Bildirim
Süper ot - Türk bayrağı
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü,
1 Mobil

Giriş
-
Evet Türk bayrağı. Ne olmuş ki? -
türkleri keş gösteriyorlar -
Garip geldi filmde görmek Türk filmi değil sonuçta. Yabancı filmlerle Türklerle ilgili birşey görüpte seviniriz ya öyle birşey yani -
kaç sene önce izlemiştim ölen arkadaşının küllerinden ot içip kafayı buluyorlardı sonra arkadaşının hayaleti geliyordu onun gibi bişeyler aklımda kalmış -
Abi yemin ediyorum az önce durup dururken bu film aklıma gelmişti..
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: Electric Blue
Evet Türk bayrağı.
O değil de 360p izleyen var mı la hala
Benim için pek farketmiyor kalitesi göstersin anlaşılsın yeter olarak bakıyorum -
quote:
Orijinalden alıntı: T1L4
Garip geldi filmde görmek Türk filmi değil sonuçta. Yabancı filmlerle Türklerle ilgili birşey görüpte seviniriz ya öyle birşey yani
Justin bieberin klibinde dalgalanıyor, tokio hotelin kliplerinde duvarda atatürk portresiyle birlikte duruyordu hatırladığım kadarıyla. Disturbed'in land of confusion klibinde tr-abd-israil-çin gibi özellikle seçilmiş ülkelerin bayrakları da aynı karede geçiyor. Detaylara çok takılırım -
Sana öyle geliyor Türk bayrağı felan yok orda
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X