Şimdi Ara

Süper Bilgisayar Tavsiyeleriniz. Herkesin Fikrini alayım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
137
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Eveet sanırım bana upgrade yolları gözüktü ve danışmam gereken nacizane yere geldim ...

Şöyle sağlam bir bilgisayar bile alabilirim.. Ama şöyle bir sorun var ki 2 senedir piyasaya hiç bakmadım. Bu gece biraz araştırdım ama kafam allak bullak oldu ..

Şimdi bir çok sorum var.

1- Ati'nin yeni kartları hd 3870'i crossfire olarak mı yoksa gtx 8800 ultra'yı sli'mı tercih edeyim ?? Hangisinin nasıl avantajları var ? Bana hd serisinin görüntü kalitesi daha güzel geldi ama rakamlar konusunda 8800gtx darma dağın etmiş gibi..

2- ddr3 belleklerin durumu nedir ? bir de 2 gb tekli bellek var mı ? çünkü 4 tane 1 gb'lık ram'ler dual sistemi desteklemediğinden performans tam olmuyor. onun yerine 2*2gb tericihim.

3- quad core düşünüyorum. belki 2 x quad core bile yapabilirim ama hem ddr3 hem 2 işlemcili hem de sli yada crossfire'lı bir anakart yeryüzünde var mı bilmiyorum ?

4- Şu ara kısa bir süre beklemek en iyisi gibi ama zaten benim bunları araştırıp karar vermem 1-2 ay sürer o yüzden burayı olabildiğince güncel tutarsak sevinirim.

Biraz uçtum gibi ama ben sık upgradelerdense bir kere alınan süper bilgisayarı tercih ediyorum 2.5-3 sene gidiyor..Bütün tavsiyelere açığım arkadaşlar önümde bu konuda kat etmem gereken uzun yollar var kafam karışık ve yardımlarınızı bekliyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dr.Feelgood -- 18 Kasım 2007; 12:41:11 >

• Lütfen eleştiri değil tavsiye alayım arkadaşlar. Sorun oluyor yoksa yöneticilerle. Teşekkür ederim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dr.Feelgood -- 18 Kasım 2007; 13:56:01 >
  • Yok mu koca forumda kimse ?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.