Şimdi Ara

süper kupa maçı ve yabancı kanal

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
748
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaslar merhaba. Öncelıkle maçın atv de olması dolayısıyle sizin adınıza çok sevindim fakat ben sanırım direkt olarak atv den izleyemeyeceğim. Şu an portekizde staj yapıyorum ve kaldıgım evde meo tv var. Bu digiturk gibi birşey sanırım ama emin değilim. Kanal ekleme gibi bir seçenek var mı diye baktım fakat bulamadım. Bilen varsa meo hakkında birkaç şey esirgemesin. Asıl sorum şimdi bu maçı internetten kolayca bulabiliriz ama biliyorsunuz ki yayın kalitsi çok düşük bu yüzden acaba bu maçı veren yabancı bir kanal var mıdır diye düşünüyorum. Eurosport gibi. Bildiğiniz bir kanal varsa benimle paylaşın dostlar. Şimdide sağolun

• Kardeşim sopcast linki olabilir.Maç esnasında.
  • tivibu üyeliği bulup izleyebilirsin veya sürüyle site var online tv izlenebilen oralarda atv sorunsuz şekilde izlenir sanırım
  • quote:

Orijinalden alıntı: cm3589

Arkadaslar merhaba. Öncelıkle maçın atv de olması dolayısıyle sizin adınıza çok sevindim fakat ben sanırım direkt olarak atv den izleyemeyeceğim. Şu an portekizde staj yapıyorum ve kaldıgım evde meo tv var. Bu digiturk gibi birşey sanırım ama emin değilim. Kanal ekleme gibi bir seçenek var mı diye baktım fakat bulamadım. Bilen varsa meo hakkında birkaç şey esirgemesin. Asıl sorum şimdi bu maçı internetten kolayca bulabiliriz ama biliyorsunuz ki yayın kalitsi çok düşük bu yüzden acaba bu maçı veren yabancı bir kanal var mıdır diye düşünüyorum. Eurosport gibi. Bildiğiniz bir kanal varsa benimle paylaşın dostlar. Şimdide sağolun

Digiturk Play sitesine ücretsiz üye olup maçı ücretsiz izleyebilirsin :)

• Bende erasmusa gidicem portekize maçları izlemem çok onemli bir konu 5 ay galatasaraysız geçmez! UP
  • http://liveonsat.com/daily01.php

Burada sadece Atv'de olduğu yazıyor hocam, arkadaşların da dediği gibi netten izleyebilirsin. Zaten maç şifresiz kanalda olduğu için de nete fazla yüklenme olmaz tahminimce o yüzden rahat rahat izlersin.
  • Atv'nin resmi sitesinden canlı yayın butonuna tıklayarak izleyebilirsin. Zaten herkes tv den izleyecek o yüzden donma veya takılma olmaz merak etme.

http://webtv.atv.com.tr/webtv/videoizle/atv/canli_yayin
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: World So Cold

quote:

Arkadaslar merhaba. Öncelıkle maçın atv de olması dolayısıyle sizin adınıza çok sevindim fakat ben sanırım direkt olarak atv den izleyemeyeceğim. Şu an portekizde staj yapıyorum ve kaldıgım evde meo tv var. Bu digiturk gibi birşey sanırım ama emin değilim. Kanal ekleme gibi bir seçenek var mı diye baktım fakat bulamadım. Bilen varsa meo hakkında birkaç şey esirgemesin. Asıl sorum şimdi bu maçı internetten kolayca bulabiliriz ama biliyorsunuz ki yayın kalitsi çok düşük bu yüzden acaba bu maçı veren yabancı bir kanal var mıdır diye düşünüyorum. Eurosport gibi. Bildiğiniz bir kanal varsa benimle paylaşın dostlar. Şimdide sağolun

Digiturk Play sitesine ücretsiz üye olup maçı ücretsiz izleyebilirsin :)

Bedava gösterdikleri kanallar içerisinde ATV var ve görüntü kalitesi epey iyi.

