Şimdi Ara

Süper Kahraman (Türk Yapımı Oyun!)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
1.052
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Merhaba BSC ve üyeleri. SuperHero adında bir seri yapmaya başladım. Point-click adventure geleneğini sonuna kadar sürdürmeye gayret ediyorum. Ağustos sonu çıkacak oyunumdan şöyle bir görüntü göstereyim dedim.

Oyunu rahat dublajlı yapabilirim ancak seslendirecek kimse yok. O yüzden seslendirmen aramaktayım, öm'den falan ulaşırsanız bir konuşabiliriz. Oyun baştan başa Türkçe olacaktır. İngilizcem iyi çevirebilirim diyeniniz varsa, oyunu İngilizce'yede çevirmek istiyorum.

Kutu, klasik envaterlerimizi göstermeye yarıyor. Harita ise oradan oraya atlamamız için. Oyun bazı zamanlar kendini otomatik olarak kaydediyor. Görüntüleri Trimble SketchUp ile yapıyor (ağaç, araba gibi modelleri hazır kullanıyorum) ve oyun motoru olarak Adventure Game Studio'yu kullanıyorum. Karakterler hazır farkındayım, ancak böyle bir ortama ancak bunlar uyuyor Karakterler, South Park Avatar Creator'den. (Endişelenmeyin, karakterlere istediğim animasyonu uygulayabiliyorum.)

Kendimce en iyisini yapmaya çalışıyorum, amacım oyun sektörünede ufak bir katkı. :)

Oyun Ağustos sonu çıkacaktır.
    Okuduğunuz için teşekkürler. Ve görüşlerinizi bildirirseniz sevinirim :)

• Çalışmanı 4 Gözle Bekliyorum Gerçekten Güzel Olacağa Benziyor Yaparken Hangi Programı Kullanıyorsunuz Merak Ettim.
  • oyun çeviri ve dublaj ekibinle görüşsen sana yardımcı olurlar sanırım
    oyun renkli grafiklerle hoş birşey görnüyor dertsiz tasasız sıkılmadan oyunu tamamlaman dileğimle

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GuMMyMaN -- 3 Ağustos 2012; 22:30:12 >
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.