Şimdi Ara

Süper Baba

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
246
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaslar bu diziyi hatırlayalarınız vardır herhalde.

Süper Baba kalitesinde çok az dizi yapıldı ülkemizde.

Tekrar yayınlanmasını isterim ..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Brooklyn -- 15 Mart 2008; 11:44:01 >

• Hakikaten çok sıcak ve samimi bir diziydi. Böyle dizileri arar hale geldik ne yazıkki. Süper Baba, Hayat Bağları, İkinci Bahar, Bizimkiler. Sanırım biz eski samimi yaşantımızı devam ettiremediğimiz için artık böyle diziler gelmiyor. Beğenmiyoruz son yıllarda yapılan dizileri. Ama bir bakın şu reytinglere. Asmalı Konak, Aliye, Binbir Gece vs. Demekki biz buna razıyız. Arz-talep ilişkisi neyi gerektiriyor ve mübah kılıyorsa ortaya çıkan ürün de o minvalde oluyor. Gerçekten özledim bu dizileri. Sanki bu diziler aile bağlarımızı daha da kuvvetlendiriyordu. Oysa şimdi herşey çözülüyor. Melankoliye başladım hocam, açacak başlık mı bulamadın bu saatte ya:)
  • Şuanda yapılan ve tutan tüm diziler ay aşk meşk üzerine yada mafya dizisi. İlginç olanı ise devamlı olarak aynı konular üzerine diziler çekilmesi. Yaratıcılık sıfır.
  • quote:

Orjinalden alıntı: De-Niro

Hakikaten çok sıcak ve samimi bir diziydi. Böyle dizileri arar hale geldik ne yazıkki. Süper Baba, Hayat Bağları, İkinci Bahar, Bizimkiler. Sanırım biz eski samimi yaşantımızı devam ettiremediğimiz için artık böyle diziler gelmiyor. Beğenmiyoruz son yıllarda yapılan dizileri. Ama bir bakın şu reytinglere. Asmalı Konak, Aliye, Binbir Gece vs. Demekki biz buna razıyız. Arz-talep ilişkisi neyi gerektiriyor ve mübah kılıyorsa ortaya çıkan ürün de o minvalde oluyor. Gerçekten özledim bu dizileri. Sanki bu diziler aile bağlarımızı daha da kuvvetlendiriyordu. Oysa şimdi herşey çözülüyor. Melankoliye başladım hocam, açacak başlık mı bulamadın bu saatte ya:)

aynen katılıyorum baba ama bu saydıklarına baba evini de ekleyelim oda çok güzeldi ama nerdee şimdii na naa naaa selenaaaaaa

• süper baba yı izlemek isterdim ama 15 yaşındayım.İkinci bahar ı izledim ve şimdiye kadar gördügüm en güzel dizi oldugunu söyleyebilirim.Çünkü o kadar içtendiydi ki ve Şener ŞEN ve Türkan Şoray da dizi yi ustalıklarıyla mükemmele ulaştırıyordu.Ne zaman yayınlansa seyrederim.Ne yalan söyleyim Ali Haydar' ın Vakkas'ı kurtarmadan önce çocukluklarını hatırladıgı zaman arkadaki müziğinde etkisiyle ağşarım her izledigimde :D.Gerçekten mükemmel ötesi bi diziydi ama ne yazık ki artık mayfa(Türkiye yi kurtardıgını sanan zibiler) ve saçma sapan aşk(Bi barışıyolar bi ayrılıyolar bi barışıyolar bi ayrılıyolar) dizilerinden geçilmiyo.Böyle dizilerin yayından kaldırılması gerekir ama işte bazı akılsızlar bunları izleyip ardına ertesi gün başkalarıyla bunu konuşuyolar.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    İyi Babanın Kötü Oğlu
    17 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.