Şimdi Ara

Süper Loto 25.11.2010 Sonuçlandı (2 Kişi Bildi - 9.518.000 TL)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
34
Cevap
0
Favori
1.591
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Mutlaka sorulacak ne kadar faiz getirir diye onuda yazıyorum.

Aylık 67.000 TL civarı faizi var.

• kestel he
    inegöle ne kadar yakın
    az sonra faiz haramcılar gelir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hærun -- 25 Kasım 2010; 22:03:34 >
  • faize bak benim sakız param
  • quote:

Orijinalden alıntı: ogameci

Sonunda bilen çıktı arkadaşlar

Mutlaka sorulacak ne kadar faiz getirir diye onuda yazıyorum.

Aylık 67.000 TL civarı faizi var.

BURSA _ KESTEL mi ??? Garanti bi göçmene çıktı :) kestel küçük kırcaali

• benim anlamadığım olay diyelim sizin bilete çıktı büyük ikramiye o bileti o anda nası götürüp verecenizki kime vereceniz kimseyede güven olmaz adam alır orda geride vermezse nası oluyo büyük ikramiye işleri
  • quote:

Orijinalden alıntı: George Jetson

benim anlamadığım olay diyelim sizin bilete çıktı büyük ikramiye o bileti o anda nası götürüp verecenizki kime vereceniz kimseyede güven olmaz adam alır orda geride vermezse nası oluyo büyük ikramiye işleri

valla hocam bana 300 lira çıkmıştı büyük ikramiye niyetine gittim kadın getirdi parayı 2 dk ya anormal değil yani.
  • 1 kişiye çıksa mafya peşini bırakmazdı böylesi iyi olmuş.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • faizi haram olmasına gerek yok o para zaten haram
  • 3 bilen 413.715 kişiden biride benim.. napalım bunada şükür
  • 6 rakamla kaçırdım
  • quote:

Orijinalden alıntı: oeste

1 kişiye çıksa mafya peşini bırakmazdı böylesi iyi olmuş.

mafya 10 trilyonu paradan saymıyor yani saçma bi yorum olmuş maalesef bi alakası yok mafya için 1 yada 2 kişiye çıkmasının bu paranın

quote:

benim anlamadığım olay diyelim sizin bilete çıktı büyük ikramiye o bileti o anda nası götürüp verecenizki kime vereceniz kimseyede güven olmaz adam alır orda geride vermezse nası oluyo büyük ikramiye işleri

banka müdürüyle falan konusuosun benim bildiğim direk hesabına geliyor para atarsın müdüre de 3-5 bin

• quote:

Orijinalden alıntı: enesbey

quote:

valla hocam bana 300 lira çıkmıştı büyük ikramiye niyetine gittim kadın getirdi parayı 2 dk ya anormal değil yani.

ankara dan bu şans oyunlarının ana binasından alınır herhalde
  • quote:

Orijinalden alıntı: ghost100

quote:

quote:

ya işte oraya girdin ordaki adama dedin ben tutturdum bileti ondan sonra orda ne oluyo adam bileti alıyomu

• Harbi yaa, ikramiyeyi kazandıktan sorna en zor iş parayı tahsil etmek. Doğrudan banka hesabına yollamıyorlar mı? Nakit veriyorlarsa önce bankaya giderim zırhlı para nakil aracıyla paramı almaya giderim. Polisler yardımcı olurlar mı ki önünü kesmesinler zırhlı aracın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: fuckulteli

Harbi yaa, ikramiyeyi kazandıktan sorna en zor iş parayı tahsil etmek. Doğrudan banka hesabına yollamıyorlar mı? Nakit veriyorlarsa önce bankaya giderim zırhlı para nakil aracıyla paramı almaya giderim. Polisler yardımcı olurlar mı ki önünü kesmesinler zırhlı aracın.

cok film izleme bankadan parayla cıkmıosun zaten dirke hesaba işlenior ve zaten bankalar seni buluyorlar sen onlara gitmiosun adam sıcak para bulmus 10trilyon seni buluor zaten geliorlar hesaba yatıyor direk ne zırhlısı
    ne polisi 10trilyon dioruz soycak adam polis dinlemez zaten orda.nakit nasıl götürücen eve 10triyon bankonot halinde?
    cek yazar verirler eline en fazla

• quote:

Banka müdürüne gidiyorsun dostum, vekalet vs imza atılıyor

o senin yerine alıyor.

-------------

Valla bana düşse 3 aylık faizi ile 2.el bir ferrari alırdım ne yalan söyliyim

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: ghost100

quote:

quote:

ya işte oraya girdin ordaki adama dedin ben tutturdum bileti ondan sonra orda ne oluyo adam bileti alıyomu

alıyo hocam bileti tasdik etcek ondan sonra para .

• quote:

Orijinalden alıntı: acheron

quote:

Orijinalden alıntı: oeste

1 kişiye çıksa mafya peşini bırakmazdı böylesi iyi olmuş.

mafya 10 trilyonu paradan saymıyor yani saçma bi yorum olmuş maalesef bi alakası yok mafya için 1 yada 2 kişiye çıkmasının bu paranın

quote:

banka müdürüyle falan konusuosun benim bildiğim direk hesabına geliyor para atarsın müdüre de 3-5 bin

Tam paranın daha çok dikkat çekeceğini düşünüyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: CayaBisküviBandırdım

quote:

Orijinalden alıntı: fuckulteli

Harbi yaa, ikramiyeyi kazandıktan sorna en zor iş parayı tahsil etmek. Doğrudan banka hesabına yollamıyorlar mı? Nakit veriyorlarsa önce bankaya giderim zırhlı para nakil aracıyla paramı almaya giderim. Polisler yardımcı olurlar mı ki önünü kesmesinler zırhlı aracın.

cok film izleme bankadan parayla cıkmıosun zaten dirke hesaba işlenior ve zaten bankalar seni buluyorlar sen onlara gitmiosun adam sıcak para bulmus 10trilyon seni buluor zaten geliorlar hesaba yatıyor direk ne zırhlısı
    ne polisi 10trilyon dioruz soycak adam polis dinlemez zaten orda.nakit nasıl götürücen eve 10triyon bankonot halinde?
    cek yazar verirler eline en fazla

Yahu beni nereden bulacak bankalar ben kendimi ortaya çıkarmazsam Ya ne filmi, milli piyangoda falan haberlerde paraları toplu halde gösteriyorlar ya :D Neyse hiç olmadı çek veriyorlardır tabi ancak bileti verip çeki alana kadar kimse bende para olduğunu bilmiyor, çeki verdikten sonra binadan çıkan her bir kişiyi takip etmesinler. Polis işi şaka tabi de. Şu zırhlı para taşınan araçları para nakit olarak verilseydi kullanmak mantıklı olurdu. :D

harbi en zor şey parayı tahsil edene kadar geçen süre sonra şuan zaten var olan hesapların birde muafaza edersin :D

Neyse yaa, para çıktığı falan yok, boşana yormaya gerek yok kendimi..

• quote:

Orijinalden alıntı: ylpc

faizi haram olmasına gerek yok o para zaten haram

parayı bana verebilirsin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hærun -- 25 Kasım 2010; 23:03:41 >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.