Şimdi Ara

süper amatör ligi ile bir sorum var

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
12
Cevap
0
Favori
1.516
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar tekirdağ süper amatör liginde oynuyorsunuz misal maç başı para alıyor musunuz alıyorsanız da kaç para alıyorsunuz bilen var mı

HERKES RÜTBESİNİ BİLECEK!
  • quote:

Orijinalden alıntı: knab

1.5 milyar alıyorlar diye biliyorum en kötüsü. Oyuncudan oyuncuya değişiyor tabi

ben 17 yaşındayım şimdi giricem sağ bek oynucam allah kısmet ederse maç başı 200 verir dediler bir arkadaşım doğrumu?
  • 1.5 milyarmı ben eskişehirdeyim oynayan arkadaslarım var süper amatörde o kadar aldıklarını zannetmiyorum kendim demirspordayım bölgesel amatör ligdeyiz a takımda 1.5 milyar alan kşi sayısı az 800 felan alırsın diye tahmin ediyorum tabi buda oyuncuya bağlı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 26Hasan -- 13 Ekim 2013; 19:50:39 >

Orijinalden alıntı: 26Hasan

1.5 milyarmı ben eskişehirdeyim oynayan arkadaslarım var süper amatörde o kadar aldıklarını zannetmiyorum kendim demirspordayım bölgesel amatör ligdeyiz a takımda 1.5 milyar alan kşi sayısı az 800 felan alırsın diye tahmin ediyorum tabi buda oyuncuya bağlı.

Sınıf arkadaşım Pendikspor a2 de oynuyor. Türkiye kupası için a takım da maça çıktı, 70 dakika da girdi oyuna. Hesabına 1.5 milyar yattı. Miktarlar tam olarak belli değil kulüp açısından olsun, oyuncu açısından olsun. Genel olarak, sezonluk bir oyuncu 300-400 milyar alıyordur emin olabilirsiniz çok büyük paralar dönüyor.

HERKES RÜTBESİNİ BİLECEK!
  • quote:

Orijinalden alıntı: knab

quote:

1.5 milyarmı ben eskişehirdeyim oynayan arkadaslarım var süper amatörde o kadar aldıklarını zannetmiyorum kendim demirspordayım bölgesel amatör ligdeyiz a takımda 1.5 milyar alan kşi sayısı az 800 felan alırsın diye tahmin ediyorum tabi buda oyuncuya bağlı.

Sınıf arkadaşım Pendikspor a2 de oynuyor. Türkiye kupası için a takım da maça çıktı, 70 dakika da girdi oyuna. Hesabına 1.5 milyar yattı. Miktarlar tam olarak belli değil kulüp açısından olsun, oyuncu açısından olsun. Genel olarak, sezonluk bir oyuncu 300-400 milyar alıyordur emin olabilirsiniz çok büyük paralar dönüyor.

Gerçekten mi

• Bak bu abi oynuyor

Hatta ulaşmak istesen linkinide atayım mesajdan hocam

peki bu paralar aylık mı ? yıllık mı

Orijinalden alıntı: Yonto123

quote:

peki bu paralar aylık mı ? yıllık mı

aylık maaşları ekstra primler felan 2 yi buluyor.Süper amatörler o kadar almaz tabi kulubun ekstra bi gelir kaynağı yoksa onlar maç bası alıyo sanırım oda maç bası 150-200 o civarlarda bişi alıyorlardır.

gol primleri 50 lira civarı diye biliyorum maç başı alıcaklarını sanmam aylık bişeyler alıyorlardır

edit:senelik 300 400 milyar denmiş sallamayın abicim o paraları ptt 1.ligde oynayan oyuncular alıyor

kırmızı beyaz gruplarda 2.lig de açın bakın takımların bütçelerine benim bildiğim 2.ligde en pahalı kulüp göztepe onun da mağazaları var taraftarı var bilet geliri var oradan alıyorlar parayı da veriyorlar,süper amatör de federasyondan aldıklar gelir dışında bişey yok,iddia dan da para almıyorlar nereden gelecek o para

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fabrizo -- 14 Ekim 2013; 11:46:41 >

Orijinalden alıntı: AvantiLazio

süper amatör de o kadar para çok zor,kulübün maddi durumu çok iyi olmalı ki ancak o kadar versinler

gol primleri 50 lira civarı diye biliyorum maç başı alıcaklarını sanmam aylık bişeyler alıyorlardır

edit:senelik 300 400 milyar denmiş sallamayın abicim o paraları ptt 1.ligde oynayan oyuncular alıyor

kırmızı beyaz gruplarda 2.lig de açın bakın takımların bütçelerine benim bildiğim 2.ligde en pahalı kulüp göztepe onun da mağazaları var taraftarı var bilet geliri var oradan alıyorlar parayı da veriyorlar,süper amatör de federasyondan aldıklar gelir dışında bişey yok,iddia dan da para almıyorlar nereden gelecek o para

Doğru diyorsunuz,peki transferlerden parayı kırabilirmiyiz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.