Şimdi Ara

Süper Pi...Nedir..???

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
466
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar süper pi nedir..Neyi ölçer..32 MB da kaç yaptınız mesela..Nereye yazacağımı bilemedim buraya yazdım..Herhalde software kısımına yazılmaz demi..Neyse cevap verirseniz sevinirim..

• İmzamdaki sistemle 42dk yapmıştım 32M

1M ise 46sn

Socket A için fena değer sayılmaz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SkiNNy -- 4 Temmuz 2006; 11:34:39 >
  • super pi yanlış bilmiyorsam

pi sayısının iterasyona sokrak en yaklaşık şekilde hesaplanmasına dayanıyor..

iteresyon dereceleride sanırım şu 1M 2M .. 32M olayı olması lazım.. bilgisayarın ne kadar hızlı ise sonucta o kadar cabuk hesaplama yapıyor.. bu na bağlı olarak hız karsılastırması yapıyoruz..

kısaca bu olması lazım ama daha ıyı acıklama yapabılecek arkadaşlar vardır emınım..

genelde 1M alıyoruz cunku daha kısa suruyor 32M karşılaştırması stabilite için daha cok kullanılıyor..

kolay gelsın..
  • Superpi 1M = 1 MB'lık bir kapasitenin alabileceği Pi sayısının virgülden sonraki basamak sayısının hesaplanması. 32M ise 32MB'lık bir veri alanına sığabilecek pi basamağının hesaplanması.
  • sağolun arkadaşlar anladım ne olduğunu..Özellikle Absolute zero arkadaşım çok basit ve güzel anlattın harika..
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.