Şimdi Ara

Süper Bir Online Menejerlik Oyunu(Tamamen Kendi Yapımım)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
3.060
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşalr Tamamen Kendi Yapımım Olan bir Online futbol menejerlik oyunu yaptım biti sayıluır ufak bir iki konu daha açıcam ve biticek yüzde 70 i tamamlandı bir eksik öneri vs. görürseniz lütfen bilgilendirinki size oyunu daha iyi sunabiliyim işte adres:

http://futbolmenejer.forumdayiz.biz

Umarım Beğenirsiniz Uzun bir Proje tasarım sonucu bu siteyi yaptım...

İŞTE oyun hakkında bazı bilgiler:
    1-Başkan Nedir Ne Yapar Görevleri Nelerdir??
    1-Başkan binevi moderatör gibidir kendi takımının başlığında olan her olaydan sorumludur....Her ay başkan seçimi yeniden yapılır...Teknik Direkötör Baş Antrenör Ve Genç Antrenör Alımlarında Onayı Gerekmektedir...Düzenli olarak kulübün gelirlerinigiderlerini takip etmektedir.transferler için araştırmada yapabilir...Şampiyon olunursa en çok oyun puanı alan takımın başkanı kulüpler birliği başkanı olur....

2-Teknik Direktör Nedir Ne Yapar Görevleri Nelerdir??
    2-Teknik Direktör Takımın Kadrosunu Belirler transfer araştırmasını yapar ve transferi yapar taktiği belirler ve memnun olmadığı taktirde Baş antrenörü ve diğer görevlileri kovması için başkana dilekçe verebilir Başkan onaylarsa kişi başka takıma geçer yada taraftar olarak devam edebilir...Ayrıca Başkan İsterse Teknik Direktör Kovulabilir Anck Başkan Kişisel Sorunları nedeniyle kovarsa başkan siteden atılır...

3-Baş Antrenör Nedir Ne Yapar Görevleri Nelerdir??
    3-Baş antrenörün görevleri teknik direktörle birlikte kadroyu hazırlaması için yardım eder ve kadroyu onunla birlikte hazırlar baş antrenör olunması için başkanın ve teknik direktörün onayı gerekir baş antrenör önemli gibi gözküğmesede çok önemlidir taktik ve kadro kurarken teknik direktörün yaptığı yanlışlıkalrı düzeltebilir...

4-Baş Antrenör Yardımcısı Nedir Ne Yapar Görevleri Nelerdir??
    4-Baş antrenör Yardımcısı Baş Antrenöre yardımcı olur...Baş antrenör yardımcısı olmak için baş antrenörden onay alınmalıdır.. Baş antrenör istifa eder yada kobulursa Otomatik Olarak baş antrnör olur...

5-Genç Takım Antrenörü Nedir Ne Yapar Görevleri Nelerdir??
    5-Genç antrenör transfer döneminde genç oyuncuları araştırır ve takıma kazandırmaya çalışır ayrıca normal hayattaki sitelerden iyi gneç kendi pafında bulunan futbolcuları araştırır eğer oynatmak isterse takıma alır..

6-Spor Yorumcusu Nedir Ne Yapar Görevleri Nelerdir??
    6-Hiçbir yükümlüüğü yoktur oyunun eksiklerini bulur ve eleştiri yapabilir ayrıca iyi yönlerimizdende bahseder....

....GELELİM OYUNU NASIL OYNUYACAĞIMIZA....

Oyun sanal hayatla gerçek hayatın birleşiminden ortaya çıkmıştır...Oyuncuların yaptığı her harekete puan verilir sezon sonunda en çok puanı toplayan takım sezonu kazanır ve o takımın 1 şampiyonluğu olur ayrıca o takımın başkanı Kulüpler Başkanı Olur.....Oyunda Süperlig Ve 1.lig den oyuncu transfer yapılabilir ayrıca Bundes liga seri a gibi tanınmış liglerin tanınmış takımalrından oyuncu alınabilir oyuncu alınacağı zaman transfer bildişrme bölümünden bildirilir ve bu oyuncunun değeri eğer süper ligden değilse ekibimiz tarafından onlara bildirilir....Yani oyunumuz gerçek hayatla paralel olarak gider...

PUANLANDIRMA:
    Teknik direktör tarafından doğru oyuna koyulan ve En az 45 dakika oynuyan futbolculara 3 puan tüm maçta oynuyan futbolculara 5 puan verilir..

Her sarı kart gören oyuncu için -3 puan kırmızı kart gören oyuncular için -5 puan verilir...

Ayrıca oynayışlarına göre 1 den 10 a kadar puan verilir...

Takımlar her ofsayt başına -1 er puan alır

Her frikik golü için 10 penaltı golü için 3 normal bir gol için 5 puan verilir...

Penaltı yapan takımdan -10 puan düşülür

Penaltı kurtaran takıma 10 puan verilir...

Bir eksik görürseniz lütfen bildirin İyi günler

RP DEĞİLDİRRRRR FANTEZİ FUTBOLUN AYRINTILI OLARAK YAPILMIŞI...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi okartal1 -- 19 Şubat 2008; 22:13:35 >

• Arkadaşalr oyunun büyük bölümü bitti...
  • oyunun bşalıklar falan süeprde rp tutmuyor otomatikmanda forumlara ban deniliyor okey :D ?
  • quote:

Orjinalden alıntı: MaNgOsEr

oyunun bşalıklar falan süeprde rp tutmuyor otomatikmanda forumlara ban deniliyor okey :D ?

Arkadaşım rp değilki site Fantazi Futbol gibi daha ayrıntılısı...Gerçek hayatla paralel gidiyor...
  • quote:

Orjinalden alıntı: okartal1

quote:

oyunun bşalıklar falan süeprde rp tutmuyor otomatikmanda forumlara ban deniliyor okey :D ?

Arkadaşım rp değilki site Fantazi Futbol gibi daha ayrıntılısı...Gerçek hayatla paralel gidiyor...

forumdan oynanıyor diye rp deyoruz değilsede forumdan oynandığı için tutmaz
  • quote:

Orjinalden alıntı: wandy

quote:

Orjinalden alıntı: okartal1

quote:

forumdan oynanıyor diye rp deyoruz değilsede forumdan oynandığı için tutmaz

Ben elimden geleni yapmaya çalışıyorum ayrıca rp değil forum altyapısıyla oynanıyor sadece...Arkadaşlar aranızda en azından üye olup deneyen birkişi bile yok denemeden okumadan üye olmadan bilmeden yorum yapıyorsunuz örnek:rp olmadığı halde rp diyenler oldu en azından bi üye olun deneyin derim...

• Arkadaşla oyun hizmetinize yüzde 85 i bitmiş bir şekilde girmiştir...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Arkadaalr oyuna bana yardımcı olabilicek site işlerinden iyi anlıyan biri aranıyor???
  • tutmazki rp deil demişsin bu rp rpg deil!
  • quote:

Orjinalden alıntı: Black_Dare

tutmazki rp deil demişsin bu rp rpg deil!

Kardeşim bu rpmi yaw fantazi futbol gibi 1 miilyonuncu kez söylüyorum...
  • sen ne söylersen söyle bu oyun tutmaz böyle
    rpg bile olsa eksikleri varbir kere GALATASARAY yok oynanmaz gel ben sana asp online soccer game scripti vereyim al bir host kur bali menejer oyunu de
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.