Şimdi Ara

Süper Lig Şubat'tan itibaren D-SMART'taymış.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
61
Cevap
0
Favori
2.309
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Digitürk sanırım devlete geçti.Eskiden zateb kötüydü,her maç günü bozuluyordu artık bir programı 30 dk. izleyince görüntü kayıyor ses önden gidiyordu.Bizde D-SMART taktık salona.Takmaya gelen ağabey'e söyledim Lig Tv anlaşması ne kadar diye.Şubat'ta bitiyormuş.D-SMART almış.

• Şaka yapıyorsun
  • Yalandır sezonluk taahhütle lig tv alanlar var sezon ortasında bitmez anlaşma
  • quote:

Orijinalden alıntı: K U N

Kaynağın baya sağlammış maşallah kardeş
  • quote:

Forum evlere şenlik
  • quote:

Valahi ben gelen ağabey'in yalancısıyım.Öyle dedi.Reklam yapması yasakmış D-SMART'ın.Digitürk'ün sözleşmesine göre bitiş tarihine kadar reklam yapamazmış öyle dedi.
  • Jac senedir digiturk var hic sesin goruntunun kaydiginida gormemistim biz sansliyiz herhalde
  • Seni iyi yemişler
  • Ses kayması görüntü kayması hiç görmedim
    Kaynak çok kötü
    Dsmart artık işçileri ile reklam yapiyor TSL için
  • quote:

Orijinalden alıntı: heredot_t

Jac senedir digiturk var hic sesin goruntunun kaydiginida gormemistim biz sansliyiz herhalde
    Digiturke söyleniyor herkes ama verdiği parayı kimse vermez. Maç yayını desen dünyanın her yerinde paralı evime alamıyorum diyen de gider 5 liraya izler haftada bir maç kahvede o kadar zor bir şey değil yani.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bonafide

Digiturke söyleniyor herkes ama verdiği parayı kimse vermez. Maç yayını desen dünyanın her yerinde paralı evime alamıyorum diyen de gider 5 liraya izler haftada bir maç kahvede o kadar zor bir şey değil yani.

Alıntıları Göster
    Sopor Log şobotton otoboron d smortto
  • Yanlı bilgi almışsın kardeş. Süper Lig marttan itibaren Cartoon Network'te.
  • quote:

Orijinalden alıntı: saimertug

Sopor Log şobotton otoboron d smortto

Alıntıları Göster
    Belkide paralel olarak yayın yaparlar. ? Digitürk'te D-SMART'ta verir?

Görüntü kaymasına gelince apartmandaki kuruluma göre kalite değişebiliyormuş.Ama herkeste olan birşey varsa oda sinyal zayıflığı değil mi ?Rüzgar esse yayın gidiyor
  • Senin abinin soylediginden digiturkun bile haberi yok sanirim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: wolf_555

Senin abinin soylediginden digiturkun bile haberi yok sanirim.
    Tamam hocam vazgeçtim vermiyor yayını.Bana ne kızıyorsunuz!? Adam öyle dedi.

Ayrıca neden yalan söylesin zaten taktıyorduk D-Smart'ı ama vazgeçtim tamam.
  • quote:

Orijinalden alıntı: _Star

adamlar darphane gibi para kazanıyor niye d-smarta versin mantık yürütmen yeterli
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mélih_1905

quote:

adamlar darphane gibi para kazanıyor niye d-smarta versin mantık yürütmen yeterli

Yahu sözleşme bitmiş.D-SMART almış!? Digitürk'ün sözleşmesine görede bitene kadar,D-SMART'ta reklamda yapamıyormuş.

Bana kızmayın adam öyle dedi yaa

• quote:

Orijinalden alıntı: TheShield

quote:

Orijinalden alıntı: Mélih_1905

quote:

Yahu sözleşme bitmiş.D-SMART almış!? Digitürk'ün sözleşmesine görede bitene kadar,D-SMART'ta reklamda yapamıyormuş.

Bana kızmayın adam öyle dedi yaa

Alıntıları Göster
    http://www.hurriyet.com.tr/spor/futbol/26187199.asp

Sanırım bu haber doğrular? TFF-DIGITURK izinsiz yapmış anlaşmayı.

• 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.