Şimdi Ara

Super 8 (2011) | J.J Abrams (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
154
Cevap
0
Favori
7.278
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: jrking

steven abimiz uzaylılara hayran , abrams abimiz canavarlara hayran ama belki bu film mecha tarzı olabilir...

tahminler doğru bu film mecha - robot filmi ...

--edit* tahmin tutmadı yine bir zuzaylı filmi... --

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jrking -- 7 Şubat 2011; 12:50:51 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: WoraZ

quote:

Orijinalden alıntı: tek_korsan

efekler güzel gözüküyor,ama koca tren dağıldı resmen,küçük bi kamyonete çarpınca neyse.

Koca bir trenin raydan çıkıp parçalanmasına, tren yolunda gezen başı boş inek, eşek, domuz bile neden olabiliyor.

Görselde pek bir şey belli olmuyor ama heyecanlandım. Yeni bir J.J. projesi.

Hiçbir tren bu şekilde normal bir araca çarptığında darası 2-4 ton olan vagonları havalarda uçuşmaz belki sadece raydan çıkarır o kadar isterseniz önüne tank koyun (muhtemelen raydan çıkmanın dışında vagonlar birbirlerinden ayrılıp ve katlanmalar meydana gelecektir.)

• Spielberg varsa para var demektir. Efektlerin iyi olmasından bundandır. Nasıl bir canavar çıkacak merak ettim. Başta süper kahraman filmi sandım ama değilmiş.
  • O çıkacak şey ne acaba ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Uygurca

Spielberg varsa para var demektir. Efektlerin iyi olmasından bundandır. Nasıl bir canavar çıkacak merak ettim. Başta süper kahraman filmi sandım ama değilmiş.

+1

Niye bu kadar gizli tutmaya çalışıyorki adamlar çıkartacağı filmi
  • Scariest Thing I Ever Saw
  • daha kimin oynıcaa belli diil ondan fragmanı böle kısadır.
  • 'Super 8'den Son Haberler!

J.J. Abrams'ın merakla beklenen yeni filmi 'Super 8'in kadrosu şekillenmeye başladı...

J.J. Abrams'ın büyük bir gizlilik içinde yürüttüğü son bilim-kurgu projesi 'Super 8'in sır gibi saklanan oyuncu kadrosu yavaş yavaş açıklanmaya başladı. Çocuk oyuncu Elle Fanning ve Kyle Chandler'ın başrolleri kaptığı filmde diğer rollerde Joel Courtney, Riley Griffiths, Ryan Lee and Zach Mills, Ron Eldard, Noah Emmerich ve Gabriel Basso'yu izleyeceğiz.

Film hakkında, içinde uzaylıların geçtiği konusu dışında henüz basına sızmış pek bir bilgi yok. Rol dağılımlarının bile açıklanmadığı filmin çekimleri ise Weirton-West Virginia'da dün başladı...
  • Ne kamyonetmiş be? Treni raydan çıkarmakla kalmadı vagonlar lego gibi dağıldı. İnsan bozuk raydan çıkartır köprüye falan çarptırır treni. Hastayım bu Holywood'un abartılarına :)
  • Son Dakika: Super 8 için yapımcılar Kıvanç Tatlıtuğ ile anlaştılar. Ezel dizisine 8 rolüyle giren Tatlıtuğ'un, bu filmde Ezel'den önceki hayatı anlatılacak.
  • beklyoz bakalım nasıl olacak
  • Fragmanda iş var bakalım film nasıl olucak hayal kırıklıgına ugramayalımda.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mrtem

Ne kamyonetmiş be? Treni raydan çıkarmakla kalmadı vagonlar lego gibi dağıldı. İnsan bozuk raydan çıkartır köprüye falan çarptırır treni. Hastayım bu Holywood'un abartılarına :)

Haklısın valla...
  • varmı yeni bişe
  • Filmin vizyon tarihi 18 Haziran 2011 olarak açıklanmış.
  • süpermiş
  • Super 8 Poster
     Super 8 (2011) | J.J Abrams
  • Super 8 Super Bowl Trailer

< Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
  • Merakla beklediğim filmler arasında.. J.J Abrams'ın filmleri ve dizileri mükemmel oluyor.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.