Merhaba arkadaşlar 21.09.2014 Süperonline'a nakil işlemi yapmıştım sözleşmeyi imzalamıştım. ligilenen arkadaş ise modemi teslim etti sonra 7 iş günü içersinde internetiniz bağlanacaktır demişti. Keşke 7 gün olsa tam 21 gün oldu yaklaşık 1 ay olacakki. sonra Müşteri hizmetlerini kaç defa aradım kaç kere görüştüm işte acil olduğunuzu ekibimize ileteceğiz işte böyle yapacaz cart curt yani. bir daha aradım sonra dedimki nakil yaptırdım durum nedir. işte efendim işleminiz gözükmüyor nasıl gözükmüyor başvuruda bulunmamışınız dedi. Dedim bayiden başvurdum ve elimede bir modem teslim ettiler dedim. sonra bayan bayiden nakil başvurusunu yapamazsınız diyor böyle bir saçmalıkmı olur ya dedim koskaca bayiden başvuruyorum ve modem teslim ediyorum daha diyorsunuz başvuramazsınız. sonra telefonu kapattım. bayram girdi araya 10.10.2014 (Dün) yani tekrar aradım işte efendim 7 gün iş süreniz dolmamış oha yani 7 gün sanki 19 LT Damacanaya su dolduruyorsunzda sanki dolmamış diyorsunuz dedim. Sonra ben 9 ayın 21 de başvuruyorum kalkıp ayın 1 de işleme alıyor ve bayram girince 7 gün dolmuyor diyorlar.. Şimdi suç bizim olsa harbiden hemen sözleşme ile cezalandıracaklar, ama şimdi cezalandırma sırası bende Sözleşme elimde 7 GÜN İş süresini fazlasıyla aşıyor ve elimde o güne ait tarihli imzalar bulunuyor. şimdide mahkemeye verip bütün ceza işlemleri ordan yaptıracagım..
Ve kaç defada aradımaradığımın listesi mevcut Vodafone online işlemden özetleri indirdim..