Şimdi Ara

SÜPER FİYAT_ACİL AKŞAM 20.30' KDR SATILIK HTC_XL_KVK_SİGORTA

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
314
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Ankara
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • --------------------------------------------------------------------------------

İYİ FORUMLAR

HTC XL

RESİM EKLEMİYORUM,CİHAZDA TOZ DAHİ YOKTUR..SADECE ÜST KISIMDA ÇOK KÜÇÜK BİR ÇİZİK MEVCUTTUR,ŞARJ EDERKEN DAHA BUGUN OLDU,NAZAR DEĞDİ SANIRIM.
    16.03.2012 FATURALIDIR,KUTUSU 14.04.2012 TARİHİNDE AÇILMIŞTIR..3-5 GÜN KULLANILMIŞ KUTUSUNA KALDIRILMIŞTIR

KULAKLIK HARİÇ FULL KUTULU

-KUTUSU
    -FATURASI
    -ŞARJ ALETİ
    -USB KABLOSU
    -KİTAPÇIKLAR_KULLANMA KILAVUZU
    -GARANTİ_SİGORTA KATOLOĞU

CİHAZIN EKRANINA AÇAR AÇMAZ JİLATİN İLE KAPLANMIŞTIR

CİHAZ 2 YIL KVK GARANTİLİDİR..+++ KULLANICI HATALARINA GİREN KAZALARA KARŞIDA SİGORTALIDIR.YANİ SIVI TEMASI,YERE DÜŞÜRME VS VS
    CİHAZIN 1950 TL LİK FATURASI MEVCUTTUR..

TEL: 554 4120000

İYİ FORUMLAR

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi orkan_pp.1 -- 30 Mayıs 2012; 21:58:54 >

• Bu fiyata bu cihaz kvk+ sigortalı halen satilmiyosa eşşek niyetine kullanılır valla

Ben ararken böle fiyatlar gelmiyo ya ona yanıyorum.
    FIYAT 1225 TL OLMUSTUR

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hala satılmadı mı bu cihaz.. Bir 6 ay beklersen ben alacağım zaten gidişat onu gösteriyor :)
  • Belkide çift çekirdek olmayışı etkiliyordur. Anlayan üstadlar vardır.
  • Çok iyi fiyat bir kaç güne satılacağını düşünüyorum
    Büyük ekran sevenler için Note a iyi bir alternatif hatta sense arayüzü bi adım öne bile geçiriyor :)
  • inan içim gidiyo abi...
    yahu o kadar parasızım ki suan alamıyorum ve xl gibi bi cihazı alıcak olan arkadasa da garantili olmasından ziyade kaskolu almasını öneriyorum.
    garanti de düsürüp ekranı kırsanız yine size mal edicekler ama kasko da böyle bi durum yok. tıpıs tıpıs yaptırıyolar yada yenisiyle değiştiriyolar.

ve ekranın komple değişiminin 300-400 lira oldugunu düsünürsek, suan sitedeki en iyi cihaz fiyatı... cok isterdim almayı.
  • HAYIRLISI amortii kardeşim
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    N 70 genpa garantili 15 ay
    18 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.