Şimdi Ara

Süper bir Kore filmi.Tavsiyemdir.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
1
Favori
672
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Kıyıda köşede kalmış süper bir film.Ailecek izlenebilecek puanından fazlasını hak eden bir film.Puan resimde 7.1 görünüyor 7.7 aslinda.

http://www.imdb.com/title/tt1848926/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ordan Geçenbay -- 23 Ocak 2015; 20:36:58 >

• izleriz hocam eyvallah
  • Hep süper diyorlar, bi izliyoruz çöp çıkıyor.
  • Link varsa yolla bana.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kartal Göz

Hep süper diyorlar, bi izliyoruz çöp çıkıyor.

Şu bölümü çokça takip ederim ama fazla yorum yapmam.Nadiren tavsiyede bulunurum.Boş filmler icin yorum yapmam veya konu acmam.O yüzden içiniz rahat olsun.
    Tabi kore filmi seviyormusunuz veya ön yarginiz var mi bilmiyorum.Ama kore filmi seven biriyseniz filmi mutlaka beğenirsiniz.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kartal Göz

Hep süper diyorlar, bi izliyoruz çöp çıkıyor.

• cast away on the moon kapitalimiz çirkinliği
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • kore filmlerine hiç dayanamıyorum atmosfer ve dil çok itici geliyor nedense
  • Eyvallah.

• İzleyeli çok oldu aklımda kaldığı kadarıyla sıcak ve güzel bir filmdi,tavsiye ederim. Asya film konusunda iyi işler çıkartıyor.
    Ayrıca benzer filmler;

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rodion Raskolnikov -- 24 Ocak 2015; 22:33:20 >

• Kimin adasi ile hücre 7 yi izlemiştim.ikiside çok iyi film.Hele kimin adasi efsanedir.Onun icinde konu acmistim zamaninda.Verdiğiniz tavsiyeleri kisa süre içinde izleyeceğim.Film zevkimiz uyusuyor gibi.

• quote:

Orijinalden alıntı: Ordan Geçenbay

Kimin adasi ile hücre 7 yi izlemiştim.ikiside çok iyi film.Hele kimin adasi efsanedir.Onun icinde konu acmistim zamaninda.Verdiğiniz tavsiyeleri kisa süre içinde izleyeceğim.Film zevkimiz uyusuyor gibi.

Masquerade, kimin adası ve hücre 7 ye daha benzer bir film. Silenced ve Departures dram ağırlıklı filmler.Özellikle Silenced yanlış hatırlamıyorsam gerçekten yaşanmış bir olayı anlatıyor.
    Hayata ve düzene dair güzel mesajlar var umarım keyif alırsınız,iyi seyirler...
  • quote:

Orijinalden alıntı: C.@.N

quote:

Orijinalden alıntı: Ordan Geçenbay

Kimin adasi ile hücre 7 yi izlemiştim.ikiside çok iyi film.Hele kimin adasi efsanedir.Onun icinde konu acmistim zamaninda.Verdiğiniz tavsiyeleri kisa süre içinde izleyeceğim.Film zevkimiz uyusuyor gibi.

Masquerade, kimin adası ve hücre 7 ye daha benzer bir film. Silenced ve Departures dram ağırlıklı filmler.Özellikle Silenced yanlış hatırlamıyorsam gerçekten yaşanmış bir olayı anlatıyor.
    Hayata ve düzene dair güzel mesajlar var umarım keyif alırsınız,iyi seyirler...

Silencedi takipteydim zaten.Departures ilgimi baya cekti ilk onu izleyeceğim.Büyük ihtimal izlemissinizdir ama izlemediyseniz Hırçın sevgilimide tavsiye ederim Kore filmi olarak.
    Cok kabarik bir listem var.Gerci bir çoğunu vakit geçirmek icin izliyorum.Son zamanlarda etki birakan film bulmakta zorlaniyorum.O kadar çok ama çok film izleyen biriyimki iyi filmlere hasret kaldim.Kore filmlerimde tükenmek üzere.
    Bazi filmleri tekrar tekrar izliyorum artık.

• Bu filmi ben de çok önceden izlemiştim, hayalet felan sevenler için bence etkisinden uzun süre kurtulamayacağınız bir film olacaktırhttp://www.filmizle.net/merhaba-hayalet-izle.html burada bulunuyor izlemek isteyenler için
  • Tarihi filmlerini severim. Birde bunu deneyelim

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.