quote:

Orijinalden alıntı: _KaYa_

Oyunu aktif edince ekle beni kapışalım :)

Ondan sonra adamı haşat ediyosun. İnsan müşterisine öylemi davranır. :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: refuse2k3

quote:

Orijinalden alıntı: _KaYa_

Oyunu aktif edince ekle beni kapışalım :)

Ondan sonra adamı haşat ediyosun. İnsan müşterisine öylemi davranır. :D

Aslında sana öyle geliyor. Çok da iyi oynamıyorum ben. Senin biraz alışman lazım sadece :)
  • ya arkadaşlar guile gibi karakterlerin combolarını yapamıyorum yok mu bunun bi çaresi?????

ken gibilerinkini ise yapabiliyorum(2 çeyrek daire 3 yumruk veya 3tekme gibi)

not:logiteck rump. pad 2 kullanıyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: (((TeAcHeR)))

ya arkadaşlar guile gibi karakterlerin combolarını yapamıyorum yok mu bunun bi çaresi?????

ken gibilerinkini ise yapabiliyorum(2 çeyrek daire 3 yumruk veya 3tekme gibi)

not:logiteck rump. pad 2 kullanıyorum

Guile-Chun Li - Blanka gibi karakterlerin hareketlerinde charge olayı var. Oyuna baya bi aşina olmak gerek yapabilmek için. Birde bu karakterlerde combo yaparken bir yandanda diğer yapılacak haraketleri charge etmek gerek
  • bu oyunda single playerda save olayı yokmu misal 3-4 karekter dovustun 5.karekterde yenildin save edip o karakterde başlayamuyormuyuz arkadaşlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: barisx3

bu oyunda single playerda save olayı yokmu misal 3-4 karekter dovustun 5.karekterde yenildin save edip o karakterde başlayamuyormuyuz arkadaşlar

öyle bir şey olmuyor malesef
  • Beyler öncelikle sizden sonsuz ricayla acil bir cevap bekliyorum ssfIV ae cd key aldım hesabıma kayıt ettirdim updateinide yaptım oyunun, ama online oynamak istediğimde service unavailable diyor. Şu an oyunu online modda oynayabilen var mı? varsa sorunu daha önce yasamıs bir arkadas bir çıkış yolu gösterebilir mi? gözüm cevaplarınızda şimdiden teşekkürler...
  • oninin kombosu harika
  • oyun tek kelime ile harika
  • akumanın geleneksel kombosu, süperi sol aşağı sağ sürekli bas ve sürekli f ve v tuşuna basın ben yapıyorum ryunun süperi de akumanın süperiyle aynı
    onini ilk kombosu da aynı taktik
  • 
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.