Bildirim
Super mario (ilginç)
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
Giriş
-
iyimiş..ama bilmemki yani her zıplayısında o cicekler kapanıyo mesela sans mı yani bu _____________________________
We have been dreaming.But who can deny?
It's the best way of living between the truth and the lies. -

_____________________________ "Şans, Fransa Bisiklet Turu gibidir.Uzun süre beklersin,sonra hemen geçer." -
eskiden ne oynardık be şu oyunu ninatoyu ninanto yapan oyun _____________________________ -
çok enteresan, bazen çiçek açıkken boruya giriyor ama ölmüyor . bi de mario bu kadar hızlı gidemior ki, hızlandırma tuşu var ama yine bu kadar hızlı diildi diye hatırlıyorum. enteresan valla :) _____________________________ -
ole bisi olamaz
_____________________________ http://s5.b_i_t_e_f_i_g_h_t.net/c.php?uid=103394 _ kaldır ve gir -
ilk 3 turu izledim bi hile yok, bende bi ara bu am salak oyuna kaptırmıştım kendimi, bi parmak sürekli hızlandırma tuşunda duruyo elemanın, çiçekleride illa kapanmasını beklemene gerek yok boru içine girmen için, eleman ezberlemiş oyunu, helal olsun diyelim ne diyelim
_____________________________ "O sevdikleri için Laz Ziyayıda karşısına alır, 7 Cihanıda alır." -
e oha adam ezberlemiş galiba herşeyi _____________________________ -
modlanmis mario bu. imkansiz zaten yorumlara bakarsaniz anlarsiniz. _____________________________ 8664 -
ii de çiçeklerin üstüne geliyo adam ölmüyo nası oluyo
_____________________________ -
Demek ki 8 dakikalık oyunmuş.
_____________________________ Boş zaman yoktur.Boşa geçen zaman vardır. -

photoşop

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi metalysm -- 10 Şubat 2007; 18:50:56 >_____________________________
-
quote:
Orjinalden alıntı: MuLTeC III
Demek ki 8 dakikalık oyunmuş.

Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler

Hızlı