• Arkadaşlar herkese çok teşekkür ederim yanıtlarınız için. Öncelikle belirtmeliyim ki tivibu türkiye dışında çalışmıyor ne yazık ki. Birkaç yol var sanırım çalıştırmak için ama tam olarak bilmiyorum. Bunun dışında digiturk play deki kalite şu an için gayet iyi gözüküyor. Umarım maç esnasında yayını kesmezler de izleriz. Herkese keyifli maçlar dilerim. Galatasarayımızın kazanması dileğiyle
  • quote:

Arkadaşlar herkese çok teşekkür ederim yanıtlarınız için. Öncelikle belirtmeliyim ki tivibu türkiye dışında çalışmıyor ne yazık ki. Birkaç yol var sanırım çalıştırmak için ama tam olarak bilmiyorum. Bunun dışında digiturk play deki kalite şu an için gayet iyi gözüküyor. Umarım maç esnasında yayını kesmezler de izleriz. Herkese keyifli maçlar dilerim. Galatasarayımızın kazanması dileğiyle

Keseceklerini sanmıyorum, Şampiyonlar Ligi maçları uyduda şifreye girdiği zaman burdan izliyordum StarTV'yi.

• Ya konuyla çok alakasız olacak ama hocam yurt dışında staj olayını nasıl hallettin biraz bilgi versen süper olur
  • genelde reytingi fazla olan programlar filmler vs başlayınca teknik sorun vs ayağına yatıp web tvleri kapatıyo kanallar ki reyting artsın diye...

çok denk geldim ben... atv de büyük ihtimal teknik sorun ayağına yatıp maçtan önce kapayabilir...
  • quote:

Orijinalden alıntı: crazytrex

Ya konuyla çok alakasız olacak ama hocam yurt dışında staj olayını nasıl hallettin biraz bilgi versen süper olur

kardeşim öncelikle üniversitenin uluslararası ilişkiler sayfasının duyurularını takip et. Oralarda bir sürü fırsat olabiliyor. Eğer kafana uyan bir yer bulursan iletişim bilgilerini al bir cv oluştur europass sitesinden ve durumunu belirten bir yazı yaz. Eğer seni kabul ederlerse sana kabul kağıdı yollayacaklar. Bu belge ve birkaç tane daha belge ile erasmus stajı için başvuru yapacaksın. Eğer kabul edilirsen, bu staj için bir sözleşme var ve bunu elle doldurup staj komisyonuna imzalatıp yollayacaksın staj yapacağın yere. Onlarda imzalayıp sana geri yollayacaklar. Bu arada vize alacaksın tabi. Ayrıca bir euro hesabı açacaksın. Vizeyi hallettikten sonra hesabınını üniversitene bildireceksin ve sana hibenin yüzde 80 ini yatıracaklar. Bu ülkeden ülkeye değişir. En önemli kısım staj yeri bulma kısmıdır. Birçok yere mail atıp yılmadan denemek lazım. Her yer olabilir bu staj yapacağın yer. Yeri bulduktan sonra da baya uğraşacaksın ama olacak o kadar bu arada tatil gibi düşünme sakın kardeşim çalıştırıyorlar. Yoğun geçiyor ama haftasonu geziyorum. Tavsiye ederim ama dediğim gibi tatil gibi düşünmemek lazım

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: crazytrex

Ya konuyla çok alakasız olacak ama hocam yurt dışında staj olayını nasıl hallettin biraz bilgi versen süper olur

kardeşim öncelikle üniversitenin uluslararası ilişkiler sayfasının duyurularını takip et. Oralarda bir sürü fırsat olabiliyor. Eğer kafana uyan bir yer bulursan iletişim bilgilerini al bir cv oluştur europass sitesinden ve durumunu belirten bir yazı yaz. Eğer seni kabul ederlerse sana kabul kağıdı yollayacaklar. Bu belge ve birkaç tane daha belge ile erasmus stajı için başvuru yapacaksın. Eğer kabul edilirsen, bu staj için bir sözleşme var ve bunu elle doldurup staj komisyonuna imzalatıp yollayacaksın staj yapacağın yere. Onlarda imzalayıp sana geri yollayacaklar. Bu arada vize alacaksın tabi. Ayrıca bir euro hesabı açacaksın. Vizeyi hallettikten sonra hesabınını üniversitene bildireceksin ve sana hibenin yüzde 80 ini yatıracaklar. Bu ülkeden ülkeye değişir. En önemli kısım staj yeri bulma kısmıdır. Birçok yere mail atıp yılmadan denemek lazım. Her yer olabilir bu staj yapacağın yer. Yeri bulduktan sonra da baya uğraşacaksın ama olacak o kadar bu arada tatil gibi düşünme sakın kardeşim çalıştırıyorlar. Yoğun geçiyor ama haftasonu geziyorum. Tavsiye ederim ama dediğim gibi tatil gibi düşünmemek lazım

Çok teşekkür ederim dostum, gerçekleştirmek istediğim şeylerden birisi yurt dışında staj yapmak

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.