Arkadaslar Playnetim Wow Server de Pvp olayı muthıs zevklı .....Serverde artık PvP yapılabılıyor..ısteyen ıstedıgı ıle artık pvp yapabılıyor.Bu mukemmel bır olay.Daha once esıt levellıler bırbırlerıne ustunluk saglayamıyordu.Ama playnetım de bu mumkun hale getırılmıs.Hordeler ve allıanceler artık muthıs bır rekabete gırdıler..cok guzel bır gelısme helal olsun valla...
Evet PLaynetimde Pvp olayı süper oldu..
beyler herkezi bekerliiz yardım için mail atın yeter yardım da ederiz
Playnetim de radikal değişikler oluyor. takdir etmek lazım. bende baya oynadım zamanında orada. inişli çıkışlı olduğu zamanlar oldu. fakat birkaç tane seviyesi düşük adminlere oynayan oyuncu yüzünden baya bir kan kaybetti. işin garip yanı bu oyuncular hala burada ve kendi kişiliklerini yansıtırcasına ot gibi oyun oynuyor. bizim de hatalarımız oldu tabiki fakat ne yazıkki adalet dağılımı eşit yapılamadı. ne yazacaktım ne yazdım neyse içimde kalmadı en azından playnetimde birazda event'lara önem verilirse iyi bir server olur. gördüğüm kadarıylada veriliyor. herkese iyi oyunlar, XP ve LOOT çalmayın
flava abi sen ban yemdin mi ordan yaaaa valla senin gibi oyuncuyu kaybettiğimiz üxüldüm pisi pisine gitmişsin
quote:
Orjinalden alıntı: pesimist_24
flava abi sen ban yemdin mi ordan yaaaa valla senin gibi oyuncuyu kaybettiğimiz üxüldüm pisi pisine gitmişsin
evet ban yedim de sus çaktırma benim ban olayı başka sebepten kaynaklanıyor. o ayrı mesele tabi ki. biz burada server akıbetinden bahsediyoruz
quote:
Orjinalden alıntı: fLaVa
quote:
Orjinalden alıntı: pesimist_24
evet ban yedim de sus çaktırma benim ban olayı başka sebepten kaynaklanıyor. o ayrı mesele tabi ki. biz burada server akıbetinden bahsediyoruz
beyler server güsel işte yakında 1.7 geçicez gelin artık naz yapmayın
beyler server güsel işte yakında 1.7 geçicez gelin artık naz yapmayın
1.7'e hele bi geçin o zaman bakarım server nasıl güzelse neden gelmeyelim :) fLaVa, yanında az daha ben de kaynacaktım ne gündü bee ben demiştim abarttın diye ama nese her işte hayır vardır
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme