Şimdi Ara

Süper İstatistikli Underrated Forvet: Baghdad Bounedjah

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
265
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bilen varsa başka isim de paylaşabilir.

Baghdad Bounedjah

18/19: 13 Maç - 26 Gol - 5 Asist
    17/18: 23 Maç - 29 Gol - 5 Asist
    16/17: 19 Maç - 23 Gol - 6 Asist

Toplam olarak Al Sadd kariyeri: 57 Maç 78 Gol 16 Asist

Evet son 3 sezonda 57 maçta 94 gole direk etki etti!

HENÜZ AVRUPA DENEMEDİ, KATAR'A BİR ÇOK YILDIZ GİTTİ AMA KİMSE ONUN YANINA BİLE YAKLAŞACAK İSTATİSTİKLERE ULAŞAMADI.

Süper İstatistikli Underrated Forvet: Baghdad Bounedjah

• Kardesim bak bu ulke senin gibi insanlarin sayisinin fazlaligindan dolayi gelismiyor.

FC Flora Talin takımında Erik Sorga var. Onun istatistikler de şahane. Diyorsun ki al gel riske gir. Adamın 2 tane 90 dk maçını izliyorsun, adam ayakta duramıyor, boş kaleye gol kaçırıyor, Türkiye Ligi'nde yerler bunu diyorsun.

Ben bu adamı da izledim Erik Sorga gibi. Bu adam leşin önde gideni. Katar bu adamı PR için kullanıyor. Ben Katar'da takımların bu adamdan bilerek gol yediğini iddia ediyorum. Katar'dan topçu çıkarma peşindeler ve bu adamı öne çıkarmışlar. Aç 2-3 maçını izle 90 dakika ve ne demek isteyeceğimi anlayacaksin. İyi topçu değil yoksa zaten bu adamı Porto, Benfica gibi takımlar direk kapardı. Bak daha yeni Porto gitti BAE'den oyuncu aldi Caio diye adam çünkü o adam yetenekli ve kaliteli. Arap ulkesinde oynamasi sorun degil. Yetenekli topcu olunca kapiyolar zaten direk anladin? Bu adamin da kapılmamasının tek sebebi kötü olmasi. Omar Abdurrahman'ın santrafor versiyonudur bu adam.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: Valentino

Kardesim bak bu ulke senin gibi insanlarin sayisinin fazlaligindan dolayi gelismiyor.

FC Flora Talin takımında Erik Sorga var. Onun istatistikler de şahane. Diyorsun ki al gel riske gir. Adamın 2 tane 90 dk maçını izliyorsun, adam ayakta duramıyor, boş kaleye gol kaçırıyor, Türkiye Ligi'nde yerler bunu diyorsun.

Ben bu adamı da izledim Erik Sorga gibi. Bu adam leşin önde gideni. Katar bu adamı PR için kullanıyor. Ben Katar'da takımların bu adamdan bilerek gol yediğini iddia ediyorum. Katar'dan topçu çıkarma peşindeler ve bu adamı öne çıkarmışlar. Aç 2-3 maçını izle 90 dakika ve ne demek isteyeceğimi anlayacaksin. İyi topçu değil yoksa zaten bu adamı Porto, Benfica gibi takımlar direk kapardı. Bak daha yeni Porto gitti BAE'den oyuncu aldi Caio diye adam çünkü o adam yetenekli ve kaliteli. Arap ulkesinde oynamasi sorun degil. Yetenekli topcu olunca kapiyolar zaten direk anladin? Bu adamin da kapılmamasının tek sebebi kötü olmasi. Omar Abdurrahman'ın santrafor versiyonudur bu adam.
    Milli takımda da rakipleri bilerek gol yiyor herhalde. 2018'den sonra çıktığı milli maçlarda 8 maçta 6 gol 1 asisti var. Genel performanta 19 maç 7 gol ama maçların 6 tanesi 2016 öncesi. Bu adam 2016'dan sonra düzenli oynasa 40 maçta 35 golü vardı en az.

Adam Cezayirli, Katar PR'sini yapıyor. Oynadığı takımın şampiyonluğu yok ama rakipleri bilerek gol yiyecek. Baya izlemişsin cidden.

Şu ülke senin gibi bilmediği konularda bilmiş gibi konuşan insanlar yüzünden gelişmiyor. Bilmiyorsun sus kardeş, şov peşinde koşma. "+" alıp mutlu olacak şurada şov yapınca ama sanki bilgisizliği geçmiş olacak.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-12E5A8814 -- 1 Ocak 2019; 23:12:55 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-12E5A8814

Milli takımda da rakipleri bilerek gol yiyor herhalde. 2018'den sonra çıktığı milli maçlarda 8 maçta 6 gol 1 asisti var. Genel performanta 19 maç 7 gol ama maçların 6 tanesi 2016 öncesi. Bu adam 2016'dan sonra düzenli oynasa 40 maçta 35 golü vardı en az.

Adam Cezayirli, Katar PR'sini yapıyor. Oynadığı takımın şampiyonluğu yok ama rakipleri bilerek gol yiyecek. Baya izlemişsin cidden.

Şu ülke senin gibi bilmediği konularda bilmiş gibi konuşan insanlar yüzünden gelişmiyor. Bilmiyorsun sus kardeş, şov peşinde koşma. "+" alıp mutlu olacak şurada şov yapınca ama sanki bilgisizliği geçmiş olacak.

Alıntıları Göster
    Adamin ikinci vatani Katar. Kac yildir Katar'da oynuyor. Youtube'dan skills videosu izlemis gelmissin. Slimani gelmeden de topcu degil dedim hem adminin banladi forumu tahrk etmekten hem de bölümündeki üyeler sövdü. Gercek ortada. Arap futbolu benden sorulur.

• quote:

Orijinalden alıntı: Valentino

Adamin ikinci vatani Katar. Kac yildir Katar'da oynuyor. Youtube'dan skills videosu izlemis gelmissin. Slimani gelmeden de topcu degil dedim hem adminin banladi forumu tahrk etmekten hem de bölümündeki üyeler sövdü. Gercek ortada. Arap futbolu benden sorulur.

Alıntıları Göster
    Vay be Slimani'nin tutmayacağını tahmin etmiş. Ne büyük tahmin ama.

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-12E5A8814

Vay be Slimani'nin tutmayacağını tahmin etmiş. Ne büyük tahmin ama.

Alıntıları Göster
    Butun fb bolumunun dibi dusmustu geldiginde.

• Yav birader hadi uza. Adamın 90 dakika tek maçını izleme, sadece transfermarkt'tan stats bakarak underrated damgası yapıştır. Yallah.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Real Madrid

Yav birader hadi uza. Adamın 90 dakika tek maçını izleme, sadece transfermarkt'tan stats bakarak underrated damgası yapıştır. Yallah.
    Forumun ağası mısın kardeş sen hayırdır?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi spiritswithinn -- 1 Ocak 2019; 23:57:13 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.