Şimdi Ara

Süper Dadı izleyen varmı yeni program

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
1.135
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Geçenlerde trt1'de rastladım bazen iyi programlarda yapılıyor artık trt1'de aynı leyla ile mecnun gibi çerez niyetine izlenebiliyor izleyecek bişey olmadığında sıkılmadan izleyebiliyorsunuz. Süper dadıyada böyle kanallarda gezerken rastladım hoşuma gitti bu program tutar gibime geliyor. İzleyip takip eden beğenen varmı çok eğitici bir program.

• kadının ikna etme yöntemleri baya sağlam boş zamanlarda izlenebilir
  • türbanlı anneler seçiliyor hep

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • geçen bi izledim 3 tane çocuk of of of büyük dert valla
  • geçen bende öle denk geldim izledim güzel program..

TRT 1 izle
  • Televizyonda hiçbir şey olmadığı zaman izlenebilcek bir program
  • quote:

Orijinalden alıntı: inexo

türbanlı anneler seçiliyor hep

Ne alakası var?

Yaklaşık 10-15 bölüm izledim.Yalnızca 3 ya da 4 türbanlı kadın vardı.

Ayrıca türbanlı olsa diyelim;
    Bundan doğal ne var ki ülkemizdeki kadınların 61/100 ü türbanlı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Thor bin Odin -- 2 Ağustos 2012; 17:28:12 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Programı kendim denk gelipte hiç izlemedim ama çok beğeniliyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Genç Düşünür -- 2 Ağustos 2012; 22:46:35 >
  • Güzel bi program ama çok psikopat çocuklar var. Kardeşini tekmeleyen mi dersin boğazlayan mı dersin. Ama güzel yine de
  • Bu foruma asla sorulmaması gereken bir programdır. Bu forumdaki üyelerin genel yapısı , yaş aralıkları bu tip programları ; tasvip etmez ..
  • Her sorunlu aile izlemeli proğramda çocuklardan çok anne ve baba eğitiliyor.

Burda önemli olan burada anlatılanların aynını yapmak değil herkes kendi ev ve çocuk durumunu bildiğinden farklı yöntemler geliştirebilmelidir.
  • HARİKA YA. BİZİM MİLLET İÇİN LAZIM BÖYLE PROGRAMLAR.

TEK DİSİPLİN YÖNTEMİNİN DAYAK OLMADIĞINI GÖRSÜNLER BİRAZ.
  • Erkekleri hayattan soğutan bir program.
  • SALAKÇA PROGRAM YAAAA
  • peer senin gibi ergenler için salakça bir program olabilir,işte biz anne babalar bu yüzden bu tarz programları izlemeli ve sizleri eğitmeliyiz.Porgramı netten takip etmeye çalışıyorum çok güzel bilgiler yer alıyor çocukları olanlar bilirler bazen insan çok zor durumda kalabiliyor iyi birşey yapalım derken bazen çocuklarımıza çok ödün veriyoruz o da iyi birşey değil bu progamın yabancı veriyonu vardı onu izliyordum bu da çok güzel tavsiye ederim
  • o program kaldırıldı diye biliyorum ben ama değişiklik olabilir.
  • 
Sayfa: 1

Benzer içerikler

- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.