BU KONUŞTUKLARINIZIN KONUŞUNU ANLAMADIM BİRAZ SALAKLASTIM GALİBA NEYSE CEVAP BEKLİYOM LÜTFEN BELKİ İŞİME YARAR
bana şu 3. yü iice bi açıkla her istediğin itemimi upgrade edebiliyosun ne anlatmaya çalıştığını anlamadım
aferın arastırmısın sagol ama hevesı nı kırmak ıstemedıgımden bunları dıyorum yoksa hepsını bılıyoruz zaten
quote:Orjinalden alıntı: McNerO quote:Orjinalden alıntı: alijinjin bir güçsüz hayvana vurcan sonrada biraz uzaklaşıp SC çekcen olayy bu kadar basit aynen bende öle yapıyom Gerçekten böyle oluyomu SC?
quote:Orjinalden alıntı: Werder_Weremem olimpiada 61 lv master asas satiyorum 61 warior yada resserle takasa da ederim HORTTTTTTTTTTTTTTTTT
quote:Orjinalden alıntı: cypher01 oooo güzelmiş quote:Orjinalden alıntı: cypher01 oooooooo güzelmiş...ama sabah 5le 9arası tüm serverle kolayca giriliyor bunu düşünmemişsin... quote:Orjinalden alıntı: cypher01 offfff offffffffffff dupeler silinmeseydi ya quote:Orjinalden alıntı: cypher01 Dupe and skill buglar gelsin ya pls quote:Orjinalden alıntı: cypher01 Sıkıldım ya kimse almıyor kasmıyor beni helal olsun süper post kasıyosun ayrıca bu topici kim hortlatmış yaaaaa bu topic şubatta açılmış biri hortlatmış