Şimdi Ara

Fifa 22 Hesap (6.5 m değerinde )

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
210
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    1 Fifa 22 Hesap (6.5 m değerinde )

Merhaba arkadaşlar .

İlanda ki gibi Xbox FIFA 22 fut hesabımı satılıktır.. Oyun yoktur sadece hesap satılıktır... Hesap 45 50 gün önce açıldığı için market daha açılmadı.. Markette ban yok hesabın marketi ne zaman açılır tabi kimse bilemez EA dışında :)

Hesapta , ayrı olarak 1.1m para var . Ve düşük reyting nadir ,normal Gold gümüş satilabilir oyuncu da var bir sürü tabi...

Aşağıda Önemli olan kante ve kimpembe dışında satılamaz oyuncuları önce ilk iki fotoğraftaki gibi futbinden işaretledim.. 2. Ve 3. Fotoda ki Yedeklerin tümü satılamaz..

Kadroyu ve yedekleri yine de hesapta görülsün diye hemen altına 3. Fotoğrafta koyuyorum..

Satılabilir olarak da kante, kimpembe, 86 if İto , busgest falan gibi 100 150 k ya yakın da Gold vs oyuncu var ..

Ve geriye kalan fotoğrafları da kulüpte olan satılabilir ve genelde satılamaz oyuncular ... Liste tabi uzayıp gidiyor...

Hesapta olan parayı da son fotoğrafta ekliyorum..

Fiyat olarak hepsine 1200 TL istiyorum. Elbette az bir şey abartmamak kaydı ile pazarlık vardır ...

0538 450 0397 WhatsApp üzerinden ulaşabilirsiniz..

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

Fiyat : 1 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : Zonguldak, Merkez Kargo Ücreti : Gönderici Öder Kargo Şirketi : PTT İlan Durum : Satışa Açık

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    SATILIK 1.5 K DOTA 2 HESAP
    4 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1

Benzer içerikler

- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.